Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Hát most 7 hét a várólista a spermavizsgálatra. Legalábbis mi 06.08-ra kaptunk időpontot. De előtte elmegyünk a két vérvételre, mert annak meg a nővér szerint két-három hét, mire meglesz az eredménye. Úgy számoltam, hogy ha május 17-én, kedden megyünk, akkor pont lesz egy előadás, amin részt kell vennünk. Nem tudjátok, tényleg lesz akkor? A spermavizsgálat eredménye az ott rögtön meg is lesz, ugye?
Igen, azt mondta a doki, hogy a spermavizsgálatra kell időpont. Már hívtam őket, de azt mondta a hölgy, hogy még csak most kapcsolja be a gépeket, telózzak később... Akkor nálatok kb. 3 hét volt, mire kaptatok időpontot?
Köszi, akkor csak mennem kell. Azt hiszem, majd amikor a férjem megy, akkor megyek én is, így egy úttal letudjuk. Vidékiek vagyunk, egyszerűbb, ha tömbösítjük a vizsgálatokat.
Szia a vér vételre nem emlékszem de a sperma vizsgálatra kell időpont az tuti mert mi is el értettük annak idején es amikor mentem a 2 dik vervetelre akkor jött a párom is h leadja a cuccot es akkor azt kérdeztek van időpont?ugyhogy ez miadt meg majdnem 3 hetet vártunk!
Szia.Nem kell időpont,csak a kis beutaló amit a doki adott.Az eredményt felküldik a bmc-nek a laborból meg ha levették elmondjàk hogy mikor lesz kész.
Sziasztok! Megvolt tegnap az első konzink. Volt a férjemnek egy 2013-as spermavizsgálata, így csak a BMC-ben kell egyet csináltatni neki, nem kell egy friss második is. Meg persze neki és nekem is egy vérvizsgálat kell még. Azt szeretném kérdezni, hogy a vérvizsgálat nálatok mennyi idő alatt készült el? Nekem azt mondta a dokim, hogy nem kell időpontot kérni az én vérvételemre. Csak menjek oda, és leveszik a vért. Nektek sem kellett időpontot kérni? Nem szeretnék úgy járni, hogy felmegyek, és nem veszik le a vért...
Sziasztok! Ma lett meg a herebiopszia eredménye. Vannak spermiumok,de nem mozognak. Azt mondtak igy is használható a lombikhoz. Van valakinek erről tapasztalata? Nagyon koszonom!
Sziasztok :)
Megmaradt 1 db Cetrotide 0,25 mg szuri.
Üzenetben megtudjuk beszélni a részleteket.
Szép napot !!!
Szia en merionalt szúrtam napi 4 et es gonapeptylt napi 1 11 napig:)
Long protokollnál Gonapeptyl után 5 napig együtt Gonal-F és Menopur, aztán csak Menopur (egyre több 😀)
1. lombikra kit mivel stimuláltak?
Május első hetében kezdünk, Szentiványi az orvosom.
Meg szeretném kérdezni hogy a Trimeszter nevű vitaminról van e valakinek esetleg tapasztalata próbàltàtok-e màr?Arra gondoltam amíg a lombikra vàrok addig megpróbàlnàm.Bàr màr sok csoda bogyót teàt stb.megettem megittam amitől mindenki terhes lett csak én nem.
Szia.Ha megvan minden vizsgálatod és jók az eredmények akkor megbeszélés után már a következő ciklusban indítja.nincs várólista inszemnél.
Igen.Januárban 5.58 volt,Márciusban 2.56,Júniusban 0,99.Nem siettem el mert reménykedtem hátha sikerül természetesen is a baba de ezeknek már egy éve és inszemmel sem lett eredmény.
Szia! És ez segített? Levitte az értéket? Mennyi idő alatt?
Szia.Nekem Letrox 50mkg-ot naponta egyet szedek.
sziasztok!
Ma megérkezett a genetikai eredményünk.
Mind a kettőnknél rendben van mind a 46 kromoszóma. Májusban kezdjük a 3.lombikot.
Sziasztok!
Sajnos csak júliusban kezdjük a 2. lombikot. Mindenkinek ilyen sokat kell várnia?
Lehet, hogy nem kéne szomorkodnom, mert így van idő még javítani a laboreredményeken. (májfunkció, TSH) Érdekes volt, hogy a TSH értéket csak akkor nézte meg, amikor felhívtam rá a figyelmét. A májfunkciót nézte és a vérnyomásomat kérdezte.
Szia!
Neked milyen gyógyszert írtak fel? Nekem most 3 a TSH-m, azt mondta Szűcs doki, hogy 2.5 alá kellene levinni kb. 2 hónap alatt. Akkor kezdjük a 2.lombikot.
Sziasztok!
Tudja valaki, h inszemre mennyit kell várni a BMC-ben?
ha tudtok segítsetek!
Köszi
Szia ne félj,nekem mondjuk nm volt egy inszemem se lombik volt egyből de megérte:).Semmi para csak arra h sikerülni fog!
Hàt szerintem épp ez az egyik fő probléma hogy nem össze dolgoznak hanem mindenki màst mond, és igazodj el rajtuk. Igen sajnos nekünk ennyi volt az inszem most màr lombik lesz amiben nagyon bìzok is meg félek is,de mindegy màr csak legyen egy kismanókànk.
Furcsák a dokik. Komolyan néha mindegyik mást mond...
Ti mostmár csak lombikra mehettek?? Vagy megpróbálkoztok inszemmel?
Igen erről màr hallottam hogy van aki többet is elfogad .Az én orvosom azt mondta akkor kezdünk ha 1 lesz.Amúgy az endokrinológus orvos azt mondta a 2 màr jó eredmény neki.
Háát nekem az a 3. napi vérvételen 2.4 volt.....de azt mondta a doki h az megfelelő.
A Tsh értéknek 1körülinek kell lennie a babàhoz nekem meg 5.8 volt.
Itt derült ki a Bmc ben az alap vérvételek között nézik ezt is,és akkor derült ki.Vissza gondolva voltak jelek de még nem volt semmi komoly amiért bajra kellett volna gondolni.Fàradékonyabb feledékenyebb voltam meg szorìtó érzés volt a torkomban.De az idegeskedésre fogtam.Remélem sikerül neked elsőre.
Én nagyon bizakodó vagyok hogy sikerülni fog. Már nagyon szeretnénk babát, mint ahogy itt mindenki.
Neked ez a pajzsmirigy probléma mit takar? Vannak vmilyen tünetek? Hogyan derült ki?
További ajánlott fórumok: