Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
És mondjuk egy esti magánrendelés?
Mert pl. én is jövő hétfőre kaptam időpontot privát, este 18:40-re.
De hát ilyen nincsen, és ha valami más bajod lenne, eltöröd kezed lábad, akkor nem lehet elmenni, vagy ha lázas vagy vagy bármi?????????
Szerintem mond meg a főnöködnek, hogy oldja meg a helyettesítést!
Sajnálom! :(
Itt az ideje egy alapos kivizsgálásnak szerintem. (persze, csak ha el tudsz menni a munka mellett.)
De a ciklusaid is nagyon hosszúak Nívea.
Fel a fejjel!
Aranyosak vagytok! Mindannyian, egytől egyig. :)
Eddig nem is voltam elkeseredve, de én marha megnéztem az előbb az iwiwemet és láttam, hogy egy volt csoporttársam tett ki pocakos fotókat. Műtermi képeket csináltatott, ahol tök csinos és gömbölyödik szépen már a pocakja. A férje hatalmas csókot nyom a pocakjára és annyira látni rajtuk a boldogságot, hogy az már nekem nagyon fáj. Vagyis nem az, hogy nekik jó, hanem az, hogy még nekünk nem. És belegondolok megint a dologba, hogy vajon miért nem, mitől nem, és még hol van a nyár, hogy el tudjak menni vizsgálatra én is.
én most nem is tudom mikor ne, de az ovum az április 20, de most inkább az az utáni napokra koncentrálok 22-23, mert a múltkor a clostitól is, nem akkor hanem 4 nap múlva volt pém. Na mindegy!!!
De jó neked, hogy csak 1 napot dolgozol, jó ha én is csak annyit!
Legyen szép napod!
Puszi
Szia!
Sajnálom, h neg. lett a teszted...:( Remélem nem vagy nagyon elkeseredve. Ne szomorkodj! Sikerülni fog!
Ma tudok pihenni, de a hetem húzós, majd jövőhéten...akkor csak 1 napot dolizok..
Puszi
Szia!
Biztos, h van abban is valami, amit a Te dokid van, mert velem sem szedette tovább, tehát csak 2. havit szedtem be és nagyon sok lánynál hallottam, h utána jön a hatása...:) Reméljük nálunk is így lesz! Amúgy minden oké, még a hetem húzós lesz, dolgozok végig, viszont jövőhéten, csak 1 napot...:) Már várom... Én 22-én nem várom...az is mindjárt itt van! Puszi
:( Úgy sajnálom Nívea! Pedig teljesen azt hittem, hogy most összejött :((((.
Fel a fejje!! Tudom könnyű ilyeneket írkálni az én helyzetemben, de talán a kövi ciklusban összejön.
Nívea, tudom, hogy már ettől kivagy, de fel a fejjel!!!!! Pedig még reggel miközben pisiltem gondoltam is rád, hogy most csinálod a teszted és úgy ültem hogy keresztben volt az ujjam!
Majd a kövi hónap!!!
Dejó! :)))
Annyira örülök Neked! Látod a szomszédod most majd tényleg nézhet nagyokat, csak sikerült!
Egyáltalán nem vagy Te öreg. :) Még egyszer tiszta szívből GRATULÁLOK! :)
Nívea, nagyon sajnálom itt is. :(((
(Bár én)
Köszi mindenkinek a drukkot! :)
Lányt,van már két fiam:)
De ha kukija lesz az sem baj:)
Ha nem jön meg, akkor talán igen. :) Köszi!
Jó éjt! Megyek lassan aludni!
az akkor nagyon jó.
Hamar teherbe estél akkor.
Kislányt vagy kisfiút szeretnétek?
hát igen lehet több pénz,de nem olyan jó.
majd ha akar jön az a pici.
Reméljük holnap tesztelsz.:)
+++++++++