Akik távkapcsolatban élnek (beszélgetés)
Ez nem megbántás csak leírom a véleményem?
Nem lehet?
ha kegyeteknek a pártalan sérült lelke ennyit bír sajnálom nem az én hibám én csak leírtam, hogy hülyeség 89 topicot indítani ugyanabban a témában akkor ha a kedves topicindító csak egybe írt bele és nem az összesbe! :D
nem Te mondtad h nem a mi dolgunk eldönteni h miből van sok topic...akkor abszolúte nem a Te dolgod eldönteni h kinek van itt a helye és kinek nincs!
További kellemes estét!
Hálistennek többen vannak akiknek nem ez a véleményük.
Ahogy írtam is az elején és ha nem szelektíven olvasnál és fognád fel a dolgokat akkor megint nem szóltál volna hozzám feleslegesen.
Az hozdta ki belőlem az állatot, hogy + egy felesleges topic!
Érted, vagy mondjam lassabban? :)
Hát persze! Mert jön egy szerencsés, mint például Te, és nincs jobb dolgod, mint másoknak beszólni. Nos, nem is értem, miért nem keres olyan topicot, ami a színvonalának is megfelel.
Ja! lehet azért, mert nem ért semmi máshoz, mint másokat megbántani.
Persze, ehhez is ész kell! :b
Már kiszoktam a muu lélekápolásból :D
Egy gyerek nem egyenlő egy info analfabéta csajjal aki egyedüllétében nem tudja mit nyomogat! :DD
Én meg nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon sajnállak! :)
Hüppcsy! <-- tessék még sírtam is! :D
Tudod, mi az égő? A stílusod. De nem bántalak, mert miért is tenném.
.....
2 gyerekkel vagyok teljesen egyedül, nincsenek szüleim, testvérem, az Életem külföldön, és nem csalom, hanem hoxázom, mert így jobb és könnyebb elviselni az estéket nélküle.
sziasztok
elég rossz a távkapcsolat
bár nálunk jól végződött, bár nem vol t olyan nagy az a táv
Nem a topic rossz hanem felesleges! :D
Az a baj, hogy szerintem én itt tyúkokat akarok megtanítani kánkánt táncolni! :D
remélem be fog indulni a topicotok és majd támasztgatjátok egymást!
Legalább itt foglalkozzanak veletek ha már a való világban nem ?:-) mondjuk azért elég égő, hogy szegény topicindítóval még itt sem foglalkoztak x napig :-DDD
Ez a hozzászólás a bölcs maradtál volna ha hallgattál volna iskolapéldája.
Ha nem tetszik amit írok miért írsz nekem! :D
Medve úr nem undok... inkább feltűnési viszketegsége van. Ha annyira rossz ez a topik... nem is értem, mit keres itt.
Ja! Nem sokat! :D
Ilyenkor ugye az az ildomos, hogy elöbb bocsánatot kérsz, hogy jaj gyerekek tudom, hogy van negyvenezer téma de lusta vagyok kivárni amíg válaszolnak ezért nyitok egy új topicot mert alig várom, hogy elsírjam valakinek a bánatom és valaki foglalkozzon velem.
És ilyenkor csodák csodája nem változik egy alapvetően békés úriember utálatos majommá, hogy megértesse veled a dolgok mikéntjét!
Kedves Medve Úr!
Van sok forum ami már kihalt és sokszor jól esik az embernek választ kapni.
Ha nem tetszik minek vagy itt?
:D
hehe
További ajánlott fórumok:
- Anyukák, akik "különleges" gyermeket nevelnek (tartósan gondozásra szoruló, fogyatékossággal élő kismanók). Beszélgessünk!
- Férfiak, akik félnek a házasságtól...
- Akik nem Budapesten vagy Pest megyében élnek
- Tudtátok, hogy tovább élnek, akik...?
- Hogyan lehet túlélni a távkapcsolatot?
- Hoxások, akik Tatán élnek, gyertek, csevegjünk :)