Akik GYES-n vannak! (beszélgetés)
Sziasztok!
Bocs lányok hogy nem jöttem eddig de valahogy becsípődött a derekam, már jobb egy-két fokkal, de persze gyógyszerrel csak.
Csilla jobbulást a gyerkőcöknek, remélem már a vége felé jártok. Mi a higanyos után kiadottat használjuk, (olyan mint az csak nem higany van benn). Van digitális is de nem mér annyira pontosan szerintem mint a másik. Az mindig kevesebbet mér. A gyógyszertárban azt mondták a digitálisról.
Anyósomék tetőt cserélnek, hogy a párom most a tetőn a nagy melegben olvadozik.
Délután még jövök, vagy itt leszek még.
Jobbulást!
Néhány hónapja Bence is túlesett rajta, kétoldali tüszős mandulagyulladás, 2 hétig jártuk a dokit a kontroll végett, de hamar rendbe jött, csak tetézte a dolgokat, hogy ez idő alatt jött ki a 4 hátsó foga, így az még rátett egy(-két) lapáttal.
Ügyesek vagytok, nekem is ez a tapasztalatom, hogy pl ma is adtam rá, mert nem olyan helyre mentünk, ahol csak úgy lehetett volna bilizni. Mielőtt elmentünk pisilt, majd miután láttam hogy száraz a pelus mikor megjöttünk, akkor újra.
:)
elnézést hogy megkérdeztem!
úgy olvastam "neki"
üdv!
Sziasztok!
Látom néha be-be ugrik valaki!
Ma mi se voltunk sokat kint, mostmár reggel 9-fél 11-ig vagyunk az udvaron, utánna főzök majd alvás, és délután 6 előtt semmiképp nem megyünk ki. A csajok hála el vannak bent, igaz folyton micimackót nézik! Holnap megyünk a vadasparkba így nem leszek net közel, de vasárnap beugrok!
Ja képzeljétek voltunk bevásárolni, és adtam rájuk pelust kb 2 órát voltunk oda és totál száraz volt, ha hazajöttünk.
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Hogy bírják a kicsik ezt a hőséget?
Mi nem valami jól,és nem tetszik neki,hogy nem engedem ki:(
Szóka mindenkinek!
Mindenki nyaral???
Zalán ma haza jött, és nagyon ölelget állandóan.
Most már alszik, holnap megyünk a Barlangfürdőbe.:)
Igen nekünk így volt, fölébredt többször éjszaka inni, még a nagy melegek előtt jóval kipróbáltam, hogy nem adtam neki, két éjszaka kérte azóta ő alszik reggelig. Nem ébred föl.
Anya épp most mondta, hogy ma vagy tegnap reggelre száraz volt a pelusa is.
Igen nagy megtakarítás lenne a pelus elhagyása.
Én se bánnám, ha éjszakára már nem kéne pelus, csak sokat iszik, de már szoktatom róla lefelé.
Jó lenne, ha azt is megspórolná nekem, nem csak a nappali pelust :D
Hello!
Akkor nagyon ügyesek a lányok, gratu előre is.
Őszinte részvétem Bejcsa. :(
Csilla: nagyon szép fali díszek vannak a teszveszen dekorgumi, hungarocell, fa anyagból nagy választékban.
De én is csináltam tegnap neki, meg vettem is ott. Ma Micimackót alkotunk az apjával 3 cm-s hungarocellre.
Este majd jövök.
Sziasztok! Ma jöttünk haza anyuéktól kint voltunk a héten! A csajok nagyon élvezték! Ráadásul eltettük a pelust és azóta csak a bilit használják, sőt ha kakálni kellett felajánlottam a pelust és sírt hogy bili-bili! Úgy néz ki jó úton haladunk!
Hétvégén megyünk Nyíregyre a vadasparkba, de eldöntöttem viszem a bilit és nem adok rájuk pelust! ja amugy anyukámékhoz ha mentünk 45 perc volt és nem pisiltek bele a pelusba hanem amikor kiszálltunk ültek a bilire! És alváskor is száraz a pelus! Ma veszek gumis lepedőt és alvásra se kapnak pelust! Szép napot mindenkinek! Később még benézek!
Szia!
Nálunk összesűrűsödtek a programok, tegnap nem voltam itthon (babóra anyum vigyázott),ma pedig temetés, amire mi nem megyünk ugyan, de attól még van teendő :S
A meleget egyébként nem bírja szegénykém,pedig éjjel jóformán semmi nincs már rajta, mégis tiszt víz szegénykém.
Mi is mostanában készülünk festeni, aztán alkotok majd valami cukiságot babó mellé a falra is, azt tervezem :)
Hello lányok!
Kicsit elakadt a társalgás, mindenki a kint a levegőn a strandon.
olyan szép lett a szobája Zalánnak, már csak egy-két dísz lesz még a falra rakva és 100%.
Ki hogy van? Mit csináltok? Gyerekek hogy bírják a meleget?
Nem, nekünk nem ajánlották, annyit mondott a védőnő,hogy nem artikulál annyi baja van. Remélem igaza lesz.
igen=igjen
eső=ecső
víz=vfíz
ő így beszél
Zalán/aján
Gyapika, mi ma megyünk a beszédfejlesztőbe, Nektek nem ajánlották? nálunk kevés a szókincs miatt. mindent ért de nem beszél. amit mond azt is érdekesen pl tita(cica), tuta(kutya) de a kukát mondja tisztán. igen=inyem.
elszámol 1-10-ig a 8,9-et kivéve. ez nagy haladás ám!
Nekem szereti, most épp az ágyban pocol és nézi spongyabobot.
Aranygaluskába se kell tojás..
pizzát szoktunk néha, ha jól sikerül meg is eszi!
tegnap egy nagyon könnyű pogireceptet találtam szintén tojás nélkül. érdekel esetleg valakit? :) köszi a tippeket!
még azon gondolkodtam el, hogy a gabonavirslit kisütném azt még nem próbáltam..
Jó reggelt lányok!
itt vagyok, nem tudtam aludni, velem nem nagyon fordult elő ilyen. :)
Megyek főzni, és majd jövök.
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Csajok Csepelről, akik a Hoxán vannak?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Akik kisbabát akarnak, és rajta is vannak a dolgon, gyertek beszélgetni
- Tudja valaki, hogy a GYES-nek a 8 órás munka melletti megszüntetése pontosan milyen hatállyal lesz bevezetve?
- Nagyszülői gyes-nél mehet csaná-ba a 2, 5 éves gyerekünk?