Akik hisznek a szellemekben és a hasonló dolgokban... (beszélgetés)
Szia!Nem tudom, vissza olvasol-e, de szeretnélek megkérni, most tedd meg!Olvastam, hogy végeztél reikit, s angyalkommunikációt, s azonnal izgatott lettem,hogy Te talán tudod, Mit hallottam.
Előre is köszönöm!
Azt mta egy természetgyógyász ismerős, h mivel Ő még az én aurámban él, ha énrám tapad valaki /mert pl alacsony az energia szintem/, akkor azt a gyerek látja. Vagy akkor, ha rajtam van valami rossz "kötés", az is Neki rossz.
Én olyankor csak azt éreztem, h semmi nem úgy alakul, ahogy szeretném...
Nagyon bízom benne, h tényleg csak a jók maradnak!!!
Azt mondják hogy aki hirtelen megy el fel sem fogja hogy ő már fizikai síkon nem létezik. és amiatt ragad itt.
de lehet hogy ragaszkodik valakihez, valamihez.
Nagyon rég volt. Egyik éjjel mintha bejött volna valaki a szobába, nagyon csendesen és leült a fotelba. Levegőt alig mertem venni, és mozdulni se mozdultam. Féltem is. aztán mivel utána semmi apró nesz nem volt, szerencsére hamar elaludtam.
Tán az apósom lehetett, megnézte a fiát nem csalom - e meg. Mert akkoriban már nem a lakhelyünkön melózott. A lány a másik szobába volt..
Pedig minden hozzám tartozót elengedtem mikor meghaltak..
Szerintem nem ilyesmi. A szüleim 24 éve meghaltak,másom nem volt, s ez az eset 2007 feb. történt. Anyámmal nem is volt jó viszonyom - szerette a ,,bácsikat"
Na, az se simán, hanem először egy férfi, s 1 nő beszélgetésére lettem figyelmes. De, mondom, hogy jönne be az utcáról, hisz redőny lent, azt veri szél, ez meg tisztán hallható szöveg - nem értettem, ahogyan a dalt sem - abba maradt, s jött a dal -, szal, olyan megnyugtató volt. Még sosem hallottam ilyen szépet. Aztán meg azért féltem, mert leesett, hogy ez nem stimm :)
Csak mndja, h bácsi, v néni van ott, és h szeret, v bánt. Ha "bántós", akkor azt mondja: " anya, kérd, el!" Kérjem meg, h menjen el. Addig kérjük, amíg el nem megy.
Szerencsére mostanában kevesebb "bántós" van, de a nyáron sokszor úvöltve ébredt éjszaka, és azt mta "bánt". Akkor megijedtem, de mára jobb a helyzet.
milyen formában vannak jelen?
valamelyik éjjel mintha simogatott volna valaki!és sokszor van hogy a hátamon kiráz a hideg!jól érzem ezek jelek?
Szia!
Nálunk is így kezdődött, aztán a most 22 hónapos kisfiam félni kezdett valamitől...
Itt a fórumon kaptam segítséget, már egész jól tudjuk a "bántósokat" leépíteni.
Amikor mondom a kisfiamnak, hogy mutassa meg, h hol vannak, mert én nem látom, akkor volt olyan, h megfogta az arcom a kiskezével, és oda fordította.
Anyukám 2009. novemberében halt meg, akkor 8,5 hónapos volt a gyerek, túl sokat nem beszéltünk Mamáról, mégis az első szavak között mta, h Mama, és mutatott a plafonra.
Nem tom mit lát, de volt, h a cumiját kínálgatta a plafon felé, aztán többször megkínálta kajával, gyümölccsel, és mta neki, h "tessék".
Míg tartott, nem volt az. Akkor nyugis voltam.Miután vége lett, na, azután féltem.Az ebédlőben tanultam éjjelente -nappal meló -, s feb. volt, éjjeli 00:45 s úgy mentem el lefeküdni, hogy sehol nem kapcsoltam le a villanyt. Reggelre elmúlt, de fogalmam sincs, mi volt az.
Volt, hogy -- háát, nem voltam jó passzban, zsetyó stb. - s egy forró kéz érintését éreztem a bal vállamon. Odafordultam mosolyogva -- részemről ez köszit jelentett -, s ennyi. Azóta semmi.
Gondoltad hogy egyedül vagy aki hisz ilyesmiben? :)
ha a hívek állítják hogy az istenük létezik akkor szellemek és angyalok is ugyanúgy létezhetnek. Sőt. valósabbak mint bármi.. különben akkor kik borogatják a könyveket a polcról? :)
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?