Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Szuper volt ez az 1 hónap! Kihasználtunk minden percet!Ma este lenaplózom a történéseket! :)
Sajnos meghalt kint az internetünk ezért nem jelentkeztem...
NA de lányok!!!! LE A NEGATIVITÁSSAL!!!!!!!!!
Mi lenne velünk, ha még a reménykedés sem lenne!????? Ne csináljátok ezt velem!!!!!!!
az ember ilyen na! Amit nagyon szeretne, azt megkapja- gondolom én- és még világos, hogy szimuláljuk magunknak a tüneteket! Ha még azt se tehetnénk meg????
Van, akinek elég egy pöccintés a lába közé, aztán már csak azt veszi észre, hogy a feje jön ki a babának :DDD Hát akkor Ti sem vagytok ebbe a kategóriába sorolhatók. Mi is voltunk már mindenféle pózban, időpontban, napszakban együtt. Már nincs ötletem, így már tényleg feladtam, hogy nekünk csak úgy gyerekünk lesz. Hát nem egyszerű akkor nektek sem.
Az én Párom is 34, én viszont csak 26 vagyok, de mi már úgy érezzük benne vagyunk a korban és jó lenne már.
Pontosan így van, ahogy írod! Másnak 1-2 próbálkozásra jön és egyértelmű tünetekkel!!!
Mi október óta vagyunk együtt élesben, de hozzá kell,hogy tegyem a Párom külföldön dolgozik és 3,5 hetente van itthon 4 napra!
Természetesen nem mindig akkor van a peteérésem amikor a hazaútja van, így még nehezebb....!!!
Voltunk már együtt a ciklusom szinte minden szakaszában, de még semmi!
Öszintén szeretjük egymást, boldogok vagyunk, minden adott hozzá, hogy babánk legyen, és szeretnénk is már tiszta szívből, mert az utóbbi időben már minden meglátott kisfiú és kislány miatt elérzékenyülünk! :-)
Én 28 éves vagyok Ő pedig 34; tehát nem érzem, hogy kifutnánk az időből, mert az utóbbi évek, évtizedben egyre inkább kitolódik a családalapítás, mert először az anyagi hátteret kell megteremteni-llegalábbis mi így voltunk a dologgal!
:(( Nagyon sajnálom! Itt a fórumon ez már a második ilyen eset.
Gondolom most nagyon össze vagy törve, de azért csak fel a fejjel és előre!
Ez a rossz. Én is csak kapaszkodtam, kapaszkodtam, aztán még mindig nincs szép vége. De azért remélem, hogy egyszer majd csak az lesz. :) Mindenki, aki ide ír azt szeretné :)
Nem mindegy egyébként. Mert másoknak tök egyértelmű minden. Hánynak, mint a lagzis kutya, leszakad a mellük. Egyből tudják, hogy terhesek. Mi meg itt szarozunk a kis nyomáson, meg a szurkáláson. Bosszantó, na. És ebbe bele lehet golyózni. Nekem majdnem sikerült is, de most már szépen leállítom magam. Ez lesz a 10. (11.) próbálkozásunk, de már nem érdekelnek a hülye tünetek. Már tesztet is csak egyet tartok itthon, amit csak akkor lövök el, ha tényleg késik, vagy tényleg biztos vagyok a dologban.
Ti mióta próbálkoztok?
Hát igen, minden pici tünetben, jelben kapaszkodom és szeretném ha szép vége lenne...!!!
Azért tisztában vagyok a ciklusommal és mikor milyen tüneteim mire utalnak, de van mindig 1-2 kóbor jel!
Na mindegy!
Lányok egy órája a következőt tapasztaltam:
feküdtem az ágyban éppen a párommal beszéltem telefonon, amikor rövid ideig tartó alhasi /először jobb majd bal oldali petefészek tájéki/ szúrást éreztem és elég erőteljes hányingerem is volt egy jó fél óráig....??????????
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi, baba ügyben.
a ciklus 8. napján voltunk együtt a párommal, igaz megszakított együttlét volt, de másnap erős alhasi fájdalom kíséretében tüszőrepedésem volt, tehát a ciklus 9. napján, egyébként 28 naposak a ciklusaim, tehát ez a vártnál 5 nappal korábbi tüszőrepedés volt. Ehhez a naphoz viszonyítva aug. 5. -én kellene megjönnie a menzeszemnek (rendes idő szerint pedig 10. -én). Mivel a védekezésnek nem túl biztos módját választottuk, elég nagy eséllyel lehetek terhes. Izgatottan várom mi lesz. . .
Valaki járt már hasonló cipőben?
:DD Örülök, ha megnevettettelek :D
Családi programok voltak sorban. Elnézést :) De a naplókat igyekeztem olvasni és írni. A fórum viszont betűáradat, nem tudtam követni.