Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Amikor a husi vajban sül...Recepteket várok fórum

Amikor a husi vajban sül...Recepteket várok (beszélgetős fórum)


16. 0ed3fb046c (válaszként erre: 15. - Zebracsikó)
2010. szept. 24. 18:14
Nem igen tudom mi itt a szokás... nem régi tag vagyok. De köszi az infót mostmár tudom!!! :-) :-) :-)
15. zebracsikó (válaszként erre: 5. - 0ed3fb046c)
2010. szept. 24. 18:12
miért ne lehetne márkát írni? nem reklámot teszel fel a cégről!
14. zebracsikó (válaszként erre: 4. - E2d3bb2ec0)
2010. szept. 24. 18:12
én a POLDERS vajat nagyon tudom ajánlani főzéshez-sütéshez
13. 0ed3fb046c (válaszként erre: 11. - E2d3bb2ec0)
2010. szept. 24. 18:10
Igazán nincs mit! Nálunk ez nagy kedvenc nem kell sokminden hozzá & főleg egyszerű gyors kaja. :-) Jó étvágyat hozzá. Aztán kérjük az "élménybeszámolót"!!!!!! :-)
12. c95c921ae7 (válaszként erre: 10. - 0ed3fb046c)
2010. szept. 24. 18:09
Te akkor nem vajat használsz, hanem margarint. Az a 25 dkg-os, a teavaj 10 dkg általában. És az a finom-szerintem. Legalábbis nem sok közük van egymáshoz:)
2010. szept. 24. 18:07
Köszi-köszi Nektek:)
10. 0ed3fb046c (válaszként erre: 7. - E2d3bb2ec0)
2010. szept. 24. 18:01
1kocka elég (25dkg) Amúgy az ugyis 1krém lesz vagyis szósz mivel az ananász lé is hígítja illetve a tejszin is!!!! :-) DE ha bizonytalan vagy a mennyiségben akkor legyen a kocka 3/4-de aztán ahogy sütöd a husit a lábosba & látod h már nem úgy sül a husi mint az elsők akkor késsel még vágsz le a maradék vajból vagy hozzádobod az egészet. Én kb 1.2kg husihoz másfél kockavajat használok 2doboz ananászt & 4dl tejszint
9. c95c921ae7 (válaszként erre: 4. - E2d3bb2ec0)
2010. szept. 24. 17:55
Csakis teavajat..főzőmargarint a vajas receptekhez semmiképp. A vajnak íze van:)
2010. szept. 24. 17:53
vagy van kimondott főzőmargarin is az félkilós és biztos elég lesz a husihoz
2010. szept. 24. 17:51
És mennyit használsz fel? 6-8 szelet husihoz?
2010. szept. 24. 17:49
Persze, köszönöm. :)
5. 0ed3fb046c (válaszként erre: 4. - E2d3bb2ec0)
2010. szept. 24. 17:48
Megmondom őszintén én azt használom ami épp olcsóbb a boltban. Általában kockavajat használok annak magasabb a sütési hőfoka. Nemtudom lehet e márkát írni..???? RÁ.. LI.. CB - HA ÉRTED MIRE GONDOLOK
2010. szept. 24. 17:41
Vaj-vaj. De melyiket ajánljátok? Köszönöm a recepteket is :)
2010. szept. 24. 17:38

TEJSZINES-ANANÁSZOS CSIRKE....RIZZSEL :-)

Cs.mellet szeletelsz meghempergeted a szeleteket enyhén borsos-lisztbe a meleg vajban megsütöd, kiszeded 1tálba & sütöd a további husiszeleteket, ha mindet kisütötted a vajba, akkor dobozos darabolt ananász konzervet ráöntesz a vajra (lassan mert kicsaphat a gőz ahogy öntöd) megrotyogtatod utána vissza a megsütött husikat ha ismét felforrósodott a husi bele főzőtejszint- forr 1kicsit & kész. Rizzsel kínálod.

2010. szept. 24. 17:36

vajas-fokhagymás csirkemell:

A csontos csirkemellet megsózod. A puha vajba belereszelsz egy rakás fokhagymát, borsot, elkevered. A csirkemellet jó alaposan vastagon bemasszírozod a vajjal. Tűzálló tálba teszed, alufólia alatt puhára sütöd, majd fólia nélkül még picit hagyod pirulni..

2010. szept. 24. 17:32
Amikor a husi vajban sül...Recepteket várok

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook