Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Almás káposztás pulykamellfilé recept

Almás káposztás pulykamellfilé recept

Az Almás káposztás pulykamellfilé hozzávalói:
30 dkg pulykamellfilé

őrölt bors
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 ek olaj
1 kk pirospaprika
25 dkg savanyúkáposzta
1 db alma
2 babérlevél
1 kk kömény

A tálaláshoz:
petrezselyem
3 ek tejföl.


Az Almás káposztás pulykamellfilé elkészítési módja:
A pulykamellfilét 2 centis darabokra kockázom, majd megsózom, megborsozom, és félreteszem.Apróra vágom a vöröshagymát, és a fokhagymát.1ek olajon átsütöm a húskockákat. Ha megsültek, kiszedem és félreteszem.1ek olajon megpárolom az apróra vágott hagymát, és a fokhagymát, meghintem pirospaprikával, és beleforgatom a savanyúkáposztát. Az almát centis szeletekre vágom, és a babérlevéllel, őrölt köménnyel, az egészet jól összekeverem, visszateszem mérsékelt tűzre és lefedem.A hagymás almás káposzta kb 20 perc alatt puhára párolodik. Ekkor hozzáadom a pulykahúst, és átmelegítem. Tálalás előtt, tejfölt aki szereti, és petrezselymet teszek rá.


Kategória: Húsételek receptjei


Az almás káposztás pulykamellfilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook