Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Amarinda adu ásza recept

Amarinda adu ásza recept

Elkészítési idő 90 perc

Az Amarinda adu ásza hozzávalói:
20 dkg margarin
45 dkg liszt
15 dkg porcukor
2 tojás
1 citrom reszelt héja és leve
1 sütőpor
kakaó
lekvár
csoki vagy tortabevonó


Az Amarinda adu ásza elkészítési módja:
A hozzávalókat a kakaó,a lekvár és a csoki kivételével összegyúrjuk.3 részre osztjuk a masszát.Egyikbe 1-2 kanál kakaót teszünk.Az első lapot tepsibe tesszük,megkenjük lekvárral,beborítjuk a barna lappal,amit megint megkenünk lekvárral,és végül rátesszük a harmadik lapot.Közepes tűznél megsütjük.Még melegen csokimázzal bevonjuk.

Jól csomagolható,nem romlékony,pár napig eláll,sőt az állástól talán még finomabb,puhább lesz.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az amarinda adu ásza elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook