Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! fórum

Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)

32011. Sára97 (válaszként erre: 32010. - Chloe89)
2016. ápr. 16. 17:23
Én még aznap pihentem ,aztán másnaptól ugyanúgy ment minden az első kettő inszemnél a harmadiknál már három napig szinte csak feküdtem nem voltam valami jól! inszem napján még ajánlott az együttlét.Másnap estétől kellett én Utrogestan nevezetű progeszteron kúpot kaptam!!!Nekem pajzsmirigy alulműködésem van úgyhogy erre szedem a gyógyszert folyamatosan meg terhes vitamint is kell szedni.Én a Femibiont szedtem.Egyébként orvosa válogatja hogy milyen gyógyszereket írnak ki ,szobatársakat kérdezgettem és mindenkinek mást írtak ki.Én Szűcs dokihoz járok.Ha mész ultrahangra és rákérdezel a dokitól hogy ezekkel a problémákkal mi a teendő biztos segítőkész lesz.Ebben nem tudok mit tanácsolni sajnos!!!Mi már öt éve próbálkozunk kb.2 éve derült fény a pajzsmirigyre de az gyógyszerrel három hónap alatt beállt azóta nem tudom miért nincs sikerünk!!!
32010. Chloe89 (válaszként erre: 32009. - Sára97)
2016. ápr. 16. 16:46

Köszönöm hogy irtál! És miután befecskendezték a katonákat, te otthon maradtál vagy mentél vissza dolgozni? Kaptál vmi beágyazódást segitő krémet vagy bogyót??? Miket kellett a ciklus második felében szedned?

Nekem pco-m van és ir-em amire diétáznom kell....nem tudom másoknak ilyen problémával h sikerül az inszem....

Szabad megkérdeznem nálad mi a probléma??

32009. Sára97 (válaszként erre: 32008. - Chloe89)
2016. ápr. 16. 15:11
Persze.Nekünk mensi 3.napjàn kellett menni akkor egy h.ultrahang és felírja a szurikat (lent egy nővérke megmutatta hogy kell beadni nem vészes)amit minden nap ugyanabban az időpontban kell beadni nekünk Merional volt 2/3 ad és mindig reggel adta be a párom Aztàn 7 nap múlva újabb ultrahang akkor màr meglàtja hàny petécske van és hàny versenyképes(nekem kb.öt mindig volt de hàrom volt ami szóba jöhetett)Aztàn este nyolckor tüszőrepesztő szűrik nekem két pregnyl és màsodik napra inszem ,reggel fél nyolcra,a pàrodnak érdemes odaérni(mi mindig együtt mentünk mert messze lakunk nagyon) és akkor leadja a katonàkat amit kezelnek .Te 10körül kistatyóval jelentkezel kapsz àgyacskàt,àtöltözöl és majd hîvnak a műtőbe,feldobod magad a műtőasztalra(segìtenek mert nem valami egyszerű)jön a doki még nevedet vagy pàrodét kérdezik és befecskendezi a lurikat.nem fàj egyàltalàn egy pillanat az egész.vissza az àgyadba és tizenöt perc pihi,de lehet hogy maradhatsz ott az asztalon az a legjobb àllìtólag.Nagyon kedves a műtős hölgy mindent mond ,rögtön hogy mi t örténik,emiatt sem kell izgulni.Sok sikert ha valami lemaradt kérdezz nyugodtan,remélem sikerül.
32008. Chloe89 (válaszként erre: 32007. - Sára97)
2016. ápr. 16. 14:12

Kedves Sára 97. Mi két hét múlva kezdjük az első inszemünket és nem nagyon tudom mire számítsak, mi hogy fog történni.

Le tudnád írni hogy nálad hogy volt? Hány naponta kell bejárni UH-ra, milyen szurit kaptál?

Úgy az egésznek a menetét? Nagyon sokat segítenél vele.

32007. Sára97
2016. ápr. 16. 13:20
Sajnos a harmadik inszem sem sikerült.Úgyhogy Hétfőn kérek időpontot megbeszélésre.Aztàn még sok minden függvénye hogy mikor lesz a lombikból is valami.Szép hétvégét nektek.
2016. ápr. 16. 12:50

Szép hétvégét lányok!

Van valakinek tapasztalata a stimuláció alatti vérzésről? Mármint hogy mi lett a kimenetele a dolognak.

Egy hónap fogamzásgátló után múlt héten kezdtük az ultrarövid protokollt. Ápr. 8-tól szúrtam 4 napig 0,5 suprefactot, ápr. 9-től 150 gonalt. Tegnap voltam ultrahangon a stimuláció 8. napján. Csak ultrahang volt, vv nem. 8,5 mm-es méhnyálkahártyát látott, meg pár db. (3??) 13 mm-es tüszőt. Azt mondta a dokim, csütörtökön leszívás. Erre ma reggel elkezdtem vérezni. Nem nagy mennyiség, de minden törléskor ott van, hüvelyből jön, piros vér.

Felhívtam a dokimat, azt mondta ez nagyon nem jó hír, mert akkor van ilyen, ha a tüszők elkezdenek sorvadni, és leesik az ösztrogén szint! Azt mondta menjen tovább minden és hétfőn majd meglátjuk, de nincs kizárva, hogy baj van, és nem lesz tüsző.

Teljesen kivagyok, ez már a 6. lombik (lenne?) Előtte 2 stimum volt, sosem volt gond, igaz ott 200 gonalt kaptam, de 10-11 érett petesejtem mindig lett. Létezne, hogy 150 gonallal alul stimuláltak, és le kell majd állítani a stimut?! Rettegek hétfőig. De szó szerint. Hányok az idegességtől :(

Akinek már volt ilyen, a vérzés megjelenésével tényleg vége volt mindennek?

Más okot nem találok miért / mitől vérezhetnék...görcsölök is mensi szerűen, de az lehet csak az ideg :( :( :(

32005. Timi008 (válaszként erre: 32001. - Lygia 78)
2016. ápr. 16. 08:14
Ez mindenkinek attól függ milyen protokolt csinálnak.Hosszu vagy rövid a rövidnél a 2 napon kezded szúrni magad nekem is ez volt 11 napig aztán este tüszö repesztö es 13 nap leszivas.de ez mindenkinek más!Én nem voltam vervetelen csak ultrahangon.Varolista akkor is volt amikor mi mentünk csak egy kicsit előbbre jut az ember ha magán rendelést választja.Sok sikert mindenkinek
32004. krisztynna (válaszként erre: 32003. - Dormi79)
2016. ápr. 16. 08:07
Az van mar nekik igen.2 het mulvara.No majd ott is kiderul.Kivancsian varjuk.Kossszcsi az infot mindenkinek. ;)
32003. Dormi79 (válaszként erre: 32002. - Krisztynna)
2016. ápr. 16. 04:16
Szerintem is min.2-3honap en is hosszu varolistarol hallottam.Konzi idopont van mar orvoshoz?mert az megint plusz par het..legalabbis nekunk kb 6het volt
32002. krisztynna (válaszként erre: 32001. - Lygia 78)
2016. ápr. 15. 16:12
A 2-3 honapot azt mar a 2.konzi utanra erted ugye?En legalabbis igy ertelmezem.Nagyon szepen koszonom a valaszt.Esetleg ha vki meg tudna ezt a 2-3 honapot erositeni az szupi lenne.Lygia,nem azert mert neked nem hiszem el,hanem mert irtad hogy ez nem biztos.
32001. Lygia 78 (válaszként erre: 31999. - Krisztynna)
2016. ápr. 15. 15:06
Amikor én kezdtem júliusban, akkor a konzultáció utáni ciklus 2-3. napján kellett menni UH-ra, majd felírták a szurikat. Úgy emlékszem, vhogy 11-12. nap kellett elkezdeni szúrni, és akkor kaptam időpontot a köv. UH-ra is, ami nekem pont következő ciklus elejére esett. Innentől jöttek az érlelő szurik, és úgy a 7. naptól kb. 3-4 naponta kellett menni vérvételre és UH-ra, aminek az eredményei alapján kijelölték a leszívás idejét. Most talán annyi különbség van, hogy ha jól hallottam, van egy 2-3 hónapos várólista sajna, tehát valószínűleg a konzultáción egy kicsit későbbi kezdési időpontot kapnak majd.
32000. krisztynna
2016. ápr. 15. 09:05
Jah,es lombikosok lennenek,ICSi
31999. krisztynna
2016. ápr. 15. 09:04
Sziasztok lanyok!Bnom helyett kerdeznek.Tul vannak asszem minden vizsgalaton,csak kozbejott egy endomutet amin azota mar tul van.Megy a kovetkezo konzira az orvosahoz kb 2 het mulva.Onnantol kb mennyi ido még,mig elkezdik a programot?Nagyjabol levezetnetek onnan hogyan tovabb lesz?En Sotes voltam igy nem tudok neki ebben segiteni,azt tudom csak hogy nalunk hogy megy.
31998. Jenettke (válaszként erre: 31995. - Tica)
2016. ápr. 11. 21:25
Lehet hogy azèrt nem sikerult 7 szer mert nem helyben probukàlta a fèrjed.. nekem biztos ez jàrna a fejemben!bocsi tudom semmi közöm hozzà,de nem vèletlenül kell helyben reggel produkàlni a spermàt beavatkozàsok elott !ne vedd zokon amit ìrtam! De biztos megvan az okotok rà hogy mièrt nem tud bemenni.. bocsika sok sikert
31997. Huri (válaszként erre: 31994. - SzRitus22)
2016. ápr. 11. 12:54

Bár tudnám, mit írnak fel, azonnal lecsapnék rájuk.

A ciklus 11. napján vagyok, úgyhogy még pár hét. Alig várom, hogy megjöjjön, mert akkor végre kezdjük a lombikot. :)

31996. Delfin75
2016. ápr. 11. 11:46

Sziasztok!

Most csütörtökön kell mennem Szűcs dokihoz. Elkészültek a friss leleteim. A májfunkció nem is rossz, de a TSH-m 3. Ez egyáltalán nem jó. Szerintetek el fogja halasztani a lombikot vagy én kérjem, hogy halasszunk és vigyük lentebb az eredményt?

31995. Tica (válaszként erre: 31989. - Huri)
2016. ápr. 11. 06:32
Szia! Köszönöm, hogy próbálsz segíteni! Inszeminációnál biztos, hogy vállalják úgy, hogy otthonról hozod a mintát. 7x volt inszeminációm (5x G1 intézetben és 2x Genium-med-ben), mindig így csináltuk. A férjem kérése volt, hogy ne kelljen helyben mintát adni. Felhívtam a Kaálit, ott megoldható, hogy otthonról vigyük.
31994. SzRitus22
2016. ápr. 10. 13:52

Sziasztok!

Megmaradt 9 db Menopur 75 NE és egy Gonal f 300 NE injekció!

Ha valakinek szüksége van rá írjon!

31993. Sára97 (válaszként erre: 31991. - Nadnor)
2016. ápr. 7. 14:48
Nekem tavaj januàrban 4.7volt Szűcs azt mondta amíg nem megy le 1re az érték semmit nem kezdhetünk el.kb fél év alatt szépen le is ment és minden tünet el is múlt.Az endos orvos 2 körüli értéknél azt mondta hogy szerinte így tökéletes de nem hagytam magam nekem 1 kellett.kicsit tovàbb tartott igaz de csúnya dolgokat tud csinàlni a babàval ha egyàltalàn megmarad úgyhogy nem szabad ràhagyni szerintem sem.
31992. Napos csibe (válaszként erre: 31991. - Nadnor)
2016. ápr. 7. 14:47
Jesszus!!! Mond neki, hogy nem szabad jódot szedni!!! Mert fals eredményeket produkál. Nagyon ritka a profi endokrinológus! Én már voltam kettőnél, akik nem vették észre a pm.alulműködést és az enyhe IR-re is azt mondta rendben van. Aztán nagyon sok jót hallottam Dr. Naszódy Péterről. Elmentem hozzá és most már én is azt mondom,hogy Ő a legjobb. HA van rá lehetősége a barátnődnek akkor menjen el hozzá.
31991. nadnor (válaszként erre: 31988. - Napos csibe)
2016. ápr. 7. 14:29
Én is úgy tudom, hogy 1 körüli érték jó a babához, gondolom ezért is írt neked gyógyszert 1,7-es TSH-ra. A barátnőmnek 2,64 volt legutóbb a Tsh-ja, már egy ideje nem jön a baba náluk sem (korábbi vetélése után 3,9 volt). Az endokrinológusa szerint nem magas, szerintem viszont igen. Mondtam, keressen egy másik endokrinológust, aki hajlandó foglalkozni a pajzsmirigyével, ráadásul ő most saját kútfőből elkezdett jódot szedni...
31990. Csibike77
2016. ápr. 7. 14:18

Sziasztok!

Lombikból megmaradt

4 db hűtőben tárolt Gonapeptyl szurim.

Ár,átvétel megegyezés szerint.

Lejárat: 2017.

31989. Huri (válaszként erre: 31985. - Tica)
2016. ápr. 7. 09:41

Szia!

Szerintem olyan központot nem találsz, ahol a lombikhoz, inszemhez elfogadják az otthonról vitt mintát. A vizsgálatokhoz még meg lehet oldani.

Megkérdezhetem, hogy helyi mintaadás miért probléma? Hátha tudunk segíteni, ötletelni a megoldáshoz.

31988. Napos csibe (válaszként erre: 31982. - Nadnor)
2016. ápr. 7. 09:11
A Tsh-m 1,7 volt a többit nem tudom mert most nem emlékszem rá. Naszódy szerint ez is csak azért ennyi mert sok jód tartalmú dolgot használok és ez az érték magasabb lenne. A jód miatt fals az érték. Kérdezett még tipikus pm tüneteket és nekem mindre "igen" volt a válasz.
31987. Timi008 (válaszként erre: 31985. - Tica)
2016. ápr. 7. 08:08
Szia nekünk egy hónapos andrologiai vizsgálati leletet se fogadtak es a lombiknal amikor neked a petesejt leszivasod van friss spermat ott kell azonnal produkálni.
31986. Tica
2016. ápr. 7. 07:43
... a lombiknál is.
31985. Tica
2016. ápr. 7. 07:27
Nagyon köszönöm a segítségeteket. Sajnálom, hogy nem lehet vinni a mintát, mert így akkor keresnem kell egy másik központot. Remélem van olyan, ahol elfogadják az otthonról hozott mintát...
31984. Dormi79 (válaszként erre: 31983. - MC1979)
2016. ápr. 6. 21:12
nem is szabad! nektek is minden jót, kitartásotok hozza meg az eredményt:)
31983. MC1979
2016. ápr. 6. 17:29
Sziasztok, ahogy olvasom mar sokaknak sikerult a baba, de vannak akiknek meg nem...en is utobbiakba tartozom, nemreg tudtam meg hogy a 2. beultetes sem volt sikeres. Mindenkinek kitartast kivanok a folytatashoz, mi sem adjuk fel!
31982. nadnor (válaszként erre: 31974. - Napos csibe)
2016. ápr. 6. 16:17
Mennyi volt a TSH-d, T3, T4?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook