Akik imádnak motorozni! (beszélgetés)
Az jó pláne ha mülödik a dolog , de én meggondolnám nem vagyok az a tipus aki csak úgy kimenne , meg itt vannak a gyerekek is .. szülni is kint akarsz vagy haza jössz ??????? képzeld tök jó idő van süt a nap sehol egy felhő lehet motorozni ...
a párom kapott itt álláslehetöséget!Elöször nekem nem volt munkám de már nagyon feltaláltam magam!:DDD
Az jó , de az én körmeim passz, hogy kerültél ki ??,ha kérdezhetek ilyet?
mükörmös vagyok!Meg ápoló is,másodállásban!:)
jaja hamarabb végeztem mert jégesö van és 2 vendégem lemondta a mai napot!!:)!
szia kidolgoztad magad??,,
ezen még mindig jókat nevetek:DDDDDDD
sziasztok , ezt tegnap írtam egy másik fórumban Lillkónak , hát nem semmi, ja ma motorozás közben elmentünk olyan útszéli nők mellet és mutogatták magukat mondtam a páromnak hogy mi lenne ha vissza fordulnák és rájönnének hogy a nemi szervemet belül hordom és nem kivűl,, pedig derékig érő hajam van :DDD
amúgy üdv mindenkinek , Lillkó már egy kész tömegett alkotunk , csak így tovább,
sziasztok!Ági aranyos a történeted nagyon nekem is könnyes lett a szemem a nevetéstöl!
villers,nekem az ex párom pont ugyanolyan volt mint a tiéd,ö mindig is autóbólszemlélte elötte a dolgokat de most minden más!Azóta is jóban vagyunk mióta nem vagyunk eggyütt és mindig van motorja,nagyon megszerete!:))
Sziasztok!
Sajnos sokan, ha egy nőt látnak sisakkal a kezükben, akkor evidens nekik, hogy valaki hozta őket, mert ugye mi más lehetne, mint utas.
Mi speciel kivételek vagyunk a párommal... Nekem volt előbb motorom, és szerinte mindenki hülye volt, aki motorozik, de kb 1-2 évig bírta, kipróbálta, azóta neki is van egy, és jóval lelkesebb nálam :o)
Elmesélek Nektek egy aranyos storyt, ami a nyáron történt meg velem.
Elmentem egy nagyobb áruházba vásárolni, persze motorral. Megyek befelé, a karomon a bukósisak.
Megszólal a biztonsági őr, hogy tegyem be egy szekrénybe. OK! betettem. Kifelé kiveszem, a hapi meg kint cigizett az áruház előtt. Meglátja, hogy megyek a motorhoz és megkérdezte, hogy "csókolóm, motorral tettszett jönni?" Én meg válaszoltam, hogy "Mit képzelt, hogy csak a bukósisakot sétáltatom?" A hapi ugy el kezdett röhögni, /eddig guggolt/ hogy a földön fetrengett,
nem tudott még fel állni sem.
Na ez történt. Az óta, ha a kezembe veszem a sisakot, mindig jót mosolygok rajta!!!
Sziasztok mocis Lányok!
Én sem tartozok már a tinédzserek közzé, de a mai napig nyergelem a vasparipáimat.
A szomszédom szuper nagyinak hiv, ugyanis már van 4 unokám is. Attol a perctől kezdve, mikor már biztosan álltak a kicsik, mindig viszem Őket is egy-egy kört.
Lillkó kivánom, hogy megvalósuljon az álmod!!!
na folyt , később mert a párom bla bla bla....
Sose kívánd az életemet, olyan mint az alma:DDD
hol dolgozol?,,,,
Jó éjt neked is én is mindjárt megyek dolgozni!!Nagyon le se kell feküdni!!:DD
Nem semmi egy nöszemély vagy Te hallod!!;))Tele vagy energiával az tutti!Én is ilyen anyuka akarok majd évek mulva lenni!Szép nagy gyerekek,munka,ház boldog kapcsolat!Szabadidöbe apuskával moczi,stb!!Álom,de megvalositom!!Rajta vagyunk:))
Keresek ruhát de még nem találtam , mát többet is megnéztem , de a méret ? hát , M- nadrág S dzseki meg ilyenek ..Ki kéne menni az Osztrákokhoz ott olcsóbb és van választék csak nem tudom hogy mikor ???????
Na elköszönök reggel vinni kel a lányokat suliba, remélem élni fog ez a fórum , ha csak ketten is leszünk , az már egy tömeg...
szia jó éjt ..
még jó hogy igy alakult,nekem overall van,25 kg!:))Igy akkor is jó ha kicsit nagyobb motorra szállok!:DDDRengeteget vég az biztos!
az ismerősöm motorozik a párom is vett egyet én meg meguntam hogy utas vagyok , ja és volt benne egy kis nagy családi bosszú is , így belevágtam ,egy telefon és másnap mentem kreszre pont indult a tanfolyam .
Tudom a csizmám motoros bakancsom védte a bokám , a nadrágom a térdem , a dzsekim meg a bordáimat, és a könyökömet, a kesztyűm meg a tenyeremet és a csuklómat, igaz hogy a dzsekim leamortizálodott de inkább az mint én, de horzsolás nélkül megúsztam , igaz hogy mozogni napokig alig bírtam , de ez van , ...Ha nincs ilyen szerkó totál töröm magam :DDDja és nem az én hibámból :DD
ezért mondom hogy vagány vagy!Az én szüleim mindig csak utaznak,stb...jó az is kell,deneked van igazad,ök is még fiatalok:)Bár fiatalosak csak nyilván más beálitottséguak!!
Itt másak az árak,de a motort még otthon Magyarországon vettem a pincérkeresetemböl!Szerencséd volt,a felszereléd nagyon fontos,h az is jó legyen!
tudod elérsz egy bizonyos kort akkor megint meghülyül az ember a gyerekek nagyok és mit csináljanak , ilyenkor kézen fogva sétáljanak a Duna partom ahhoz még nem érzem magamat elég idősnek Így inkább a szabadság :DDD tudom soha nem gondoltam volna hogy újból motorozunk és még jogsizok is .
De ott másak az árak , mint itt, én most kezdtem el külön utakon járni meguntam hogy utas vagyok .De megérte és még egyszer végig csinálnám , igaz hogy tanuló koromban nekem is volt egy bukásom de zúzódással megúsztam a ruci sokat felfogott, de kemény volt.
Nem.Szegeden születtem,a szerelmemmel kijöttünk szerencsét próbálni már egy ideje,s bejöttek a számitásaink!Én már haza nem mennék!
Hát anó mi is motoroztunk , és jött a család építkezés stb, és most újra kezdtük , a gyerekek nagyobbak már ,jó kis terv, sok sikert..
További ajánlott fórumok: