Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Gondoltam,hogy Vera lesz menyasszony!:)
Őt aztán irányíthatja,pont hozzá illik,bár nem hinném,hogy együtt maradnak...
Te tényleg elvártad, hogy 3 hét alatt valaki beleszeressen?
Alig találkoztak a görög félistennel!
Végre befejezték egy időre a valóságshow-kat, talán lehet normális műsorokat nézni.
De ha most elindul az Olga férjet keres (ahogy olvasom, ez a nő vesztett), akkor főbe lövöm magam...
És vajon Olga szerette?
Annak a nőnek, a tartásán kívül, semmi pozitív tulajdonsága nem volt. Hallgatni szépen tudott, de ettől még lehetett nagyon buta, csak okosabb maradt csendben. Olyan fagyos volt, hogy a Titanic teljes gőzzel menekülne előlle.
Alekosz anyagilag biztos jobb helyzetben van, de nem ez a lényeg.
Hanem az, hogy nincs kötelezettség.
Veronika balra el.
Dehogy szereti Alekoszt!
??
bármelyikük dobhat bárkit, persze!!
:):)
Kicsit borúsan látod a helyzetet. :)
Itt aki jobb helyzetben van, az jelenleg Alekosz.
Bármikor dobhatja a lányt. Mindene megvan.
Hogyha veronika tényleg szereti, akkor együtt fognak maradni.
Veronik nyert egy kertibútort.
Pont.
Mivel a baráti társasága ugyanaz ,mint eddig (nyilván 3 hét alatt nem változott), ezért ugyanazok a csoportnormák érvényesek, mint eddig, ugyanazok az életkori elvárások irányában, ugyanazok a késztetések, trendek......
ebbe nem fér bele Alekosz!
vele ultraciki lesz megjelenni a kigyúrt pasasok és műcicák társaságában, akikkel eddig viszont nagyon jól érezte magát. Kínos lenne vele elmenni discoba, bárhova.
Nem illenek össze.
Nem is "maradnak" együtt.
Szerintem már ma sem.
Joys
úgy beszélsz, mintha ezek most tényleg összekötnék az életüket
Ha Veronka úgy akarja, akkor már ma a saját ágyában alhat és a kötelező médiamegjelenéseken kívül látnia sem kell Alekoszt.
én nem láttam felhötlenül boldognak
az első oercben nagyon őrült hogy ő nyert aztán a másodikban már rájött hopgy ez nem nyerés:DDDDDDDDDD
Hosszútávon Alekosz veszít? :)
Részt vennél te egy ilyen hosszú távú jóságban, csak bizony nem lehetséges. :)
De kár. :)
Egy volt főnököm mondta annó: "Tanulj meg korán nyalni,mert később szopni fogsz..."
Milyen igaza volt... :)))
Örülök, hogy ezt leírtad, így nem nekem kell, de Olgának, úgy vélem, egyértelműen így a jobb.
Adjon hálát az égnek, hogy nem ő nyerte el ezt a fura, különc fazont, mert rövid idő múlva ott sírt volna, ahol senki se látja.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?