Akik imádnak motorozni! (beszélgetés)
Igaza van a párodnak. Ha pocakos leszel akkor csak a baba fog számítani. Nem hiszem, hogy kockáztatni fogod az Ő egészségét. Én is sajnálom, hogy akkor nem ülhetek motorra és lóra, de a baba miatt megéri az a kis kihagyás. Persze, ha a párom azt mondaná nem engedi, abból balhé lenne, mert nem szeretem, ha korlátoznak. De ez megfogalmazás kérdése, ha úgy mondja, hogy "Cica féltelek, és nem szeretném ha bajotok esne!" az úgy mindjárt más! ;)
Persze, ezt én is valahogyígy gondolom, csak érdekelit hogy ti ,meg a pasitok, vagy férjetek hogy gondolja. Bár az elég kellemetlen lesz ha esetleg tavasszal teherbeesek és akkor kimarad az egész nyaram?? pedig az elején még nem is lesz hasam. Bár biztos leteszem a motort egyből, mert már nem egyszer borultam a motor miatt, szerencsére szerencsésen!
Hidd el ha terses leszel átértékeled hogy ez bizony nagy veszéllyel jár,hiába a rutin!És hiába gondolod ugy hogy Te akkor is motorozol majd!Hidd el nem fogsz!Mert fontosabb lesz számodra mindennél a baba!:))
Üdv az "óriási" csapatban!!! :) Alakulóban a tömeg! ;)
Sajnálom, hogy rosszul végződött a terhességed, de a következővel tuti nem lesz gond! Reméljük, hogy babát jeleznek a pattanások, és akkor elviselhetőbb ez az állapot. Én nem pattogtam ki, viszon a lábamon olyan érzékeny a bőr, hogy mindentől begyulladnak a szőrtüszők. Még attól a krémtől is amit pont erre a problémára találtak ki. Nem tudom, hogy ez véletlen-e. Az érzékenység érthető ilyenkor, ezt meg kell szokniuk a pasiknak. Szegények! :) Én most még nem vagyok érzékeny, de életem párja sem hiszem, hogy megússza a dolgot. Biztos előbb utóbb nekem is lesznek ilyen napjaim.
Köszi!:) Mi még nem vagyunk rajta a babaprojecten, mert még sajnos nincs itt az ideje, de alig várjuk, hogy foglalkozhassunk a témával. Hát főleg én, azt hiszem.:) Addig is motorozunk amikor csak tudunk. Nektek mit mond a párotok a terhesmotorozásról? Nekem azt mondta, hogyha terhes leszek, biztos nem engedi, hogy motorozzak. Mit szóltok ehhez?
Szia sok szeretettel üdvözlünk téged is!Örülünk h ránk találtál!:))
Inci-finci!!Gyarapodunk Nyuszómuszó!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bár ugy lenne!Kivánom mindenkinek,aki akar!:)
Sziasztok!!!
Remélem nem zavarok, ha csatlakozok közétek! Én is imádok motorozni, és szeretnék babát is! nos?:)
amugy meg ilyen alattomos szemét belsö pattanások amik fájnak is a tetejében,meg alig merek utcára menni:(!Nem hazudok azzal hogy eddig egész életemben összesen nem volt ennyi pattanásom mint ami most van az arcomon!Vettem már egész Vichy Normaderm családot 2 hete használom eddig eredmény nélkül,és még annyit vettem észre hogy tegnap nagyon hisztis voltam,nem szoktam ilyen lenni csak egy hónapban egy nap,mielött megjön!Szerelmemet kiakasztottam nem kicsit!Vacsorát csináltam és hamarabb hazaért,segiteni akart krumlit pucolni de mndenbe belekötöttem,még a krumplit sem pucolta jól!:( Tiszta hülye voltam,szegény bement a szobába miután kész lett és meg sem szolalt!Ráfogtam hogy rossz napom van!!:(( De ma már jó:)))
most hogy mondod nekem is kibuggyan a cicim:)) De ezt eddig észre sem vettem!Illetve nem tulajdonitottam nagy dolgot neki,mert mindig nöl :(!
De se nem feszül semmi,mensi elött ilyenkor már szokott általában!De én már produkáltam mindenféle tünetet annyira akartam!Ezért terveztem el hogy most nem idegeskedek,majd kiderül és ha igen akkor meg örülök,nehéz volt hozzászokni de már nem idegesitem magam!:)Nekem már volt egy terhességem anyukám vette észre rajtam hogy nött a cicim meg a viselkedésemen,ne mondtam nem panaszkodtam csak bizonyos dolgokat nem szerettem amit addig igen,és anya akkor mondta h kislányom te nem babás vagy??És elmentem dokihoz és de,csak sajnos szomoruan végzödött!!
Én is drukkolok Neked!!! :) Mi már hét hónapja próbálkozunk, de most az émelygést leszámítva lett egy olyan tünetem, hogy hirtelen kinőttem a melltartómat. Elősször el sem akarta hinni, de napról napra nő! :) Én láttam ilyen tünetet egy barátnőmnél, amiről Te is írsz! Az első hónapokban ő is tele volt, és amikor a második babával lett pocakos megismétlődött. Biztató! :)
De jóóóóóóóóó lenne ,örülnék amugy mi is babaprojekten vagyunk!Most vagyok a 19. napomon nekem pont egy hét mulva nem kellene megjönni!De elhatároztam most nem idegesitem magam rajta mert mindig csalodok,bár még csak augusztus óta próbálkozunk de már annyit csalódtam:(!Biztam benne oktoberben hogy a szüleimet ezzel lepem meg a 27 házassági évfordulójukon de jó lesz az karácsonyi ajándéknak is!Egy tutti tele vagyok ragyávalés eddig soha nem voltam,bár még ilyen tünetet nem hallottam!:DD Szoritok nektek!;)
Sziasztok lányok! Én is itt vagyok, csak kicsit el vagyok varázsolódva! Nagyon úgy tűnik, hogy sikerült a baba projekt...:) de ezt csak nagyon halkan mondom, nehogy elkiabáljam. ;) A tünetek biztatóak, csak a teszteléssel még várnom kell pár napot.
Tegnap néztem a fiad adatlapját iwiwen tényleg nem egyszerü kis hapsi :))) Jópofa dumája van!
A csajokét is megnéztem mikor olvastam az övékét akkor szinte csengett a fülemben két csajszikahang mintha ök mondták volna h "mi ikrek vagyunk...":)))
Svédet,vizsgázni akarok majd ebböl is!:)
Mér én is itt vagyok,csak izé...Tanulok :DD ugyhogy csak néha qqcs!:)
Jó reggelt se hol senki kész tömeget alkotok ...
Jó reggelt, az idő pocsék , a mocik tényleg téli álmot alszanak , vége a jó időnel , és lehet tervezni a tavaszt:DDD pusz mindenkinek ...
A fiam még nyugis , a lányokat meg pórázra kötjük , és ha jön egy fiú meg kérdezzük hogy hal vagy akkor jöhetsz ha nem akkor mehetsz, mert a lányok skorpiók.
Már nekem sem!:DDDDDDDDDDD
meg bevallom ott már nem voltam szomjas sem!!
:DDDDDDDDDDDDDD
Megnézem majd de most mennem kell mert már biztos megszáradtak a ruhák meg ,hajtogatás megporszivózás meg miegymás!:D
Amugy nagyon jóképü a fiad!
A csajok meg elbüvölöek,s kettö is van belöle!Asszem lesz gondod 1-2 és mulva!:DDD
Na most megyek lehet este még leszek!Pusszantás!
hát a szőke az nem tetszik bocsika:DD
Ja három gyerek , és túl 4x -szen köszi ...24voltam mikor a fiamat szültem , de ők is ott vannak az ismerőseim között nézd meg a fiamat mit írt magáról , hát nem piskóta :DDD
megtaláltalak!:)
De szép családod és milyen nagyok Te meg milyen fiatal vagy!!:))
mármint a kisfiu ne legyen egyedül!:DDDDDDDDDD
Itt megint pocsék idö van :P!gyógyulgassál kedveském!Ma este megyünk vigyázni a barátnöm fiára mert éjszakára megy dolgozni,s hoyg ne legyek egyedül!Ugyhogy szerintem este nem leszek!!Az iwiwemen ne lepödj meg ha szöke hajas képet látsz az is voltam!:P:D
sziasztok, ja tök jó idő van csak én vagyok beteg így inkább maradok itthon és a mocikat is leraktuk már télire , de sosem lehet tudni még , vasárnap voltunk egy kört , de lehet hogy vasárnap még jó idő lesz akkor hát lehet egy ucso hajrá a vasparipán :DDD
remélem hogy a tömegünk szép lassan nőni fog :DDD
Nekem is itt a háztartás és a minden de inkább ágyban töltöttem a délelötőtt , ha ilyet csinálok akkor már tényleg vacakul vagyok ..
Örülök hogy itt vagy!Én mára végeztem a melóval,de van egy csomó dolgom mosás,takaritás ugyhogy nem sokat vagyok!Meg mire a párom hazaér kotyvasztok is valamit!Idén már én se ülök nyeregbe mert magyarországon van a motor s dec.13 án megyünk haza!!!:((( akkor már biztos nem lesz szép idö!
Meg bizony! :) Dolgozom ezerrel és csorgatom a nyálam, mert egész tűrhető az idő. Szegény gépem meg a garázsban pihen. :( De idén már nem lesz nagy motorozás, mert a párom a téli időszakra lemondta a saját gépére a biztosítását...Ha tudtuk volna, hogy ilyen idő lesz...
:) mi a helyzet csajszikák??
Kis cbr örömmel látom h megérkeztél!!
Inci-finci!Már 3 an alkotjuk a tömeget!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok: