Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Majd meglátjuk. Most már jól vagyok. Este voltam nagyon magam alatt. Az a baj, hogy kezdtem elhinni és mindenki, aki tud róla azt mondta, hogy tuti sikerült. Csak ott voltak a negatív tesztek. És még tegnap délután pont mondtam Páromnak, hogy ma reggel újra tesztelek. Aztán estére meg elkezdtem barnázni :S
Na mindegy! De a többiek? A babások? Nem írtok, hogy hogy vagytok?!
Nem rég voltam, minden rendben van. És szedem a vitamint is. Igyekszem sok gyümölcsöt enni, de a zöldségeket nem szeretem :D
Most már megint barnázok, nem múlt el :S A hasam is görcsöl. Tuti meg jön már holnap rendesen.
A természet kifürkészhetetlen...de ha most meg is jön, semmi nincs veszve!
Tél van, vitaminraktárak kiürülve. Szépen kezdj feltöltődni, sok zöldség-gyümölcs, esetleg étrendkiegészítő (sőt, én a helyedben elmennék vérképre is, lássuk, miből van kevés). Mire jön a pici, legyen meg minden, mert ő is a Te raktáradat fogja dézsmálni és utólag már nehéz rendbetenni a dolgokat :-))
Nem tudom reménykedjek-e vagy sem. Gyanús volt nekem az a sok negatív teszt. És ma reggelre a hőm is leesett. Bár most a digitálissal mértem, nem pedig a rendessel, ami alapból kevesebbet mutat mindig. Páromnak még ez is magasabb hőt mért, mint nekem :S
Ma reggelre nem vettem észre barnázást. Semmi folyásom sincs most. A hasam görcsölget, de nem nagyon, inkább bal oldalon érzem.
Éjjel arra keltem, hogy belenyilalt a hasamba bal oldalon. Háton feküdtem, a karjaim ki voltak nyújtva a fejem fölött, valahogy nyújtóztam álmomban, és nagyon beleszúrt. Ha már felébredtem rá, akkor el tudjátok képzelni mennyire.
Nem értem én már ezt. Miért késett, miért volt tegnap is magas a hőm, ha estére meg elkezdtem barnázni. De még közben is 37, 1-et mértem.
Szia!
Gratula!!! :-))
Gratulálok Nektek!
Mi is második hónapja próbálkozunk :) Most jön a harmadik.
Igen, ez nagyon durva, hogy egyik embernél kimutatja még a nem várt előtt, másnak 2 hét késésnél is csak halvány...
Köszi a biztatást lányok, holnap kiderül minden :)
Bigibigi: nem gondoltam volna, hogy azok a tesztek reggeli első tesztek :O örülök, hogy nem vagyok egyedül :)
Nekem még mindíg nincs tesztem itthon :) így kibírom,hogy ne csináljak, ma is kikerültem minden gyógyszertárat és drogériát.
Ma 1 hete,hogy negatív lett a tesztem,de mensi még sehol.Folyton pisilnem kell és egész nap álmos vagyok,jah és egyfolytában éhes! :)
Nekem egyik teszt sem mutatott ki semmit, még halványat se, mégis babát várok.:)
Csak a vérvétel mondta meg, hogy kismama vagyok.
Én az első kettőt elveszítettem, azoknál sem mutatott ki semmit a teszt.
Így én a teszteket pénzkidobásnak tartom. Persze vannak kivételek, de fogalmam sincs, hogy miért van az, hogy valakinél kimutatja a terhességet, másnál meg nem.
köszi lányok, ezek a hozzászólások után kicsit nyugodtabban megyek holnap :)
Azért izgulok, mert a két halvány teszt között több mint 1 hét volt. Igaz egyik sem reggeli, de szerintem fura, hogy nem erősödött. De fő a pozitív hozzáállás, ma már babakocsikat néztem :D
Írok holnap mindenképp és Nívea csinálj már egy tesztet, olyan kíváncsi vagyok!!!!! :D
Nem tudom Csajok! Merjek már tesztelni? 36. nap lesz holnap. Mi van, ha megint csak elcseszek egy tesztet feleslegesen? És ha meg fog jönni?
Most keltem fel nem rég. Olyan jót aludtam. Teljesen elfáradtam, elálmosodtam ebéd közben :D Lefeküdtem egy kicsit a kanapéra, aztán el is szenderedtem :D Fáztam is nagyon. Megmértem a hőmet, azt hiszem néha, hogy lázas vagyok. 36,9 és 37 vagy 37,1 volt mindig a hőm. Ez most jó? Vagy lehet, hogy beteg vagyok?