Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Főzzünk gyorsan, finomat! Jó recepteket várok. fórum

Főzzünk gyorsan, finomat! Jó recepteket várok. (beszélgetős fórum)


17. Naphal (válaszként erre: 16. - Georgina319)
2014. aug. 8. 10:28
De ötletes! Ez nagyon tetszik!! :-)
2014. aug. 8. 08:44
Hortobágyi gombóc: Megmaradt pörköltről leöntöd a szaftot, összeturmixolod a húst egy kis tejföllel. Készítesz gombóc tésztát, megtöltöd ezzel a töltelékkel, kifőzöd sós vízben. A leöntött pörkölt szaftot összekevered megint tejföllel, és leöntöd vele a kifőtt gombócokat.
15. f6390e6b9b (válaszként erre: 11. - Pillango.lány)
2014. aug. 7. 12:23
Na kipróbáltad?
2014. aug. 6. 15:28

Mézes mustáros csirkemell.

1. Variáció: A csirkemellet kis kockákra vágod, sózod, borsozod, ráteszel 2-4 evőkanál mustárt és 2-4 ek mézet (ez ízlés dolga, én jó csípős, magos mustárral szeretem, és több mézzel). Jó ha pácopódik 1 éjszakát, de 1/2 óra ora is megteszi. Kevés olajon kis adagonként nagy lángon kell pirítani. Nem baj, ha kicsit lekapja a mézet, attól lesz szép szine, hogy karamellizálódik. Rizzsel, petrezselymes krumplival szoktam tálalni

2. Verzió. A hús bepácolása ugyanaz. Apróra vágott hagymát olajon megpirítani, majd mehet bele a pácolt csirkemell. Mikor kifehéredett ráönteni 1 doboz 20% főzőtejszínt, egyett rottyantani vele és kész is. Rizzsel vagy valamilyen tésztával tálalom.

13. forrest2010 (válaszként erre: 9. - Gica66)
2014. aug. 6. 15:15
fini lehet kipróbálom , igaz , h csak sajátmagamnak , aztán ha mégis megkóstolják , akkor jöhet a nagy adag .
12. f6390e6b9b (válaszként erre: 11. - Pillango.lány)
2014. aug. 6. 12:20
Nincs mit! :)
11. Pillango.lány (válaszként erre: 10. - F6390e6b9b)
2014. aug. 6. 12:19
Uh finoman hangzik :) koszii
2014. aug. 6. 12:15
Csirkemellet csíkokra vágsz és bepácolod borsból,pirospaprikából,sóból és majorannából készült páclébe,annyi olajban hogy szaftos legyen a husi ha kész.Tarhonyával.Nálunk nagyon szereti a család.
9. gica66 (válaszként erre: 7. - Forrest2010)
2014. aug. 6. 12:13
Bocs azt nem írtam hogy egybe főzöm meg és nem vágom le (csak a pucolásnál )a két végét. Így benük marad a sok vitamin és ásványi anyag
8. gica66 (válaszként erre: 7. - Forrest2010)
2014. aug. 6. 12:08
Én megfőzöm de nem teljesen úgy 3/4 ig.Többi hozzávaló és tecnologia ugyan az mint a krumplinál.
7. forrest2010 (válaszként erre: 6. - Gica66)
2014. aug. 6. 12:04
Biztos fini lehet , én nagyon szeretem a sült céklát is , de kipróbálom ezt is 1x ! Megfőzöd előtte a céklát ? mert a sült céklához nyersen szeletelek bele mindent .
6. gica66 (válaszként erre: 4. - Forrest2010)
2014. aug. 6. 11:59
Tegnap csináltam rakott"krumplit" csak mivel nem eszek krumplit ezért céklával csináltam .Hát mit mondjak érdemes ki probálni!
2014. aug. 6. 11:52
Hát mondjuk ez nem recept volt ! bocsi !
2014. aug. 6. 11:52
Én körülnézek a hűtőbe , spájzba , fagyasztóba , kamrába , pincétől-padlásig , ahol amit találok , abból valamit kreálok . Ha van otthon ez + az , akkor nem okoz akkora gondot összedobni egy ebédet . Én mára rakottkrumplit sütöttem , hozzá kovászos ubi van .
3. gica66 (válaszként erre: 1. - Pillango.lány)
2014. aug. 6. 11:51

Szia!

Pont most laktam jól lencse fasérozottal.Párolt vegyes zöldséggel ettem.

2014. aug. 6. 11:51
2014. aug. 6. 11:48
Sziasztok!! :) Szeretek fozni de allandoan tanacstalan vagyok hogy mit keszitsek el. Otleteket varok :)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook