Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Almás csirkemájas serpenyő recept

Almás csirkemájas serpenyő recept

Az Almás csirkemájas serpenyő hozzávalói:
4 szép libamáj
50 dkg alma
4 evőkanál olaj
1 csokor zsálya
40 dkg csirkemáj

őrölt bors
1 dl almabor


Az Almás csirkemájas serpenyő elkészítési módja:
Az almát és a libamáját megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk őket. A forró olajba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután átforgattuk vegyük ki, és a zsályás olajba tegyük bele a hagymát és a maját. és pirítsuk meg. Ízesítsük őrölt borssal, és adjuk hozzá az almadarabokat. Öntsük rá az almabort, és nagy lángon rázogassuk addig, míg a máj megpuhul. Ezután már sózhatjuk, és a tetejére helyezzük a zsályaleveleket, Köretnek ajánljuk mellé a hagymás tört burgonyát.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az almás csirkemájas serpenyő elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook