Amikor a lehetetlen mégis lehetséges! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor a lehetetlen mégis lehetséges!
Zokogok mert annyira örülök, remélem szép és meghitt szülésed lesz együtt a pároddal.
Gratulálok.
Én is meg szenvedtem mire meg lettek a gyermekeim de sikerült!!!
Köszi hogy megosztottad.
Köszönöm lányok!!! Senki fel ne adja!!!
És IRÁNY A MÁTRA!!!
2 zsepi elég volt!
nagyon megható! Gratulálok! Legyen nagyon sok örömötök a kicsiben és egymásban!
Sziasztok!
Én is sírok... :-)
A Mátráról... van egy 6 éves kislányom, a tesón 4 éve dolgozunk. Túl vagyunk 2 sikertelen lombikon, elméletileg nem lehet természetes úton közös gyermekünk spontán, ezernyi ok miatt. Augusztusban Mátraházán nyaraltunk egy hetet, és a tegnapi Uh szerint van egy kis pocaklakónk, aki 10 hetes, és 31 mm, és a MÁTRÁBAN fogant !!!!
Úgyhogy senki fel ne adja!!!!!! :-))))
Ica
Itt ülök és potyognak a könnyeim!!!
Szívből gratulálok Nektek!!!Kívánom hogy legyetek nagyon boldogok és egészségesek!!!:DD
Egy 20.hetes kismama!:D
Kérek még zsebkendőt!!!
Nagyon megható, a vége pedig nagyon szép!
Szia!
Csodaszép ez a történet, nekem is kicsordult a könnyem. Mi több mint másfél éve próbálkozunk a babával, 2 sikertelen inszemináción vagyok túl, és se a férjemnek se nekem nincs semmi bajunk.
Remélem ez a csoda velünk is meg fog történni.
Szívből gratulálok, nagyon megérdemlitek ezt a boldogságot, erőt, egészséget kívánok az egész családodnak!!!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a sok-sok jókívánságot!!! nagyon jól esik, hogy ilyen sokan elolvastátok és írtatok nekünk!!!
Köszönöm!!!
HÁÁÁÁÁÁÁÁT potyogtak a könnyeim.....garatulálok:))
Jó babázást!!
Gratulálok:-)Könnyes lett mindkét szemem:-)
Meg is érdemlitek a boldogságot,egészséget és kívánom hogy minden álmotok teljesüljön.Mint férj és feleség pedig elég szép példa vagytok a jóban-rosszbanra.
Szerintem sokak nevében írhatom,hogy mi köszönjük,hogy megosztottad velünk a történetet.
Erre szoktam azt mondani, hogy igen, vannak még csodák. Én is átéltem, immáron másodjára.
Nagyon örülök nektek, ennek a nagyon nehéznek induló, de a végére gyönyörűvé lett történetnek. Csodálatos dolog történt veletek, s milyen jó lesz, ha ezt a csodát már a karjaitokban tarthatjátok.
Kívánok nektek nagyon jó egészséget, további nagyon szép terhességet!
További ajánlott fórumok:
- Sokak szerint nem lehetséges mégis igaz!
- Fogamzásgátló abbahagyása után lehetséges, hogy valaki nagyon görcsöl, amikor megjön neki?
- Ha e-mail-t kapok és nincs visszaigazolás küldési kérelem lehetséges, hogy a küldő mégis értesül róla, hogy elolvastam?
- Negatív teszt és vérzés ellenére lehetséges, hogy mégis van baba?
- Viberen blokkolás után mégis tud írni, akit letiltottam. Ez hogy lehetséges?
- A lehetetlen nem létezik? Mégis! Nyelvvizsga 2 hónap múlva?