Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Szia!
Szerintem a péntek tökéletes nap a tesztre! :-)) Szorítok neked is, hogy jó erős pozitívat tesztelj!!!! :-))
Szia!
Jól tetted, hogy még nem teszteltél. Várj még vele hétvégéig, ha kibírod! :-)) Szorítok, hogy pozi legyen!!!! :-))
Jól teszed! :O) Hát..., nagy ügyesek vagytok Níveával! :O)
Megy a drukk mindkettőtöknek! :O)
Ügyes vagy.-)
el fog az a néhány nap telni.
én sem teszteltem, pedig ott motoszkált bennem, h kéne. Én pénteken reggel fogok. bár nekem már múlt hónapban 30 napra megjött és ma vagyok a 30. napon, tehát elméletileg holnap már lehetne, de inkább rátolok még egy napot.
Jó reggelt! Friss infók:
Görcsölésre ébredtem. Nem erős fájdalom, hanem inkább olyan csavargatós, szurkálós érzés volt. Mensis görcshöz hasonlított, de nem görcsölt annyira.
Kicsit hányingerem van (de ez szokott lenni reggelente máskor is, ez kétértelmű)
És még nincs barna folyásom, se semmi.
31. nap. Hajajajj! :) Kibírtam, nem teszteltem, nem is fogok így már ma. Csak a reggeli vizeletből fogok tesztelni. És erről ma már lemaradtam :) Büszke vagyok magamra a türelmem miatt :DD
Hát ennyi!
Szép napot Mindenkinek! Puszi!
Még ne tesztelj!!Várd meg,hogy "késsen".
Nagyot csalódhatsz!Mi 6 hónapja készülünk rá...már 3-4 hónapja megvolt minden tünetem amit a szakirodalom leír-mégsem lett pozitív a teszt.Mikor nem volt tünetem,8hetes terhes voltam:-)
Ó, nem tudom Lányok! Én már semmit sem tudok. Ma olyan depressziós hangulatban vagyok. Tök szürke és sötét minden. Szerintem emiatt vagyok így kiakadva. Tudom, hogy türelmesnek kell lenni, de ha ideges vagyok, akkor nem tudom mit ér a türelem.
Na majd reggel meglátom.
Köszi a drukkot.:)
Mindenképpen úgy csináld, ahogy gondolod!
A holnap reggeli tesztnek is megvan a pozitív sansza már!
Így legyen!!!!
Olyan türelmes voltál eddig...
Próbáld meg kivárni azt a 4 napot még. Ha megjön, úgyis eldől teszt nélkül is, ha meg nem, akkor már biztos pozi lesz a teszted. Most még lehet álnega is.
Nem tudom, csak azt gondolom, hogy lehet, hogy beképzeltem mindent és valójában meg nem sikerült. Bár nem tudom. Áh, semmit sem tudok. Fáradt vagyok, nagyon fázok, 36,7-5-8 a testhőm, mindig ennyi. A cicim tutira fáj, de ez lehet mensi előtt is. Ezért nem tudom. Lehet, hogy tényleg csak beképzeltem.
Gondolkozok, hogy mégis megcsinálom hamarabb azt a tesztet. Aztán lesz, ami lesz. Végül is már a 30. napon tartok.
Köszi! :) Olyan 30-34 között. Mindig más.
Ma nincs semmi tünetem, nincs hányingerem se és semmi. A melleim még mindig fájnak, de már nem látom rajta az ereket. Ez a 30. nap. Még ebből lehet bármi. De van egy olyan érzésem, hogy meg fog jönni. Na nem baj. Azért még reménykedek. Hátha mégsem. Akkor hétvégén tesztelek :)
:D igen az tuti ha megjelenik a tojcsi akkor akció lesz...:D mindegy milyen nap van :D
Jó lenne tényleg ha karácsonyra össze tudnánk hozni:)
29.nap? és hány naposak a ciklusaid? nekem ilyenkor már tutui jo lenne mert nekem 28naposak:)Drukkolok nagyon csajszi:)++++++++++++++++++++++
Na ezt a hőmérést nem tudtam hogy működik. Hát majd meglátjuk. Csak bárcsak tudnám mikor kellene mensi napnak lenni :D
Elvileg ma vagyok a 29. napon. Eddig még semmi.
természetes,aki nem görcsöl ilyenkor az hazudik szerintem...:D
ilyenkor mindig magas a hő tehát ez nem sokat jelent ha viszont mensi napján nem esik le na az már jelent valamit:)
pózolok már tegnap is pózoltam... .D ezzel nincs gond :D