Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Na ne mááááá...
Azért ide el kellett jutnom. Nem az égből pottyant ide. Megküzdöttem érte. És szeretném is megtartani, mert úgy érzem ez jobban áll, mint a 10 héttel korábbi súlyom. Szóval ne diszkriminálj engem, mert istenúccse kellemetlent mondok.
Súlyodnál vagy???Na hess innen asszony!
szegény dagik meg csak sírnak....
Ma eddig 2 virslit és 21 deka cheddar-t ettem meg. Este vagy tengergyümölcseit sütök vagy virslit, ezt még nem tudom pontosan. De szerintem ma már 20 alatt leszek. Mondjuk én már súlyomnál vagyok. :)
Egy biztos, kó...-t nem iszok.
Na,megtaláltam szerintem:),ez az ugye?!
Mindenki másképp éli meg a ketózisba esést.Te szélsőségesen rosszul,úgy tűnik.De ha kibírod az átesést 2 nap alatt elmúlnak a mellékhatások,bár az alvászavar nálam is játszik.
Az én tapasztalatom:
Harmadik napra jön,és szédülős ,ahogy mondtad,olyan búra alatti érzés.Még a lehelettem nem vált,de bizonytalanná válik a mozgásom.Fél nap ,és jön a ketózisos szájszárazság,ami nem olyan mintha kiszáradt volna aszám,hanem olyan mintha más burkolatot kapott volna/Úgyis tudjátok:)/2 napig ilyen bizonytalanka vagyok ,de az .5-6.napra Teljesen kitisztulok,és átmegyek duracell nyusziba.Ekkora elveszítem az étvágyam,és ide nekem az oroszlánt lesza viselkedésem:)
Hát nálam így jön le.
A remegés viszont más lap,a vércukor szinted zuhant le valószínűleg,és bár cukorstop van az atkinsben,ilyenkor muszáj benyomni egy kiskanál szirupot!Elsődleges a túlélés és csak utána a fogyás/vagy nem???:)/
Egyél sokszor ,hat neked akkor kötelező,hogy ne essen le ennyire máskor!Sok alacsony glixes kaját,hogy lassan bocsássa a vérbe és szinten tartsa!!
Lehet hogy miután te ötvözöd a méregtelenítőt és az atkinset,a kalória is kevés volt,a kettőt együtt nem tudta lereagálni a szervezeted....
Elsőre ennyi ,ami eszembe jutott.Vegyél vissza kicsit,és tudod,a méregtelenítés,a méreganyag blokkok felszabadulása miatt ,maga is rosszulléttel jár..ehhez még jön a ketozisos rosszullét hát ezért lassíts!!/Bár mellesleg ,most hogy agyalgatok,szerintem a böjtben is ketózis alkul ki..../na ,még agyalok:))))
Ancsi!Lécci írd már be a hsz.számát amire válaszolnom kéne,nem találom:)
Hermici!Nem baj ha nem full atkinsen élsz,de a Sütioszág királynőjeként óriási veszélynek vagy kitéve,ha nem is ch mentesség,de próbáld meg valahol meghúzni a határt a trón előtt.Mondjuk napi 1 kocka:::)))
Dandika!
Így jár az aki hirtelen lép ki a kezózisból:)Most majd visszlépni lesz szopacs:)/Velem együtt:)/
Mai kajcijaim:
Tegnapi marhahúslevesből turmixoltam vadasszósz ,és megmentettem egy szép szelet főtt marhát,ez az ebéd/volt/
Miután mától sémát követek/így könyebb/tudom,hogy miket eszem előre,mert kidolgoztam már.Szóval vacsi spenót tükitojival,és a holnapi ebéd is ez lesz,mert rotációban főzök,ígyegyszerűbb,mintha minden étkezést külön főznék.
Na jó, a tüneteim a következők:D
Északai szomjúság, puffadás, és megy a hasam...:D
Gyilkos szénhidrátok:D
Sziasztok!
Élek!
Tegnap este nem hittem volna, hogy megmaradok, de sikerült. Hurrááááá.... :)
Így nem örököl utánam senki, még a szivecskémből se. :)
A hétre kinek milyen terve van?
Én azt a bolognais cuccot akarom kipróbálni egyik nap.
Valakinek még jó kis kajaötlete?
Egy ars poeticával tartozom,azok számára, akik agresszornak tartanának (esetleg)... :-)
Hiszek a minden en ség (mind én-ség) fogalmában.
Tehát ha megbántok vkit, azt magammal teszem.
Ez nem bumeráng-politika, ez életfilozófia.
Így ki kell jelentsem, nekem érzelmileg azért nem jelent semmit, hogy itt milyen szóvirágok hangzottak el, mert valójában soha nem rosszindulattal fogalmaztam. Ha vkit mégis megsértettem - tudtommal ez csak egy ember lehet -, az csak akkor prblm, ha ő azt csinál belőle.
Ha megérti a lényegét, hogy neki pontosan ezt kellett most kapnia, pont azért, mert ezt a jellegű konfliktust kell - hangsúlyozom - MAGÁBAN megoldania, mit ahogyan nekem minden szembejövő tapasztalatot magamban kell feldolgoznom, szerencsés esetben harag maradványok nélkül, akkor nem kell tabula rasa, mert múlt nincs.
Folyamatos jelenben vagyunk.
Yesssss.
De azért maradsz, vagy húztál egy olyan vastag vonalat, mint a föld, és te is távozol?
Azt mondják,aki ma uazt gondolja, mint tegnap, elvesztegetett egy napot.
(Prof figyelmébe is!)
Thames olajra lép.
Hermi átértékel.
Mimó offline.
Prof mártírkodik.
Elgondolkodtató.... :-)
Megalakultunk!
Tudod mit?
Én ma - ZABÁLTAM.
Ami szembejött. :-)
Holnap kezdjük újra!
Hm?
Utálok vesztesen levonulni egy pályáról.
Igaz, a fogyókúra pont az a pálya, amiről már párszor lecsattogtam lúzerként. :-)))
Gyerekek, beálltam a sorba...:D
Először próbáltam csak 2 keki szilvával enyhíteni az éhségem...aztán erőt vettem magamon és megkérdeztem anyut kaphatok-e abból a vanillia rollból, amiről 3 napja áhítozom:D Lement az egész, de jól esett:D Esetleg januárban újrakezdem:D de addig képtelen vagyok rá:D van egy tűréshatárom, ha közben látom...a 9 nap:D
Sziasztok!
Mimó, már kétszer kértelek, hogy segíts megfejtenem, mi volt az a rosszullét, de úgy látom, hiába. :-(
Professzor Úr...
Tudományos igényességű vitát az évfolyamtársaiddal folytass teadélutánokon, ne dilettánsokkal. :-)
Önmagad önbizalmát ne azzal építgesd, hogy bevallottan laikus embereket (Hermit) agresszív kötekedő műfajban kioktatsz.
Szerintem ő nem is kérdezett.
Vagy nem téged. :-)
Te láttál megszólítást a neveddel és kérdőjelet? :-)
Én sem oktatlak ki statikából.
De ha kérdésed lenne építészeti témából, nem olyan stílusban válaszolgatnék, mint te Herminek.
Már jeleztem, hogy klasszis differencia van a segítő jószándékú tanácsadás
(amit szemeben Mimó valósít meg, bár ő most vmi miatt mellőzi kérdésemet - de ő ember, emberi gondokkal együtt, miközben rólad semmit nem tudunk, a tanulmányaidon kívül, illetve csak homályosan célozgatsz erre-arra, ergo ezáltal te itt egyfajta szaktekintélyként aposztrofálod magad, majd csattanóként közlöd, hogy ez számodra mekkora tehertétel - én kérek elnézést...) :-))))
, és a nyilvánvaló kötekedés között.
Hova lenne a világ, ha elmegyek egy orvoshoz, de előtte latin vizsgát kellene tennem, mert szakzsargonban adja tudtomra a diagnózist?
Vagy római jog vizsga nélkül nem fordulhatnék ügyvédhez, mert arra hivatkozna, hogy ha nem ismerem, hiányoznak az elméleti ismereteim az európai jogrendszert illetően, s nem tudom átlátni a ügy kauzális hátterét?
Ha önmagadat nem tudod kontrollálni, miért másokat korrektúrázol?
De ha teszed is, mert irritálnak a köztudatba tévesen beépült panelek mert vagy még nem tanultad, vagy már tanultad, de elfelejtetted :-))), vagy meg sem tanultad amikor kellett volna, vagy mert nem is fogod, vagy mert nem is tanítják (AMI NEM ZÁRJA KI A LÉTJOGOSULTSÁGÁT) - szóval számtalan alternatív lehetőség létzik, de TE mit teszel?
Nem tudod, akkor nem igaz.
Ez a vezérelved.
No comment.
Nem, valóban nem indulatból írtam, jól érezted.
Ezt iróniának hívják. :-)
Hmmmmm, ümmmm, nem is tudom milyen betűkkel lehet a nyögést szimbólizálni. Nyög, nyög.
Köszönöm az együttérzést, törődést, most elvonulok szenvedni. Ha túlélem, holnap jelentkezek, ha nem, akkor valami apróságot a fórumra hagyok.
Mondjuk egy ilyen gyorsreggelivel biztos gyorsabb lenne a bootolás. :)
Nem messze van egy tesco, de oda már nem érnék el. A páromnak pedzegetem, de lepereg róla. Szerinte így is megmaradok. Ha meg nem, akkor örököl. Gyanús...
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)