Akiket megcsaltak, megaláztak... (beszélgetés)
Sziasztok!
Ugye nem baj, ha csatlakozom hozzátok, valakinek el kell mondjam és ez a fórum megfelelő.
Engem a férjem 4,5 évig csalt, amiből kb.3 évet az én tudtommal, de nem a beleegyezésemmel. Van két közös gyerekünk, volt egy közös vállalkozásunk.Nem is fogtam fel igazán, csak a vége felé, hogy mit is tett velem (elég hülye voltam, így utólag).A városban kb. mindenki tudta és nem értették miért vagyok még mindig vele. Őszintén, már én sem értem.Megcsalt, ugyanazzal a nővel éveken át, de nyomozott utánam, feltörte a levelezésem, titokban belenézett a telefonomba...Nem tartott nőnek, mert volt rajtam súlyfelesleg, lefogytam 20 kg-ot, de akkor sem voltam jó. Semmi szeretet, odafigyelést, törődést nem kaptam, csak a munkát (vállalkozás) a főállásu munkahely és két gyerek mellett. Igazán most fogom fel, mennyire megalázott, mint nőt, mint embert.
Ezt már én sem értem!Pont így vagyok én is!Őrlődöm,sodródom,kitudja meddig?!és meddig bírom?! lehet,ám,hogy az az sms,az valami pillanatnyi érzés volt részéről,amit nem gondolt komolyan,és valójában lehet,hogy arra vár:mondd ki te,mit akarsz,akkor úgy lesz!szoktam én is ilyet csinálni!nem kell mindig szó szerint érteni!írtam neki 100 ilyen elmezavaros sms-t,de Ő tudja,hogy én mit gondolok,érzek valójában akkor mikor ilyeneket írok!Lehet,nálatok is így van!!!
hát sehogy sem haladok..azóta már mégegyszer összefutottunk,de beszélgetni nem igazán volt alkalmunk.Szerintem most ő van abban a szituban,amiben nemrég én voltam,hogy vajon megengedheti-e magának,hogy találkozgassunk?!
Azért már volt arra utaló mondat a részéről,hogy ő képes lenne mindent feladni...De én úgy tettem ,mint aki nem reagál rá..azthiszem hiba volt..mert a múheti nyaralás előtt olyan sms-t kaptam tőle,hogy ez így nem megy..stb..
Szóval ŐRLŐDÖM!!!!!!
ez érdekes, mert itthon mindig ezzel cukkolt a férjem és a fiam is, mert tudják, hogy nekem a szőke hapik tetszenek......és meg is jött, csak a fehér ló maradt otthon......:)))))
az én szőke kékszemű hercegem,,,,mondtam is neki...
Sziia!Igen,éppen ezt akartam írni,én is!hogyan haladsz????milyen döntést hoztál azóta?mi történt?mesélj! :-)
de megvan,csak nem kellek neki!
Szia!!hát újra találkozunk!mindig hasonló témákban..milyen érdekes...
most még igen, remélem, ez így is marad..........szeretném
akkor a nagy Ő nem volt köztük.
Olvastam a naplódat!Csak nem a régi kedves barát bukkant fel???
Én is hasonló szituban vagyok..A házasságom kihülőben..küzdök,küzdök ,küzdök...vajon az ész,vagy a szív fog diadalmaskodni?-még én sem tudom...
volt is,mindet kiszórtam!:-)
engem is elkerül a szeretet...ez van,majd túlélem!:-)
komolyan?...és jól megértitek egymást?
De egy helyes nő vagy! Minden újjadra akad tíz férfi!
szia!
engem még nem csaltak meg, de elég rossz a házasságom, és a szeretet már messze elkerülte ezt a családot.....
most megismertem valakit......
ne hidd azt,hogy panaszkodni akarok!Nincs bajom az életemmel...meg van mindenem(még több is,mint kéne),meg vagyok magammal elégedve,van munkahelyem,stb stb....sokat vagyok egyedül,azt hiszem már kéne valaki mellém!szeretethiányom van,de nem kicsit!:-)
Hmmmmmm........Ezt neked kell tudni!
nem,a szerelmi csalódásokra gondoltam!Nem élem az átlagos ennyi idős csajok életét!Ami egyrészt jó is,másrészt meg aggasztó!
Akkor legközelebb több eszed lesz!
Elolvastam!Te isten...miért ilyen rohadtak egyes férfiak?Teljesen kizsigerelik az ember életét ezek a seggfejek!!!!!!
köszönöm,kedves vagy,de ebben a fiatal külsőben már egy 35 éves nő agya lakik,egy ideje!ez már nem normális!
Te egy gyönyörű,fiatal nő vagy!!!! Ne hagyd Magad!
Akkor olvasd el a 17 év magány házasságban indító szövegét!
órákat tudnék mesélni a megalázásokról,amik velem történnek,de inkább kihagyom,elsiklok felettük,nem gondolok rá,különben,hazavágom magam egész nap!!!! :-)
Pár napja nyitottam egy topikot '17 év magány házasságban' címmel. Azóta több privát levelet is kaptam hasonló helyzetű nőktől. Sorstársaimmal kiváncsiak vagyunk,hogy is jár e hasonló cipőben?
További ajánlott fórumok: