Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Köszönöm szépen! Még mindig semmi, egyedül derékfájásom van, olyan, mint mensi előtt. Nem tudom, hogy akkor mi volt az a tegnap esti.
Szorítok neked! Majd írd meg, hogy mi volt!!
Én azért még drukkolok, hogy ne jöjjön meg :) Tudod a remény hal meg utoljára :D
Nekem még most sem jött meg, ma van a 38. napom, holnap megyek dokihoz. még reménykedünk :)
Sziasztok!
Este nem jött meg. Biztos napközben fog.
Nagyon szorítok neked!! :-)) Biztatók a jelek!
Nekem tuti, hogy meg fog jönni. Csak már járnánk ott, aztán ismét lehetne próbálkozni. Iszom majd a teácskáimat, aztán hátha! :-)
Szerintem itt mindenki arra vágyik, amit Te élsz át :))
Remélem hamarosan beindul a szülés és megszűnnek a "kínjaid"! Aztán az új évet egy új élettel közösen kezditek :)
Olyan jó látni, ahogy izgisek a napok, mi lesz a tesztekkel, stb.
Hasonló érzéseim vannak nekem is :-) Menjek már szülni, mert fáj mindenhol, de jaj mi lesz és meddig fog tartani és hogy lesz és milyen lesz a baba és stb stb stb :-))
Tiszta izgalom ez a karácsony :-))
Szia! Én nem nagyon tudok neked választ adni. De nagyon sajnálom, ami történt a babáddal :( Biztosan szörnyű lehetett.
Remélem most nagyobb szerencsével jártok majd és egészséges babát fogsz szülni :)
Üdv köztünk!
A szurka is jelenthet babát! :-) Sokaknál úgy volt, de nem törvényszerű. Szorítok!! :-))
köszi! Az előbb kicsit elálmodoztam h hátha lehet pocaklakó, de azért erre vajmi kevés esély van.
Gratulálok a zebracsikokhoz!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Üdv az aktív tagok között :).
Én nem éreztem hasszurkát csak mensi szerű görcsölgetést, de mindenki más... és lehet Neked így jelez :), legalábbis kívánom, h baba legyen a dologban!!!
Sok sikert!!!
Szia!
Endokrinológusnak mi köze a dologhoz? PCO gyanú?
Ha december 6-án volt PÉ és december 3-án voltatok együtt, akkor azért jóval kevesebb az esély a babára, mintha mikulásra időzítitek, de elvileg 72 órán belül bármi történhet :-))
Felfázással pedig vigyázni, mert nem játék. Főleg, ha sokszor visszajön!
:-)
Szisztok! Én a fórum indulása óta aktivan olvaslak benneteket, úgymond csendes olvasó v.ok :)
Az elmúlt hónapokban nőgyógyászati vizsgálatokra jártam, mert tavaly volt egy terhességem, amikor a babát el kellett vetetni fejlődési rendellenesség miatt a 11.héten. Ez miatt a dr nagyon aprólékos, és szerencsére minden eredményem jó lett, éppen ez miatt, mert vártunk az egyik eredményre úgymond lekéstük a termékeny napokat, csak a matematikai pé-t tudom besaccolni, ami december 8.-a, viszont én feljegyeztem h december 6.-án jelentek meg nálam a tipikus pé tünetek. December 3-án voltunk szabadon együtt, bár már nagyon szeretnénk babát, de az orvosi eredményre várva mégsem mertem kockáztatni a pé-s napokat. Szerencsére a napokban megkaptam az eredményeket, minden ok. Sajna endokrinológus beleszól a dolgokba, ott is rendbe kell h legyek, oda azonban még nem kaptam időpontot, még várok :S de remélhetőleg ott is minden ok. Hú, bocsi h ilyen hosszú lettem. Amiért irok h nagyon szurkál a petém, tegnap óta, csütörtökön kell h megjőjjön (v.is nem kell). Amint olvastam sokak teszteltek pozit, és nálatok volt hasszurka? v van hasszurka? Az előző terhességemnél nekem volt ilyen, de lehet h most csak felfáztem, és amannyi gondolat kavarog bennem, na meg persze a remény, a csoda, a hátha érzés :)
Nem tudom mitől van. Néha elmúlik, aztán újból érzem. Most feküdtem le egy kicsit, mert megfájdult a tarkóm és hányingerem lett. Felvettem a kacsa tollas kabátot, attól fordult fel a gyomrom szerintem. Brr :SS
Na mindegy. Lefeküdtem, aztán meg nyúlni akartam valamiért és hirtelen beleszúrt a jobb oldalamba, ahogy nyújtózkodtam. Megijedtem és visszagurultam az ágyon.
Nem hiszem, hogy baba lesz, de elgondolkoztam rajta, hogy azért jó lenne, ha mégis. Csak már félek, hogy bebeszélem magamnak. A múltkor is beteg voltam és azt hittem sikerült.