Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Az a fúra hogy a mellem nem szokott így fájni... Mellbimbómnál meg el van sötétedve meg ez a fehér pöttyök vannak.
akkor abból még bőven lehet potitív teszt!!!!
és reméljük, hogy lesz is!!! drukkolok!:)
Nekem 28 napos a ciklusom és 30. nap.
ezért nem jelent még semmit sem a negatív teszt...
hol is tartasz időben?
Negatívot teszteltem, de most se vagyok jól. Szédülök és hányingerem van és egyfolytában aludnák.
Sziasztok!
35.napnal vagyok ma kene megjonnie illetve nem de szoval ertitek:)
Tuneteim haaat nem tudom annyira erdekes hasfeszulest erzek szinte mar gorcs de ilyen mensi elott nem szokott lenni viszont mitol lehet ez mert nagyon nem kellemes és sokaig tart idokozonkent elojon de nem par percig tart olyankor hanem negyed ora is akar,reggel is erre keltem el is könyveltem h tuti megjon de nem,eddig meg nem!
holnap ha minden igaz tesztelek!
De aggodom bevallom ez miatt amit erzek:(
Most már tuti, hogy meg fog jönni. Rózsaszín volt a wc papíron pisilés után. Elkezdte.
:DDD Fő a fokozatosság :D
Na nekem nem nőtt meg, nem feszül, se semmi. Csak nagyon viszketett. De már nem viszket :S
Én egy hete nem tudok rendes melltartót hordani, csak sima pamut sport melltartót. :) Először viszketett, majd lerszakadt, majd borzasztóan fájt! :D
Nekem lassan 2 hete fáj, érzékeny...hol pufi hol nem..tegnap viszketett ma megiont csak érzékeny...
25. napom van ma....
De! Más is volt. Nőtt is persze. DE a viszketés is megvolt.
Remélem, hogy a sokktól nem tudsz írni, hogy még mindig két csíkot látsz a szemeid előtt :DDD Mi van? Mi lett az eredmény?
Én már felkészítettem magam, de nem jön meg. Pedig olyan rossz így dolgozni. Várom, aztán nem tudom mégsem, hogy mikor. A fene vinné el.
És semmi más nem volt vele? Mármint én arra gondolnék, hogyha nő, feszül bőr és ezért viszket. De nekem nincs semmi változás, csak viszket. Vagyis most nem viszket, de tegnap igen, meg reggel is. És a suliban elkezdett, de aztán elmúlt. Vagy csak nem figyeltem rá? De most már itthon vagyok és megint nem viszket.
A cicimen nem látok semmit amúgy. Nem is fáj, semmit nem érzek. A bugyimba még nem néztem bele :DDD
A hőm a béka s.gge alatt :( Na jó, nem annyira, 36,3 és 36,4 között ingadozik napok óta. Az alaphőm általában 36,2. Szóval inkább elkezdem felkészíteni magam arra, hogy nincs babóca...:(((
Szia.Nekem is van ilyen.Soxor.
Dde én sem tudom,h.mitől van.De azóta van amióta babás vagyok. :)
Csajok. . érzékeltetel már olyat, hogy valamiért ilyen nagyon száraz köhögésetek van és amikor köhögni kell odalenn középen elkezd fájni:(((((????:((((
ez nem tetszik nagyon:((( fura
Lehet köze menzeszhez vagy esetleges terhességhez?
Drukkolunk Linda,siess az eredménnyel:)
na hajrá! És várjuk az eredményt a zebrásodásról!
igen volt ilyenem. a terhesség elején. Úgy a 12.hétig.
Jó reggelt! Ma se jött meg, irányt tesztért. Egész éjszaka szarul voltam. Hányinger egyfolytában.
Van vmi változás a ciciden? Duzzadtabb mirigyek a bimbó körül, bimbó sötétedés stb..? a kisajkad nem sötétebb, mint szokott lenni?
Jó reggelt! Eddig semmi. Úgy viszketnek tegnap óta a cicijeim, hogy már csaknem teljesen szétvakarom. A mellbimbóm körüli rész. Ez mitől lehet? Volt már valakinek ilyen? Lehet valami allergia? De akkor nem mindenhol kellene viszketnem?
Sziasztok lányok! Ki hogy van? Nívea?
Nekem eléggé feszül a hasam alja, de nem mensi-szerűen. Nem tudom elmagyarázni, hogyan, de nem úgy, mintha meg akarna jönni. Nem olyan vészes, de azért érzem. Jaj, annyira érzem, hogy nem fogom tudni kivárni az időmet, és tesztelek...:( Pedig nagyon nem kéne, nem akarok kiborulni, ha negatív...
Egyenlőre semmit.Csak annyi hogy nem jött meg.
Szia! Te érzel valami tünetet?
próbáld meg másik böngészőövvel.
Csajok!
Akinek freemail-je van. Miért nem tölti be már vagy egy hete a leveleket?? Írja, hogy mennyi jött, de nem nyitja meg, hogy mi az. Nektek is van ilyen problémátok???
További ajánlott fórumok: