Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Sajnos a pózolás pár napja szünetel (a kisfiam most variál az esti alvással). Most úgy néz ki, hogy elmúlt mindenféle folyás. A derekamat továbbra is szoktam érezni. A hasam hol így, hol úgy. Most a pattikat "várom", hogy mikor jelennek majd meg. Másfél hete kijött rajtam egy pár, azok már szépen elmúltak szinte, csak egy kis heg maradt utánuk. Köszönöm szépen a drukkot, én nem hiszek benne, hogy baba is lehet esetleg.
Én is szurkolok nektek!!!!
Vagy lehet, hogy még ma együtt kellene lennetek... Ki tudja mi lehet ez. Szerintem még kapd el az Uradat ma este :)
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!
Szia!
Van ismerősöm, aki ugyanígy volt, mint te. Bár nem akart rögtön, azonnal teherbe esni, de amikor eltervezték, sikerült neki nagyon hamar és könnyen.
Neki is ugyanazt mondták, hogy minél hamarabb. Talán még időt is szabtak neki.
Sok sikert!
Csak jobb lehet a diétától szerintem. Remélem hamarosan gólyahírről számolsz majd be! :-DD
Velem semmi különös. Jövőhét vasárnapra nem várom. Szerintem meg fog jönni. Tegnap reggel volt olyan nyúlos folyásom. Este már csak a papíron láttam, meg fürdés közben is volt egy kicsi. Ma délelőtt is észleltem a papíron, délutánra úgy néz ki, hogy már más állagú lett. A hasam meg hullámokban szokott fájni, feszíteni néha, de kicsit. Néha, mintha szúrt volna jobb oldalon, de ezt csak beképzeltem szerintem. A derekam is néha fáj egy kicsit. Ez sajnos mensi lesz. De még van egy hónapom, egy esélyem mielőtt orvoshoz mennék.
Szia!
Sajna nem tudok neked segíteni. Nem ismerem, hogy milyen műtét ez. Drukkolok neked, hogy minél előbb babás legyél! :-)
Ezt már szeretem! Egyből jobbkedvűnek tűnsz az írásod hangulata alapján :)
Megvárjuk szépen a holnapot, hogy mit mond a doki, aztán majd lehet keseregni kicsi, vagy nagyon örülni. Szerintem próbálkozni majd lehet, de biztos, ami biztos, a doki mondja meg.
Velem semmi :) Mennek a pózolások 2 napja, de majd csak a jövőhéten kell valahogy a peteérésnek lennie. Pontosan nem is tudom mikor. Nem is foglalkozunk most ezzel annyira.
Elkezdtük mindketten a diétát, várjuk a csodát :DD Le kellene adnom 10 kilót kb. De már 8-al is megelégednék. Hátha ez a gond, hátha emiatt nem sikerül a baba. Persze csak egészségesen. Az inzulinrezisztenciás diétát csináljuk, persze mozgás és gyógyszerek nélkül, csak a táplálkozás részét. Mozgás az egyenlőre csak sétálgatások.
És veled? Lassan lehet tesztelni nem?
Sziasztok!
Tudna vki segitteni decemberbe volt egy endimetriosis mütétem és azt mondta a doki hogy minnél elöbb jó lenne ha teherbe esnék mert késöbb nagyobb gond is lehetne és az a kérdésem hogy volt-e vki már ilyen hejzetbe és hogy mégis hamar teherbe lehet esni a mütét után?
Várom a választ ha mégis tud vki segitteni!
Fel a fejjel csajok! Nagyon szorítok mindenkinek!!
Majd írd meg, hogy mi volt az orvosnál kisdoca! Szorítok neked, hogy a lehető legjobb hírrel szolgáljon az orvos!!
Ne sírj! A pcos szépen karban tartható. Ha D vitamin és Calcium hiány is áll az IR hátterében, akkor még meg is gyógyulhatsz belőle.:)
Nekem és az unokatesómnak is sikerült.
Én 3 évig szedtem a Metet, diétáztam, sportoltam, ezalatt semmi sem történt, aztán kiderült a D vitamin hiány, kaptam rá D vitamint nagy dózisban, és helyrejött az IR. Elhagyhattam a Metet, és úgy estem teherbe.
Az unokatestvérem aki 6 éve szeretett volna teherbe esni és szintén pcos karácsonyba jelentette be,hogy babát vár, és ő is végig csinálta a D vitamin kúrát.
Igaz, a diétát mindketten tartjuk továbbra is.:)
Oké, igazatok van! Írok,írok, írok. És lehet, hogy a semmiért sírok amúgy is.
Holnap megyek a nőgyógyászhoz 10-ra. Azt szeretném, ha azt mondaná, hogy semmi akadálya annak, hogy próbálkozzunk tovább. Ha kell valami vizsgálat megcsinálom, de hátha nem teszi függővé az eredménytől a próbálkozást. Hátha csak még nem állt helyre a hormonrendszerem a vetélések miatt. Lehetséges ez?
Na hajrá mindenki!
Attól még írhatsz, hogy nem történik semmi. Lehet, hogy jobb, ha csak úgy írsz valamit, mert megoszthatod a gondolataidat, érzéseidet. Hátha kicsit jobb kedved lesz vagy nem is tudom. Bár nem erőszak :)
Ne keseredj el! Ha mégis kiderül, hogy ez a bajod, akkor szépen tartod a diétát, meg mozogsz kicsit és meglátod, hogy hamar terhes leszel! Látod, hogy mivel biztatnak itt a Lányok! Nem a levegőbe beszélnek. Tapasztaltak a témában és az egyik mindjárt szül, a másik meg most éli az első szakasz örömeit :))) Nem lehetetlen teherbe esni így sem. Fel a fejjel! Elmész a dokihoz, aztán mindent megtudsz.
Nem is a szemeimmel van ilyenkor a baj. Hanem inkább Párom férfiasságával :DDD 9 óra talpalás és kemény fizikai munka után nem tudom fog-e menni. Főleg, ha éjfélkor ér haza :SS Ez aggaszt leginkább. Na de mindegy. Majd csak eltaláljuk egyszer ezt is :DD
Szerintem jövő héten meg fogsz szülni :) Ha törik, ha szakad!
Egyébként reggel írta egy hoxás barátném, hogy elfolyt a vize. Most már gondolom javában zajlanak az események :) Úgy izgulok! Remélem minden rendben megy náluk.
De jó! Akkor nemsokára magadhoz ölelheted a fiacskádat :).
Majd mi is eljutunk 1x ide :) (remélem).
Ne keseredj el! Nálam is pco gyanús állapot volt és hetekig fölöslegesen itattam az egereket mert aztán kiderült minden rendben.
Addig semmiképpen nem szabad kétségbeesni amíg nincsenek meg a leleteid és, ha mégis pcos akkor is van remény.
Tudom könnyű mondani, de próbálj meg most erős maradni.
Biztosan nemsokára Neked is lesz bőven miről írnod!! Szorítok!!!!
xxx
Nézd meg ezt:
Én is PCO-s voltam tavaly. És most születik Dani. Beszéljünk majd, ha esetleg nálad is kiderül, segítek saját tapasztalattal szívesen!
A PCO nem egyenlő a meddőséggel!!!
Mindenn nap olvaslag titeket! Olyan jó és mégis sokszor szomorodok el!
Van aki mindjárt életre hozza babáját, van aki éppen most véli felfedezni, hogy babás lett. És sajnos van aki, továbbra is csak vár!
Én egyelőre azt várom, hogy tudjak valamit írni.Mindegy mit, valamit.
Vasárnap vár a nőgyógyász. Lehet, hogy PCOS-m van. :( már két napja sírógörccsel küszködök. Elvileg jövő héten már aktuális lenne a "most eshetek teherbe", de nem tudom, hogy ez mit fog a latba tenni. Remélem azt mondja a doki, hogy nyugi, próbálkozzunk és majd meglátjuk mi fog történni.
Mindenki további szép perceket! Itt vagyok ám akkor is ha nem írok :).
Akkor bizony vagy alva pózoltok (roppant izgalmas lesz, főleg neki... :DDD ), vagy kitámasztod a szemeid fogpiszkálóval, mint a Tom&Jerry-ben :D
Mindenképp közeledik a szülés dátuma, mert jövőhétre vagyok kiírva, a dokim pedig nem fog sokat engedni ráhúzni, mert nagy a baba :-)