Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Igen, azt hiszem, a várakozás az egyik legrosszabb dolog ilyenkor. Amikor már így is éveket vársz, aztán odakerülsz a dokihoz, ês még mindig vársz :(
De hamarosan itt a mi időnk is :)
Szerintem mindenképpen kérni fognak egy újat. Az egyiket a klinikán kellett nekünk megcsináltatni. A másodikat elfogadták más helyről.
Én annyira reménykedtem h most végre kezdhetünk vmit, erre még mindig csak a vizsgálatok sorát látom magam elött.....
Hosszú lesz ez az 1 hónap, mire belevághatunk az inszembe.....
Hosszú idő :(
Mi 5 éve várjuk a babát, de ebben volt pár hónap, ami a nyaki gerincsérv műtét, meg a fájdalomcsillapítók miatt kimaradt. Tavaly ilyenkor sikerült teherbe esnem de 10 hetesen missed ab lett a vége. Októberben nézettem amh hormont, irtó alacsony, így most lombik lesz.
Mindenképpen 2 spermavizsgálat kell?
Szia!
Én még csak most kezdem a vizsgálatokat, így nem tudok még segíteni neked, sajnos.
Neked a két konzultáció között mennyi idő telt el?
Sziasztok!
Még új vagyok itt és szeretnék csatlakozni a Bmc-be járok csoportjához. Mi idén kezdtük el a kivizsgálásokat. Megvolt a második konzultációnk is, kiderült hogy pco-s vagyok és IR gyanús is. El kell majd mennem terheléses tesztre is. Mindezekre diétáznom és gyógyszert kell majd szednem de így is belevághatunk a következő ciklusban az inszembe. Érdekelne, hogy van e itt hasonló helyzetben lévő hölgy? Van-e esély arra hogy sikerülhet így bebabásodnom?
Sziasztok!
Régen nem írtam,mivel az állapotunk stagnált... :-(
Tegnap viszont nagyon jó hírrel jöttem haza a nőgyógyimtól: a cisztám magától felszívódott,így a következő ciklusban elkezdhetjük a stimut az 1. inszemünkhöz.
Kíváncsi leszek,hogyan fogok reagálni a szurikra,mert korábban nem volt részem hasonlóban és annyi mindent olvasok,hogy elhúzódik a stimu a rossz reagálás miatt...
Köszönöm a lèlek erösìtö szavakat 😉
Ma úgyis rossz a kedvem 😔
Sziasztok!
Van köztetek valaki aki tud olyan esetről ahol 45 év körül sikerült lombikkal babát összehozni?
A BMC-BE mennyibe kerül egy NEM tb. lombik?
Egyáltalán lehet a BMC-be fizetőset csinálni ha elfogyott a TB támogatott?
Szia Anita33! Köszönöm a választ.. Sok sikert kívánok neked is..
. :)
Szerintem is jo dolgunk van itt a BMC ben hidd el ! Arra sincs garancia ha elmèsz ès kifizetsz 1 milkòt.. itt legalàbb ingyen vizsgàlgatnak stb . De egyèbkènt ne keseresdj el , èn is bele estem ebbe a hibàba ès tudom nagyon nehèz dolog nem ezen pörgetni magad de hidd el ezzel csak àrtasz a hormonhàztartàsodnak! Nekem ugyanez a szïtu hogy mindenki terhes körūlöttem, de szo szerint mindenki.. a rohadt facebook is tele van ujszülött kisbabàs fotòkkal meg szèp idilli kis csalàdokkal..de nem tudunk mit csinàlni sajnos le kell ezt gyűrni. . Màskèpp nem megy ! Van egy vendègem aki a Versys Clinicsbe hagyom ott màsfèl milliot ès nem sikerult a baba ! Majd 5 èv mulva örökbe fogadtak egy gyönyörű kislànyt, most vissza mentek a fagyi babàert ès majusba szül!de elotte sosem volt terhes ès most 41 èves èn sikerult neki ! Ugyhogy tènyleg nem szabad feladni biztos vagyok benne hogy anya leszel , ugy ahogy èn is ès mindenki aki ezen a fòrumon ezzel küszködik!
Bìzni kell a BMCs dokikban sztem semmi gondd nincs velük.
Kitartàs mindenkinek!:)
Sziasztok :)
Megmaradt 1 db Cetrotide 0,25 mg szuri.
Privátban megtudjuk beszélni a részleteket.
Szép napot !!!
Sosem szabad feladni !!!!