Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rozmaringos pecsenye recept

Rozmaringos pecsenye recept

Elkészítési idő 140 perc

A Rozmaringos pecsenye hozzávalói:
1 kg sertéscomb
2 zöldpaprika
1 fej fokhagyma
1 dl olaj
rozmaring
bazsalikom
flekkenfűszer

bors


A Rozmaringos pecsenye elkészítési módja:
A húst kb. 4 cm-es kockákra felaprítjuk,a fokhagymát megtisztítjuk,a paprikákat felszeleteljük. Forró olajon a húst kicsit megkapatjuk,a fűszereket,a fokhagymát,a zöldpaprikát hozzátesszük. Nagyon lassú tűznél,fedő alatt 2 óra hosszat pároljuk, egyszer-egyszer megkeverjük,de ne sokat emelgessük a fedőt. Ha megpuhult, áttesszük jénai tálba, és sütőben 10 perc alatt pirosra sütjük.

Én párolt rizzsel szoktam tálalni,de ki-ki ízlése szerint.Akár főzelékre is lehet tenni feltétnek.


Kategória: Húsételek receptjei


A rozmaringos pecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook