Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
ez azt írja, h május 10. első teszt.
Ebben a ciklusban kihagytam a hőmérést, így csak az előző görbék alapján gondolom, h a pém 30-án vagy május 1-jén volt.
A ma reggeli hőm még fent van, tehát vagy csúszott a pé vagy más gubanc van itt!
JR! Sziasztok!
Tegnap kellett volna megjönnie, de semmi. Ma reggel megmértem a hőmet, 36,7°C. Ez alapján ma sem bizti, h megjön. Ebben a ciklusban kihagytam a hőmérést, mert leálltunk egy időre a baba gyártással. A cilusban is csak 3x voltunk együtt. Erre az óramű pontosságú mensim késik :S
De szép! Gratulálok! Egy igazi sikersztori!!!! Nagyon felüdítő!!!
Ezért nem adjuk fel/ne adjátok fel sose lányok!
Nívea???? Helyzet?
szia.
Én is így éreztem és meglepő módon babóca lesz.
Nagyon örültünk.2hónap aktív próbálkozás után jött össze.Ittam a teákat szedtem a vitexet.
Reméljük babóca lesz.
Igen.De belegebedünk mire tesztelsz. :)
Reméljük picike van neked is.
Szia.
Az ovu teszt nem jelzi a babát csak az ovuláciodat
Akkor bújj össze a pároddal.
Jobb nem is lehetne :)
A 7.-8. hétnél voltak émelygések és hányinger (szerencsére hányás nélkül) aztán ez el is múlt és azóta csak a pocim növekedésén veszem észre, hogy van odabennt valaki, jah és a sok pisilésből! :)))
De mindenkinek ilyen várandóságot kívánok! :)
Hát igen tényleg csodaként éltük meg:)csoda gyereknek is hívjuk:D
De tényleg nem kívánom senkinek azt a pillanaot mikor a doki így kijelenti..fúú nem is tudom egy világ tört ott össze akkor bennem.Én aki annyir aimádja aygerekeket meg aki annyira vágyott rá és már mindent kiróbáltam és reménykedtem 2,5éven keresztül minden hónapba előttem 1000 meg 1000 tesztet vártam és vártam és akkor ezt hallani...na utána meg azt hallani h terhes háát akkor is rávágtam egyből h az biztos h nem lehet igaz!De az volt szerencsére:)
Jajj ne beszélj butaságot ha pontos a ciklusod szerintem nem lehet semmi gond!ne aggódj!!
Na ez igazi kis csoda történet:)De megrémített,hogy a doki így kijelentette,valahogy belegondoltam...ha nekem mondanák..a szívem megszakadna:(((
Így is mondtam már Níveának,hogy lehet klimaxolok azért nem jön::(( De csak nem basszus:S