Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Drága vagy köszönöm!
Néhány nap is túlvagyok rajta.
Köszike.Rem 05.11én nem jön meg 9hónapig.
Most beindul nálunk a 3műszak.Nem várom.Ott is sok a stressz sajna.
Hát ez így igaz.
Olyan idegesítő,h.körülöttem majdnem mindenkinek van babája(terhes)és nekem meg még nincs.
De majd nejünk is sikerül :)
Itthon senki nem kérdezi.Bár a párom nénikéje.
Köszi, megnézem őket, amennyire eddig beleolvastam, sajnos úgy láttam, hogy gyakorlatilag alig enged valamit szabadon fogyasztani! mindent tilt, ami jó:(((( és finom:(((
Egyébként pont ez a "vicc", hogy amióta intenzívebben szedek multivitamint a babaprojekt miatt, azóta nem is voltam beteg..komolyan, kb másfél éve még náthás sem:) aminek nagyon örülök!!!!
Reménykedjünk.
A remény hal meg utoljára.
Köszike a segíséget.
amikor hsg-m volt, csak abortuszra váró fiatalokkal voltam együtt..de ők egyáltalán nem bánták az abortuszt, csak túl akartak lenni rajta..
úgyhogy nem is tudom,hogy miért ilyen a sors..
Elhiszem, hogy sírnod kell. Én is szoktam, ha úgy van. Nekem is a meló kicsit stresszes. És szerintem ez az örökös stresszforrás mindenkinél. Utána meg ugye az anyagiak és harmadik helyen áll a babátlanság :S
Nekünk meg még itt az építkezés is. Szóval van min sírni, ha rám jön :)
Most már jobb lesz egy fokkal :) Megnyugszol szépen.
Igen. Szerencsére minden rendben!
Bár most a nagy feszültség után egy igazi nagy bőgő-zokgó roham tört rám. Ebben benne van az elmúlt hónapok bizonytalansága, a késlekedő baba, és legnagyobb részben az hogy a lányomat el kell engednem...
Még jó hogy apukájával elmentek egyet csarvarogni így jól kisírhatom magam.
Remélem nem hisztek hibbantnak! De most egyszerűen nem bírok mást csinálni!
Szerintem ezt egyszerű elkapni. Főleg, ha gyenge az immunrendszered. Valami nagy betegségtől annyira legyengül, hogy elterjed ez a gomba a testedben és ekkor jelentkeznek a tünetek.
Vannak kimondottan candida étrendek a neten. Szerintem nézz utána!
Sziasztok!
Nagyon nagyon várok tanácsokat, óvaintő figyelmeztetéseket, hogy mire vigyázzak, miket tehetek most annak érdekében, hogy túl legyek rajta. . . megkaptam tegnap a tenyésztésem eredményét (sajna voltak tüneteim ami miatt el kellett mennem dokihoz annak ellenére, hogy február 01én volt utoljára teljesen negatíc P1 citologiám). . nos....Candida gomba:(((( hallottam már sokszor, de tapasztalatom még kevés van:((( sajna!
Nagyon köszi minden tanácsot, meg ötletet, hol, hogyan kaphattam meg. . . :(((( mire vigyázzak ezentúl. .
Köszi!
Ma nagyon meglepett a főnököm, mert azt mondta hívjam ha túl vagyunk a beszoktatáson és tudok jönni! Erre nem is igazán számítottam.
Babásodni azért sokkal jobb munkahelyről, mint munkanélküliként.
Lányom május elején kezdi az ovit.
Gyomorgörcsöm van ettől a sok változástól.
De örülhetek mert minden jól alakult, csak bele kell rázódni.
Ritka az ilyen jó asszony, aki macát rendel a férjének :DDDD :P
Ne is mondd ezt a teherbeeséses dolgot. Anyós nekiállt a múltkor megint, hogy mikor lesz már unoka. Ha tudná...
És barátnőm szül nemsokára. Kb. 2 hét van még hátra neki.
Szia!
Én is ugy iszom a teákat.Mensitől ovuig cicka,ovutól mensiig pedig palástfű.
Remélem lesz majd hatása.
Zamila
Szeretnék kérdezni valamit.
Mensitől ouvig igyam a cickát és ovutól mensig a palástot?