Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Én 5 kg-t fogytam 4 hét alatt.
Most 9. hete eszem így. Már ez a természetes. Azóta lement még 2 kiló. Én elértem a célomat. Mármint súlyban. De közben kialakult egy esti rendem is. Leg-magic-zek egy kicsit és csinálok egy kis hasprést is.
Itt volt már téma a sajt. Én mindig sajtot csipegetek, ha úgy érzem kezdek éhes lenni. Cheddar sajtban 0.1 gr. ch van. Kalóriája magasabb, de én ezt nem szoktam figyelni.
Ha a 20 gr-os határt tartod tovább, akkor szerintem 2 max 3 hónap alatt lemegy az a 10 kg.
:))) szuper, akkor szemem rajta :)
gondlom az elso nehany nap nehez, kopog a szemem az ehsegtol... ahhh
Dandika, neked mennyi ment le mennyi ido alatt? Csak, hogy kb meg tudjam saccolni mire szamithatok :)
Szia andibandi!
Üdvözöllek körünkben.
Nekem egy bölcs tanácsom van, hallgass mimózalevélre. Nekem ő segített és segít most is a legtöbbet.
Mimózalevél, ne hallgatózz.
Sziasztok! Ma kezdtem el a dietat es szeretnek csatlakozni hozzatok. 10 kg-t szeretnek fogyni. 173 cm, 75 kg vagyok.
Elsosorban azert szeretnek fogyni, mert gyengek a terdizuleteim, es most mar nehez vagyok nekik :) Regen sokat sportoltam, es soha nem volt rajtam felesleg. Nem erzem jol magam ezzel a sullyal, nem szeretek oltozkodni, es zavarnak a hurkaim. Ma kezdtem a dietat, es futottam 20 percet. Orulnek, nehany jo tanacsnak :)
Oh, nagyon jól esett ez a kis hamis tira:P holnap szerintem jobban odafigyelek a zöldségekre, mielőtt teleeszem magam, és utána szorítok neki megint helyet:P
Azt csináltam, hogy elkészítettem ma a holnapi ebédem, és beviszem a melóhelyre, mert ott max krumplit meg zöldbabot tudnék zöldségnek enni:/ meg így legalább nem kell könyörögnöm, hogy kapjak kaját:D időben megehetem:)
Ja, azt talán nem is mondtam, hogy egy ideje beálltam a 3 óránkénti evésre, de még ha csúszok is, nem haladom meg a 4 órát...általában próbálok minden nap azonos időben kajálni, még a telefonomat is beállítottam, hogy jelezzen, mert van, hogy megfeledkezek róla, ha nagyon belemerülök a gépezésbe:)
Vicces, mert így olyan ételeket "kényszerülök" kipróbálni, amiket előtte eszembe sem jutott venni:D közben meg a spenót nagyon finom sima sós vízben, és pár perc alatt kész:) Az biztos, hogy ezután elég változatosan fogok enni:D És nem intézem el egy szendviccsel vagy egy spagettivel:)
én nullának számolom a kv-t
Kielégült a ch éhséged???
Ó, kipróbáltam, és valami mennyei:D
A fehérjét nem raktam bele, mert anya frászt kap, ha ilyenkor habverőzök:)
Amúgy a mascarponén az állt, h 3g ch/100g
A tojás meg nem 0.6, hanem 0.3, a 0.6 az a 100g-ra vonatkozik:)
A kávé szénhidráttartalmát hogy számoljátok? Én megnéztem egy Nescafé blend oldalát, amin az állt, hogy 230 g a szénhidrát:O
Én inkább olyan értékekkel számoltam eddig, ami a legtöbbet mutatja, hogy tuti ne lépjem túl (különböző helyeken különbözőképpen írja).
Amúgy ma vagyok 4. napos és elég jól bírom:))) De akkor megnyugodtam, hogy az a +1-et megkapom "ajándékba":D
normál liszt:350 /66 ch.
Norbi liszt :197/32 ch.
szójaliszt: 328/33 ch
Nos,lehet gondolkodóba esni,melyiket is??
Egyébként egy normál panírra/két szelet hús/ kb fél ek. liszt/25/10 ch
és 1 1/2 ek. zs.morzsa/75/16.0 ch megy föl.
+ a tojás amikb 1/4/16/0.1 ch
úgyhogy egy panírozás két szeletnél összesen:
144kcal/ 27.9 ch
Remélem segítettem:)
Süssek kétféle sütit? Illetve ugyanazokat a sütiket süssem meg kétféle módon? Áááá, nem.
Egy kis szénhidrátszegény kaja nem árt senkinek. Gonosz vagyok!!! :)
Az egy kanál nescafet por alakban kell érteni vagy feloldva vízzel?
Ha triviális ne nevess ki.... :)
Persze,de a tiramisu ízét a kávé adja meg,ja és kihagytam látom még a rumaroma csöppeket is...
Én a tetejét szoktam megkakakózni.
JO kerdes, nemtudom :)
En azt szoktam, hogy megfozom az egesz zacsit (kilos) elosztom 5 fele, akkor tudom, hogy 200 gramm spenotot eszek - ami 44 kcal / 1 gr ch az osszes tobbi viz.
Nemtudom, jo otlet-e, olvastam valahol, hogy rantott husnal szoja granulatomot hasznalnak zsemlemorzsa helyett, a lisztet meg ki lehet hagyni, de sztem az 1 vagy 2 szelet huson igen elenyeszo mennyiseg.
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)