Amikor a férfi szerelmes.... (beszélgetés)
Ne tervezz vele semmit, hagyd, hogy kiforja magát a dolog. Előfordulhat az is, hogy nincs felkészülve egy komolyabb kapcsolatra, mert az előzőn nincs még túl. Te viszont többet vársz tőle. És ez nem jó.
Egyelőre nem úgy tűnik-már a te leirásodból-hogy szerelmes lenne, de még nincs veszve semmi.Viszon légy nagyon-nagyon óvatos...nem hiányzik neked egy csalódás..
Egy férfinél nem lehet biztosan tudni.
A legfontosabb, hogy te érezd, hogy szeret, mert ha ezt nem érzed, akkor az olyan, mintha a Holdon vennél magadnak telket.
Miért?
Nem az első randi után aludtam nála,meg ő is aludt nálam.
Először meg kellene tudakolnod, hogy egyke-e, mert ha van már párja, akkor csak ámítod magad, és abba bele lehet "pusztulni", mert igazán fájdalmas érzés.
Menj oda hozzá, és kezdj el vele kommunikálni. :)
Legyél mindenképpen okos és értelmes, hogy mit kérdezel tőle! :)
November végén megismertem egy pasit.
Voltam már szerelmes,de azt hiszem ilyen szinten még nem...egyszerűen imádom.
Nagyon szeretek vele lenni,szeretem minden porcikáját,imádom ahogy nevet,ahogy néz,a hangját a kezeit,ahogy hozzámér....na szóval tudjátok:D
Ha vele vagyok,nagyon is érzem,hogy ő is szeret.
Csak egy bajom van ezzel az egésszel,hogy ő nem keres...szóval,ha megyek át buliba,vagy épp összefutunk,akkor mindig együtt kötünk ki valahol,de ha itthon vagyok,nem keres. Ilyenkor nagyon elbizonytalanodom,múltkor már rábeszéltem magam,hogy nem is érdekel és nem fogok vele foglalkozni...3 hétig nem is mentem. Aztán átmentem,és ott volt. Mosolygott meg láttam hogy néz,de nem jött oda,aztán elment...nagyon kiborultam,nem akartam úgy hazajönni,hogy ne érhessek hozzá,meg ne adhassak neki puszit,meg ilyenek...írtam neki sms-t. visszaírt,hogy már otthon van,de bármikor ad puszit,és menjek ki hozzá..kimentem,onnantól kezdve tökéletes minden.de csak akkor ha én megyek hozzá,vagy én írok először.
Kicsi koromban a következő, számomra Kedves idézetet kaptam apukámtól:
"Amikor valaki azt mondja neked, hogy szép vagy és szeret - holnap másnak mondja ezt, de aki szemedbe néz és hallgat, az őszintén SZERET!" :)
Mások által versben megfogalmazva: :)
Ki azt mondja imád,
Sose hidd a szavát.
Ki azt mondja szeret,
Talán igaz lehet.
De az, ki rád néz, s hallgat
Nem beszél, nem szavalgat,
Annak add a szíved,
Mert az forrón, s hűen Szeret. :)
Ez így van!
Nem minden férfi tudja kimutatni az érzelmeit de a szeme akkor is mindent elárul....:)
Akkor is képesek egy órát utazni ha csak azt akarják és nem is szerelmesek.
Ez tapasztalat!
Azt,hogy szerelmes -e a férfi azt a tekintetéből lehet látni,ahogy ránéz a szerelmére..ettől biztosabb jel nem kell..a szem mindent elárul.
Nem kell egy szó sem..mert szinte felesleges.
Hát azért ez nem teljesen igaz...Mármint ha már több éve vannak együtt akkor lehet hogy ezek már nem 100%ig van így és mégis szerelmes.
Mert az elején persze hogy így van...:)
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerintetek lehet egy férfi is évekig plátóian szerelmes?
- Mi a véleményetek arról, hogy a férfi kitérő/elutasító választ ad a barátnője felhívására? (Hogy kívánja őt, és szerelmeskedni akar vele)