Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Én nagyon jól!:)))
A kisfiam 6 éves.
ja szoktunk :DDD
Igazából ilyenkor nem is a szex a legrosszabb. Jó az is hiányzik, de míg itthon van duplán bepótoljuk.
Csak az egész olyan sz@r, nem tudok mit kezdeni magaddal. A gyerkőc is 24 órában azért fárasztó, a másodikon lakunk még egy üdítőt sem tudok felhozni ha jövünk a babakocsival, csak az ő kajáit. Szüleim nincsenek messze, de most élik virágkorukat nyugdíjasok, mennek össze-vissza most épp egy hónapra!!! nyaralni bejárják az egész országot... Jövőre tuti világot fognak látni :DDD
Uh, miért kell hazajönnöd és maradni ennyit?
Lehet volt már róla szó, de nem régen csatlakoztam ismét az Atkins-táborba, így nem tudom ezer bocsánat...
hát sms az kb naponta 1 mert ügye neki 100 ft egy sms. Vasárnap beszélünk egy órát a skype-on... ő lát minket, vagyis Bencut :)) de én nem :(
Hát elég szar június 8án ment ki először, és 4-5 hetente tud hazajönni, az első hét a legrosszabb. Úgyhogy fogok rajtatok lógni :DD
tudom milyen k@k@'s egyedül nélküle, de nem lesz semmi baj, kibírod szépen, foglald le magad valamivel. mondjuk, amit szeretsz csinálni, én pl. kreatívkodok ha nagyon hiányzik :).
tudtok azért beszélni vagy tartani a kapcsolatot? mondjuk neten? mert, ha van net, akkor még elviselhetőbb ha beszélni tudtok msn-en vagy skype-on, kamerával mikrofonnal :).
ha nincs, akkor az kicsit rosszabb. :(
Én vagyok, csak még mindig a tegnapi ágyfelújítás miatt padlón :O.
Szerintem kibírod azt az 5 hetet, én nem mondom meg, hogy mióta vagyok a párom nélkül :O, ahhoz képest az 5 hét smafu :), szóval fel a fejjel :)))).
Mindenki eltűnt???
Atti ma visszament, újra márcsak októberben jön úgy néz ki...5 hét múlva... Fogalmamsincs mit kezdjek magammal...
Én azért félek a szédüléstől, mert vagy 15 éve egyik óráról a másikra kórházban kötöttem ki és járásképtelen lettem. Körkörösen forgott minden és csak hánytam...na és egy kisebb szédüléssel kezdődött. Egy hétig infúzió, nyugtató és értágító... és hoppá meggyógyultam. Minden féle vizsgálat volt, de nem tudják mitől volt. Öröljek, hogy meggyógyultam.
Mondjuk a vérnyomásom mindig is a béka f. alatt volt. Most is. De a vércukor valóban leeeshet.
A kórházas dolog eddig tényleg nem sokat segített. A gyümit én sem értem, mert az már nem atkins.
Talán csak kcalt akarnak velem majd számoltatni, ahogy a kórházi diéta?
Nem tudom...
vérnyomásod hogy van?
mivel nekem ilyen szédülések nincsenek atkins alatt, bár más diéta alatt sem volt, csak a 90 naposnál gyüminap meg víznap alkalmával néha, aztán kihagytam ezeket a napokat :O...
Most kaptam választ a korházból.
Egyek gyümölcsöt és 2-3 naponta egy kevés rozskenyeret.
Illetve ha az éhezéstől lenne a szédülés, akkor a vizeletben acetonnak kell lennie.
Ez kcal alapú diétánál jól megy is, de atkinsnál?
Lassan ott tartok 3 hónap után, hogy nekem nem megy az atkins. Lehet, hogy át kell álljak másra. Ha csak kcalt számolok, akkor ehetek gyümit és több zöldséget.
Nem is tudom mi lenne a jó és hasznos, na meg eredményes...
Elmúlt a menzes és vele együtt a lemenő -1 kg is. Pedig fordítva kellene lennie, nem? Ha elmúlik a kg lefelé kellene menni, nem felfelé...!!!!!!!
Már tegnapelőtt 89,9 kg voltam, ma reggel meg majnem 91.
A holnap reggeli megy a mérlegelőbe úgy is...
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)