Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Alufóliában sült gombás csirkecomb recept

Alufóliában sült gombás csirkecomb recept

Az Alufóliában sült gombás csirkecomb hozzávalói:
2 db csirkecomb,
2 nagy fej vöröshagyma,
25 dkg gomba,
ízlés szerint só és törött fekete bors.


Az Alufóliában sült gombás csirkecomb elkészítési módja:
a combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom. a megsózott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, bőrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom és lazán becsomagolom. Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot. Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm. Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.


Kategória: Húsételek receptjei


Az alufóliában sült gombás csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook