Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Én 4-től 7-ig "vajúdtam" reggel. Köldöktől lefelé mensi szerű erős görcseim voltak, köldöktől felfelé kemény has, kupacban a gyomrom és brutális hányinger.
10-kor a CTG semmit nem mutatott, doki viszont megállapította, hogy elsimult a méhnyak.
Gratulálok! Neked is szép a 2. csíkod :-))
Óóó, a kis zebraeső :-))))
Manócska!!! Hát gratulálok! Nem akarom betenni az "én megmondtam" című lemezt, de MEGMONDTAM!!! :-))
A teszted teljesen jó, egyértelműen pozitív (nézd meg a lapomon az első képet, nekem is halvány volt nagyon).
Jó tanács: 6. hét előttre ne kérj időpontot a nőgyógyásztól. Két ünnep között lenne célszerű menni.
Vigyázz nagyon Magadra és élvezzétek a karácsonyt, tegyétek a tesztet a fa alá :-))
Ez aranyos! :D
Nem bíztad a véletlenre!!!
Párodnak mondtad már?
én ebayről rendeltem egy csomót, 10 ovu teszt 10 terhességi teszt kb 1000 forint.
Amúgy bármelyik drogériában lehet szerintem kapni otthon, vagy gyógyszertár :)
Hajrá!!!
A tiéd is olyan kis halványka mint az enyém :) én is raktam fel képet :)
Azt olvastam mindenhol, hogy a halvány is csík, úgyhogy....:) :)
Manócskaa Isabelle89 szorítok h erősödjön a csík!
Meghoztátok a kedvem ugyh holnap én is csinálok egy tesztet. Még soha nem csináltam.
Hol veszitek gyógyszertár? Dmbe lehet kapni? Milyet vegyek?
Szia!
Neked is gratulálok!!!!! :-)))
Akkor én is Gratulálok neked:)
igen lehet,mert most aztán tényleg meglepetésként ért:D
hát jó kérdés... :D szeintem ez ilyen pszichés dolog,ugye eddig a nega tesztek miatt ugy voltam vele h tuti nincs baba nem is volt tünetem,amikor megláttam a pozi tesztet meg egyből rosszul lettem :D mostmár nem,jól vagyok el mult a hányinger:)
hát igen,meg a 4nap késés...sosem szokott késni nekem:)
De jó! Nagyon örülök! Gratulálok Nektek! :) Na de miért lett hányingered a pozi teszt láttán? :DDD
Nyugi! Ez most már tuti biztos. A halvány is pozitív :D
Hát ott van a csík halványan :) Gondolom az azt jelenti, hogy terhes vagy :) De én a helyedben csinálnék egy tesztet mondjuk szerda reggel első vizeletből. Hátha erősebben látszik majd.
Tök jó, hogy elsőre sikerült! Gratulálok! Vagyis remélem, hogy gratulálhatok :)
Sziasztok! Már egy jó ideje olvasgatlak titeket, de eddig semmi érdemlegessel nem tudtam hozzászólni a témához :)
Ma viszont csináltam egy tesztet, az adatlapomon van kép. Ennél erősebb élőben, de nem tudok jobb képet csinálni, kb 1-2 perc alatt megjelent, most csináltam délután, a ciklusom 30. napján. Már volt egy ilyen halvány teszt 3 napja, de akkor sokkal lassabban jött elő a kis halovány csík. Szerintetek???
Amúgy még csak 1 hónapja próbálkozunk, el sem tudom hinni, ha tényleg nem képzelődök és ott az a csík :D
Egyébként sunyiban drukkolok mindenkinek!!! :) és köszi a segítséget előre is!
Semmi gond. Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. Közben tegnap volt egy nagy veszekedésünk. Kiderült, hogy mi a baj.
Ugye írtam a munkámról, hogy mennyire ideges vagyok, meg feszült és hogy gyomorideggel járok dolgozni. Azt mondta a Párom, hogy látszik rajtam, emiatt vagyok sokszor rosszul, vele is és a kutyával is veszekszem már 2 hete folyamatosan (amit észre sem veszek sokszor). Nem akarja, hogy emiatt valami baja legyen a babának. És a kedve sincs meg a szexhez a viselkedésem miatt. Ezért volt minden. Megbeszéltük, megpróbálok itthon kikapcsolni és másképp levezetni a feszültséget. Azt hiszem a munkába temetkezek, mert most vészes napok várnak rám. Holnapra drukkoljatok! Óralátogatásra jönnek hozzám.
Szia!
Üdv köztünk! Miket szedtél? Hány napos a mensid? Pontosan szokott megjönni? Az első babád mennyi idő múlva jött össze? Én egy homeósat szedek most. A kisfiam 1 év alatt jött össze, szerintem ez segített. Most is szedem, majd kiderül, hogy mi lesz. Ha érdekel, leírhatom a részleteket. Mielőbbi babásodást kívánok! :-)