Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Jó reggelt! Csillike szurkolok Neked!!!
Tündi sajnálom....szerintem is hajrá december!!! :)
Csajok, ma reggel megjött. :(
Úgy hogy hajrá december!
Jó reggelt! Érdekes dolog,ma kellene lenni ovumnak,erre nem leesett a hőm,hanem felment :O A franc sem tudja mi van ilyenkor :O
Nívea,kitartás,akkor már nem sok van a hitel megkapásáig,legalábbis nekünk annak idején,hitelbírálat után hamar ment minden :)
Semmi :D Sok a munka, így csak be-benézek. Inkább csak naplózok, fórumra nem sok időm van.
Szombaton múlt el a mensi, ma vagyok a 9. napon. Nincs időm még a teákat sem inni. Estére meg már nem merem, mert éjjel nem szeretek kijárkálni.
Sziasztok!
Én 28 éves vagyok a párom 31. November óta próbálkozunk, az az november elseje előtt 4 nappal hagytam abba a gyógyszert és meg is jött akkor, azóta néha rendszeres néha tolódik de a baba még nem jött össze...
végül is ez a 4ik hónap nem hiszem,hogy lenne miért aggódni...viszont nem sokára elmegyek dokihoz mert a éves szűrő amúgy is kell és hátha lát valamit..
Mondjuk azt hittem örököltem a nővérem vérét...neki gyógyszer abba hagyása után 1 hónappal az első bébi összejött és kb a második is ilyen hamar..mondák is hogy gyógyszer után gyakori a hamar teherbe esés de nálam ez nem jött be...
A menzim szerintem most kezd be állni, hiszen még csúszkál + az előző hónapban fájt nagyon ki is pattogzott a hátam, most nem volt fájdalom és a patik is kezdenek elmúlni szerencsére...hát kíváncsi vagyok rá mikor jön össze ..de remélem még idén...
Így van! Már volt bent emiatt. Először csak pecsételő vérzés, aztán kicsikét bővebb vérzése volt. A doki már bent akarta fogni, de aztán szigorú fekvéssel haza engedte. Nagyon remélem, hogy nincs komoly baj, és hamarosan haza fogják engedni őket. Nagyon szomorú lennék, ha bajuk esne. Drukkoljunk mindannyian, hátha segít.
Majd írok, ha ír a naplójába, én is csak onnan értesültem. Egy ideje hiányosan olvasom a naplókat, mert nem sok időm van, és nem veszem észre mindig a bejegyzéseket. De ma mindenkit elolvastam végre.
Ohh, istenem! :(
Nagyon drukkolok neki, hogy minden rendben legyen!
Teljesen igazad van! Én fiatal anyuka szeretnék lenni, és én is még 26 vagyok mindenki azt mondja még fiatal vagy még ráértek. Mi sem szóltunk senkinek csak az anyukámnak, hogy próbálkozunk, de tavaly szeptemberben összeházasodtunk és az emberek agyában ez úgy van betáplálva, hogy a babának is jönnie kell minél hamarabb!
Miután mindenki letorkolt, hogy görcsölök ( a párom és a családom), arra gondoltam, hogy felhagyok mindennel és nem foglalkozok vele, de nem tudom megtenni. Még arra is gondoltam, hogy ide sem írok többet, mert ez is biztos görcs, de ezt már többször is írtam, nekem jó érzés idetartozni és sokszor nem is csak a babáról beszélünk, hanem jó tanácsokról és praktikákról. Nekem ez jó, ezért nem hagylak el titeket :):):):):)
Azért sem érzem magam görcsösnek, mert én nem csinálok semmit, nem mérem a hőmet ,nem csinálok ovu tesztet, azt, hogy mikor van pé-m meg sosem tudom és menstruálni sem szoktam magamtól, rendesen, tehát nem is lehet, mire alapozni nagyjából csak a csodára várok. A párom azt mondta, hagyjam ezeket a gyógyszereket is, de az orvos azt mondta ettől lesz pé-m. Egyelőre végigcsinálom ezt a closty-s kúrát és ha annak a végére sem lesz semmi, akkor teljesen leállok, jön amikor ő szeretne!!!!
Az ovulációs tesztet ebben a hónapban elfelejtem. Valahgy semmi kedvem hozzá. Majd lesz ahogy lesz.
Mi úgy döntöttünk hogy nem szólunk senkinek a "próbálkozásról", mert ebben a stádiumban nem tartozik másra. Még a szüleim sem tudják. De jobb is, mert folyton kérdezgetnének és aggódnának hogy fél év és még mindig nincs baba.
Ha valaki szóba hozza a témát mindig kitérő választ adok.
És nem is igazán kell foglalkozni mások szövegével.
Ez a "görcsölés" szerintem normális, hiszen babát szeretnénk és persze, hogy e körül forog szinte minden gondolatunk akaratlanul is.
Persze nem szabad túlzásba esni ( pl. ha szeretkezés közben csak arra gondolsz,hogy most mindenképp össze kell jönnie a babának és nem a párodra koncentrálsz) na ez már nem jó,szerintem...
Ne foglalkozz mások véleményével, normális, hogy sokat gondolsz a babára. Én is megkaptam a környezetemtől, hogy "rágörcsölök" a dologra azért nem jön össsze (pedig nem is tudták, hogy komoly nőgyógyászati gond állt a bébiprojektünk csúszásának a hátterében) Most meg szinte mindenki azt kérdezi, hogy mikor lesz már baba, vagy terhes vagyok-e már.Ez sokszor kiborít, mert nem mi tehetünk róla, hogy nem esek teherbe már attól, ha a párom rámnéz. És rosz mindíg mosolyogva válaszolni ezekre a kérdésekre, hogy nem még nem vagyok terhes és majd jön a baba mi nem sürgetjük, de néha sikítani tudnék!!!
A legjobb amikor közlik velem, hogy hát már eléggé benne vagyok a korban ( mellékesen 26 múltam a párom 28!!!) és már épp itt az ideje a gyereknek.Na ettől falnak tudnék menni!!! Mikor más akarja megmondani, hogy mi a jó.Mi tényleg nem sürgetjük a babát (jó már azért jöhetne) élvezzük az időt amit kettesben töltünk, nem is nagyon téma a baba és ha igen akkor is én hozom fel,szerintem a párom majd akkor fog belelkesedni, ha a nózija alá tolom a pozitív tesztet!
Na jól elkalandoztam, de valahogy ma ilyen lelkizős napom van és ezek a dolgok kikívánkoztak belőlem! :)))