Akik nem nézik a Barátok közt c. sorozatot... (beszélgetés)
Olyat!!
Naná!
Jeleket lehet küldeni egymásnak. Hogy mik vannak!
Szegény Hajni!
Nem voltam ihletben.
Tegnap este fél 9-fél 10-ig egy fogorvosi rendelőben voltam :( Amíg hatott az injekció néztem a BK-t :DD Ez ment a váróban :))) Igaz már úgy konkrétan nem is emlékszem rá..
Ja csak a végére mikor zsófi mondta, hogy mit írt a csaj neki vissza. Erre a párom beszólt: na ez se főzi már meg a brokkolit :DD (mert ugye épp azt csináltak Lindával)
Vazze Hajni!! Tényleg ott van :)))
Állat állat állat vagyok :DDD
Bocsánat. időközben úgy látszik már csak ketten fogjuk vinni a topicot :(
A reggelinél volt egy pár, egy szőke csaj és egy "macsó men", szerintem ők voltak :DDD
Mivel én hoztam létre ezt a fórumot, ellent is mondhatok magamnak...még jó hogy nem jár súlyos következménnyel...képzelem milyen büntetést szabnál ki rám...!!!
:-DDDDDD
Ez izgi!
Megtudtad???
Vazze Hajni!
A 228. hozzászólásomben írtam, hogy ma leszek legközelebb!!!
Itt vagyok!!!
Hát Kristi én feladom :( Látom itt se voltál lassan egy hete :( remélem nincs semmi bajod...
Azért majd jelentkezz ha tudsz!!!
Na, jól elbeszélgettem ma egymagam :(((
Remélem holnap már visszajöttök...Bár ahányan a kezdetben lelkesedtek ezért a fórumért, furcsállom, hogy mégse jön senki.
Talán mégse lehet a semmiről olyan sokat beszélni :(
semmi semmi semmi
:(((((
Kriszti! Én mindent megpróbálok, de egyedül nem nagyon megy :((
Sziasztok!
Na itt vagyok gőzerővel. Képzeljétek el, ahogy beértünk a szállodánkba (este 8ra értünk oda), állok a babával a recepción, töltöm a bejelentkező lapot, ugye tök csöndbe, hát az emeleten valakik annyira keféltek, hogy a portán hallottam a csajt :D Elég kellemetlen volt, közben próbált a recepciós beszélni hozzám :) Másnap a reggelinél próbáltam kifürkészni ki lehetett az :DDDD
Kriszti, 80-as !!!
Hol vagytok? :)))
Magamban én sem fogok beszélni :(
Sziasztok, megjöttem :)
Szuper csodás volt minden, aki még nem járt Sopronban , annak szerintem kötelezővé kéne tenni :D Kicsit rendbe szedem magam és a családom, aztán majd írok :) Legalább lesz témánk a BK-n kívül :))
Köszönjük szépen! Az előbb rád is gondoltam.
Tehát meked is!
BK-t nézel, amivel súlyosan megsérted a topik szabályzatát! Szerencsédre ez nem jár súlyos következményekkel! :D
Kellemes hosszú hétvégét kívánok Nektek!
Szia!
Nyugodtan beszélhetsz még erről a régi életről :)) (IS). Tudod ez a topic a semmitől is jó :D
Én is már csak búcsúzni jöttem, utazom 20 perc múlva Sopronba a hétvégére :) Vasárnap jövünk haza, de nem ígérem magam.... Hétfőn tuti jövök!
Jó hétvégét nektek!!!
Szívfájdalom, pedig erről a régi életről még én is beszéltem volna...majd jövő hét csütörtökön leszek legközelebb, s ma sem értem rá, úgyhogy még mindenre visszatérünk...addig is sziasztok, köszi, hogy ma is életben tartottátok a fórumot!
Hajni ne aggódj, én is nézem a bk-t....nem néztél még át a másik topicba?....tudod, ők sem igazán rjongók.
80ASIQ..én már totál kivagyok Linda és Vanda hülyeségeitől...lehet, hogy öregszem?
A BK a kavarásokból él!
Igen, a Magdus naplójában leírt gyerekről van szó.
--
Amikor nyolcadikos voltam '71-ben, akkor jött a Zsiguli, a Lada elődje. Akkor az volt a menő, sokkal dinamikusabb autó volt mint a Trabantok, Wartburgok. '78-ban szereztem jogosítványt, vettünk autót (Ladát), én vezettem, de szórakozni is jártam vele. Sokat segített az ismerkedésben...
Mondták is a szüleim, hogy csak az autó miatt kellek ennek vagy annak... Ebben volt igazság.
1979-ben egy évig autóval jártam Budapestre tanfolyamra, 2-esre le is vizsgáztam. A társaság fele megbukott... Szép év volt!
1984-ben szüleimmel voltunk egy rokonnál Angliában, Nyugat Európában szembesültem azzal, hogy ott a Ladával csak alsókenő vagyok!
'84 óta terjedtek el fokozatosan a nyugati autók, ma már szinte nincs is más, de nekünk (azaz szüleimnek) még mindíg Ladánk van. Nem is tudom hirtelen hanyadik Ladánk ez, de hűségesek voltunk hozzá és ha elromlik, nevetséges 3-4 ezer forintos javítási költségei vannak.
Ami az én nevemen van, az egy Fiat Scudo kisbusz. 5 éves, azt használjuk hosszabb utakra, nyaralásra. Ki tudjuk használni. 5 fő plusz a csomagok számára.
:-DDD
Látod. De csak nem néztem/hallgattam végig :) Közben honfoglalóztam, így nem is nagyon hallottam :) De már nem is merem, nehogy itt kikapjak :DD
De utálom ezeket a kavarásokat :S
Miklós milyen örökbefogadási ügyben nyomoz? Kiderül kié a gyerek, aki Manyus naplójában volt leírva?
Igen, van köztünk egy kis korkülönbség :D Jó volt ott lennem nagyon, szerettem az állatokat, a gondtalanságot. Persze ott mindenki az hitte, hogy megjöttek a milliomos pesti rokonok :D Mert egy Ladával érkeztünk :))
Mi ez a renitencia?? Hát szabad ilyet cselekedni??
Mi is volt...?
Kinga túl van a méhenkívüli terhességi műtéten, eltávolítottak a magzatot. Gézát roppant módon érdekli, hogy okozhatta-e Kinga méhenkívüli terhességét egy korábbi abortusza. Megmondta a doki, hogy ez valóban növeli annak kockázatát, de egyébként ez bárki másnál is előfordulhat. Várhatóan ebbe Géza belekapaszkodik és balhézni fog Kingával.
Danikát végül is intézetben helyezték el.
Linda meg akarja bosszulni, hogy az apja, Zsolt, el akarta lehetetleníteni kapcsolatát Botonddal. Ha jól értelmeztem, interneten keresztül egy idegen nőnek adva ki magát flörtölni akar az apjával, úgy intézve, hogy Zsófinak ez jusson a tudomására.
Miklós egy régi örökbefogadási ügyben akar nyomozni.
Nézz át a másik topikba!
Látom egyedül voltam ezzel :)
Bár végül elmentem fürdeni, úgyhogy passzolok mi volt benne :))
Na mit csinálok :-DDD
Fél füllel hallgatom a BK-t :-DDD
Renitens vagyok :)
Pontosan így van. Nem is értem, hogy az általad felsorolt dolgok miért szolgálnák az ember jólétét? Szivesen gondolok vissza gyerekkoromra. Voltak állataink: tehén, ló, disznó, tyúk, kutya, macska. Lovaskocsi. Vallási ünnepeken az egész utca egyszerre ment a templomba vagy a kálváriára húsvétkor. Öreganyám otthon sütötte a kenyeret. Szőlőföldünk volt nekünk is, nem csak O.V.-nak.
Saját borunk, pálinkánk volt. Nem volt gáz, kályhába tüzeltünk, fát hasogattunk, szenet lapátoltunk, sparhelten főztünk. Kútból hordtuk kantával a vizet. Lavorban fürödtünk. Névnapokon összejöttek az emberek. Egy adó volt a TV-n, hétfőn és pénteken adásszünet. A tehetősebbek feltetették a román antennát! :D
A mégtehetősebbek, Békés megye nyugati részén már a jugoszláv adót is tudták nézni. Az egész rokonságban egyetlen autó volt, egy jó öreg áramvonalas Wartburg. De nagy sztár volt a városrészünkben egy ilető akinek Opel Rekordja volt! Vonattal mentünk nyaralni.
Érdekes, nem mennék vissza már ebbe az állapotba, mégis jó rá visszagondolni. Akkor is megtalálta az ember magának a szórakozást, nem kellett unatkozni.
A múltból restauráltuk a kályhába tüzelést, de a fiam kisajátította a fahasogatás örömét. Van kutya és macska. És egy kis pálinka is.
Húú azt nagyon szerettem :)) Nem lenne rossz....
Bár én inkább valami középkori hercegnő lennék :-DD
További ajánlott fórumok:
- Te milyen sorozatot nézel? Mi a kedvenced?
- Walking Dead! Ki nézi a sorozatot?
- Hol találok Cybergoth barátokat, itt vannak akik szeretik azt a stílust?
- Kaposváriak akik barátokat keresnek?
- Vannak itt olyan 19-26 év közötti csajok, akik szintén szeretnének változtatni az életükön, barátokat, ismerősöket keresnek?
- Vannak itt akik Párizs és környéken élnek, és barátokat szeretnének?