Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Háát.., szerintem nincs százas se...,
De ez a kapcsolat véleményem szerint kizárólag a népnek szól. Alek 1 hónapon belül úgy dobja mint a sz.rt!
Bántóan topis volt, nem is értem, miért nem akadt senki a rendezők között, aki felhívta volna a figyelmét az alkalomhoz illő, elemi öltözködési szabályokra, elvárásokra..
Olivér egy mosolygós bunkó.
Én sem vagyok biztos benne, hogy együtt maradnak, bár nem lehetetlen. Ha Aleknek fontos lesz ez a lány,akkor ő is tesz lépéseket felé, azaz alkalmazkodik hozzá. Ehhez nyilván arra lesz szükség, hogy leadjon a beteges rendmániájából és rigolyáiból.
Kérdés, Aleknak vannak-e a közeljövőben házasodási tervei, mert most már az anyagi alapjai most az induláshoz biztosítottak.
A görög mindenképpen jól döntött, hogy Veronikát választotta, mert Olga nem az ő szintje volt, az a kapcsolat hamar véget ért volna, hiszen a lány nem egy behódolós típus, ezért aligha hagyta volna, hogy uralkodjanak rajta.
:)
vagytok ezzel páran még így az országban...
Tény hogy nyert egy lakást,egy autót és 1 éven keresztül havi 1 millát + "nyert" egy nőt :) Lehet,hogy ez neked kispálya,viszont nekem mosolyt lehetne csalni az arcomra ezekkel. :DDDD
Na jó,asszony meg kocsi már van,de a lakás meg a lóvé bármikor jöhet :))
KÉGLI? VERDA? LÓVÉ? milyen kégli? milyen verda? mennyi lóvé?
kispálya ez még így is, de nagyon!!!!!!!!!!!!! ugyanmár......... ne nevettess......
Végre vége ennek a műsornak,kicsit sok volt már a való világból és az menyasszony keresgélőből. Most el fognak tűnni az egykori villalakók a feledés homályába.
Szerintem most a következő fog történni: A bulvár lapok rogyásig lesznek ezzel a fatökű,félkegyelmű,különc hellén utánzattal és a "szíve választottjával". Aztán az év végére már alig fogunk rá emlékezni. Szerintem a nyár végén már nem lesznek együtt. A csaj még nem élte ki magát,viszont ha van esze akkor nyugton marad alekosz mellett. Kégli,verda meg lóvé van dögivel csak az a kérdés,ha elfogyna a lóvé akkor is ennyire dúlna a love???? Gondoljatok bele,ha egy nap azt mondja alekosz: "Na babám,elfogyott a guba,megyek vissza biztonsági őrnek,te meg mehetsz virslit sütni." Akkor is ilyen hatalmas lesz a "szerelem"??????
Ez a gyerek elmegy egy pálinkafőzde reklámarcának,de több nincs benne szerintem. Ha a retekklub leveszi róla a kezét 1-2 éven belül oda jut ahonnan a VV előtt indult. Nem tudnám elképzelni,hogy bevennék a Barátok köztbe,mint Berényi Miki elfeledett görög rokona... :DDDD
nem mert ugye a lámpák megsütötták volna
és nem is engedik el hanem alek fogja beetetni mint eddig is:d
Nem lelőtték amúgy.
Elírtam.
Lelökték. Véletlenül. Lezúgott a ketrece, vagyis kalitkája a zenekari árokba.
Sajnos összetörte magát a madár. Kínos volt a szitu, ahogy próbálták újraéleszteni.
A madarat lelőtték.
Ha jól láttam.
Nagyon visszataszító volt szerintem is. Nem elég szegény Veronikának, hogy egy Alekosz féle párt nyer, még egy ilyen anyós is jár mellé...:-/
Ő akarta...:)
az anyukájáról jut eszembe, hogy ebben a műsorban ultra gáz volt amit művelt.
Addig nagyon szimpatikus volt, amíg bent volt Alekosz, de amikor a vagyonosodási kérdéseivel bombázta Verát, az nagyon paraszt dolog volt.
"Közös kassza lesz?"
Nem Jáva. Majd Alekosz kezeli a kasszát én meg nézem a falat.
Valszeg Veronikának nincs anyagi problémája. Gusztustalan volt ezzel előhozakodni, és a kérdéseket papírról olvasni.
Lehet jelentkezni a VV5-be ;)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?