Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Na Lányok! Eljött az én időm. Holnap kérek csütörtökre időpontot a dokinál. Elkezdtem barnázni. Véééééééégre!
Szerintem nem árt, ha csinálsz. De csak akkor, ha a negatívtól nem leszel még jobban a padlón. De ha kibírod, akkor inkább várj még a héten :)
Köszönjük szépen! Aranyosak vagytok! De megígértük neki, hogy csak a jókra emlékezünk és ez így is lesz...olyan 5ig csak sírtunk, de most ágyban fekszünk és jókra emlékszünk, hogy milyen aranyos és okos !!!! És most nyugodt!!!
Beszéljünk másról, úgyis figyelem- elterelésre van szükség!
Nekem akkor mázlim volt a felületes altatással, mikor műszeres befejezést csináltak a vetélésnél mert nekem csak a sírás volt meg tünetnek, plusz utána a vérzés!
Képzeljétek, nekem még mindig nem jött meg, ha 30 napot számolok, akkor is késik...Szerintetek csináljak reggel tesztet?! ha babás lennék, aminek még jobban örülnénk most...akkor azt ki kellene hogy mutassa, nem?!
Jaj drágám nagyon sajnálom!
:(((
Nagyon sajnálom a kutyust! :((( Pedig azt hittem már felépül teljesen :( Szegényke :(
sziasztok!
Sajnos Lilinél olyan súlyos hashártya gyulladás lépett fel, hogy döntenünk kellett, még szenved 2-3 napot, vagy most szépen elalszik...Önzőséget félretéve csak az Ő érdekeit néztük, mert ebben a döntésben is szeretnünk kellett, így 14:15kor örök álomba ment. Most a játékaival egy csendes erdő közepén fekszik...rossz...szörnyen rossz...de megígértük neki, hogy amiért ő ilyen ügyes volt eddig és erős, most mi leszünk azok... Nagyon szépen köszönöm nektek a sok drukkolást!!!
Nekem nem is 3 pici lukat mondott. 1 luk a köldökön és a másik kettő az 3-4 centis vágás lesz.
Azt mondta, hogy a műtét után a sportolók 3 nap múlva már mennek dolgozni (sportolni). Én nem fizikai munkát végzek, így szerinte én is mehetek, ha gondolom. Majd kiderül. Meglátom, hogy bírom. Sokat nem hiányozhatok.
Húha, én nem tudom, hogy gondolja a dokid...
Én műtét után 2 hétig vagyok kiírva táppénzre. A műtétem utáni napon én nem engedtem volna magam haza, nem hogy a doki. Nem tűnik durvának az a 3 pici luk, de hidd el, hogy érezni fogod, én 3 napig segítséggel tudtam felülni az ágyamból, mert a hasizom olyankor feszül, és hát na! És bizony 6 hétig szigorúan no szex!!!
2 hétig???? Nekem a doki azt mondta, hogy megműt, másnap mehetek haza, a műtét után 3. naptól mehetek dolgozni. :O
Igen így van a babáért minden.Én is ezt mondom.
Ezzel így vagyok Én is! De a babáért minden fő a pozitív hozzáállás!!
Hát nem sok.Vagyis annak hangzik de azért két hétig eleve nem is nagyon fogsz mozgolódni mert varratszedésig azért húzódik a seb utáhna kicsit könnyebb de akkor se szabad emelni azért lehet hogy csak 3 kicsi ponton de akkor is 3 helyen átvágják a hasat.És azért is kell erre odafigyelni mert anyukám a laparos műtéte után volt hogy nem figyelt az emelésre és lett belőle egy szép kis lágyék sérve.Szóval érdemes odafigyelni.Persze ez nem sűrű hogy ilyen van de ezt teszi ha esetleg az emelés dolgot nem veszi komolyan az ember.De ha odafigyelsz nincs semmi gond.Egyébként nem feltétlenül ciklus szerint fog jönni az első mensi.eleve lehet hogy csak 6 hét után fog jelentkezni.De én nem hagynám ki már azt a ciklust sem.
6 hét az kicsit sok :(( Na sebaj. Kivárom. Emelni mondjuk nem akarok :D
Pozitív gondolkodás van. Csak amikor ilyen rémisztő dolgokat olvasok, akkor inamba száll a bátorság.
Hát erre minden doki mást mond.Egyébként 6 hét alatt tutira teljesen felépülsz belőle.Persze te nem érzed addig a fájdalmat meg egybel, de 6 hétig nem szabad emelni meg ilyenek.És utána teljesen meggyógyultál azonnal lehet próbálkozni.Nektek meg kell is mert ugye 6 hónapod van elvileg teherbe esni.De szerintem műtét után azonnal sikerülni fog.Általában egyből össze szokott jönni.
Még ha kis műtét is, de szerintem azért megzavarja a szervezetet, és picit várni kell biztos.
Egyébként meg ne félj, mondom nekem kétszer volt a 30 cm-es vágás, de nekem egyáltalán nem fájt semmi, még a nővérek se hitték el. Neked meg "csak" a 3 pici bibid lesz. Jó tudom minden ember más, máshogy viseli a dolgokat, de jó lesz minden. Fő a pozitív gondolkodás.:))
És még egy kérdés, ami a legfontosabb nekem:
A műtét után mikortól lehet próbálkozni? Mert ha engem mensi után, peteérés előtt műtenek, akkor már ebben a ciklusban terhes is lehetek? Vagy ki kell hagyni egy ciklust?
Akkor is ijesztő na! Most mit csináljak?! :(((
Csajok ne féljetek!
Lebegjen a zebrás teszt a szemetek előtt!
Mindent a babáért!
Na ne már.Túl lehet élni.Látod én is élek.És nektek legalább ezután a műtét után baba lesz.Nekem pont úy műtöttek hogy elvesztettem a babám.Szóval nektek a pozitív vég miatt még könnyebb.Nem kell félni.Csak a babára gonolni.
Hát én rosszul vagyok. Olyanokat meséltek, hogy minden bajom van :(( Most már sokkal jobban félek.
Nekem a mandula műtétemet 2 éve altatásban csinálták. 1 éve műtöttek ínszalaggal de akkor nem altattak hanem helyi érzéstelenítés. és fél éve meg a méhen kívülivel megint altatásban.Mondtam páromnak ha évente megyünk kórhazba akkor jövőre már csak szülni akarok menni mert eléggé sok volt a rosszból nekem.
Uhhh, akkor én még maradjak csendben. Én kész rémálomként éltem meg a dolgot.
Elhiszem tudom sajnos milyen rossz.Két altatásos műtét után.
Igen, a séta nekünk is kötelező volt. Először a nővérke rángatott, hogy menjünk sétálni, muszáj volt, de csak pár lépést tudtam produkálni a gyengeség miatt.
Igen szerintem is kórházanként változó.Egyébként ébredés után nem sokkal nálunk mindnekinek ki kellett menni Wc-re mert a mozgás (séta)kell eleve a keringés helyreállásához, és így nekünk mindenkép ki kellett menni.Akármilyen gyengék voltunk.Ilyen méh kivétel nálunk is volt viszont őt aznap műtötték mikor engem haza engedtek és még nem jött vissza mikor én eljöttem így nem tudom ő kapott e katért nála elképzelhetőnek tartom de lehet ő sem.
Engem Debrecenben a kenézy kórházban
SziReni téged hol műtöttek? Engem a Sote 2-n fognak
Hát ez tényleg érdekes. Mi 4-en voltunk egy szobában. Én laparos, egy másikat vágtak ciszta miatt, egy leszakadt méhű asszony, akit hüvelyen keresztül műtöttek, és egy rákos asszony, akinek a hüvelyéből vágták ki a beteg sejteket, őt is hüvelyen keresztül műtötték. Mind a 4-en kaptunk katétert. Hát akkor gondolom kórházanként változik, hogy hol mi a szokás. Én örültem a katéternek, nem is akartam engedni, hogy kivegyék, mivel olyan gyenge voltam, hogy nem voltam biztos benne, hogy eltudok majd menni wc-re. De végül meggyőztek.
Meg átjárhatóságit is csináltak nekem.Szóval ez se indokolná a katétert.
További ajánlott fórumok: