Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Ott csinálták a BMC-ben?
Ha igen, átküldik az orvodnak. Én a levétel után kb. 1,5 héttel voltam ott és mikor rákérdeztem, már náluk volt az eredmény.
Sziasztok! Segítsetek Nekem kérlek, hogy az AMH eredmény hány napa alatt készül el? Valóban postán küldik az eredményt vagy megkapja az orvosom? Múlt hét elején voltam, csütörtökre kaptam időpontot és aggódom, hogy mi lesz, ha nem kapom meg az eredményt. Tudjuk milyen remek a posta :( Köszönöm
Fehérjeturmixra nekem konkréten a lombikos doki mondta, hogy igyam. Szóval szerintem ebben is, ahány orvos, annyi vélemény.
Én az Iso whey zero nevű fehérjét iszom, napi egy adagot. Ez hozzáadott cukor, glutén és laktózmentes. Nem mondanám azt, hogy finom, de azért iható.
Lányok, tényleg tilos hajolni és guggolni beültetés után?
Nekem nem mondták, de olvastam és nagyon megijedtem, mert egyszer lehajoltam beülti után 2 nappal.
Ugye nem lesz baj belőle?
Szia!Szecsi egy fiatal ddoki mosolygos szimpatikus.Egyik lapar mutetemnel masoddoki volt.Gondolom mutet elott meg krll beszelnetek a dolgokat v a Janosban v maganban.Egy ilyen lapar mutet utan 20at adtam a dokimnak.Egy mehtukrozesre is adnek ugy 10et kb.
Lombikos dokitól úgy tudom,csak a húsból származó fehérje tölti be azt a szerepet,h szállítsa ezeket a vegyületeket,hormonokat,plusz a bevitt folyadék keringeti még jól a rendszert. Illetve amíg a tüszők nincsenek olyan állapotban,addig a sport is használ. Beülti után nyilvàn marad a kimélő séta. (Már ami engem illet legalábbis.)
jól hangzik, a fehérjeturmix miből áll?
Reggelire fehérje turmix. Ebéd csirkemell, hal vagy tenger gyümölcse. Biztos eszek joghurtot, sajtot vagy tejet is egyszer. Esetleg tojást. Gyakran túrót is
Sziasztok, a túlstimu elkerülésére mennyi fehérjét visztek be? Miket esztek?
Szia. Nekem az első napon fájt a fejem, elég komolyan, de másnapra elmúlt.
Nagyon köszönöm az információt!
Orvost majd akkor választasz, amikor megvannak a vizsgálatok. Mindenki Szentivanyihoz kerül elsőre. Nekem amúgy ő az orvosom és imádom.
De jó!!! Akkor hétfőn találkozunk!
Sziasztok! Én túl vagyok 2 sikertelen SOTE lombikon, és pénteken voltam első megbeszélésen a BMC-ben. Azt szeretném kérdezni, hogy ki ismeri Dr. Szentiványi Zoltánt? Gondolom Ő lesz az orvosunk mert vele volt a konzultáció. Illetve elküldött Dr. Szécsi Dávidhoz méhtükrözésre. Vele van valakinek tapasztalata, hogy milyen a doki, illetve ennek mennyi lehet az ára? Előre is köszönöm!
Sőt..lovacska80-al is rajottunk h a gyogyszertar elott beszélgettünk.
Lányok, létezik az, hogy az injekcióktól fáj a fejem már második napja állandóan? Nagyon jó lenne, ha nem, mert akkor hosszú hetem lesz...
Szia!
Veled beszélgettem a BMC-ben? Neked adtam kölcsön a tollamat?
2. Lomniknal 7-et látott, és ebből 5-ot le tudott szívni. Szóval egyelőre ne aggódj:)
Sziasztok Lányok! 4. lombikos vagyok per pil. Első 3 dévais és most BMC-s. Keresem a szobatársam,akivel jan 13-án pénteken voltunk punkción,majd 17-én kedden kaptuk vissza a sejtecskéinket. jelige:macskás lányok :))) Továbbá,ha vkit érdekel bontatlan teljes doboz Gonapeptylem van. A mostani legnagyobb mínuszokban vettük,és azóta is a hűtőben van. Csak előbb leállították a long stimut,így rajtam maradt. Pest-Vác környék megoldható személyesen! Nagy kalappal mindenkinek!
20?! Atyám, de irigyellek! Nekem összesen 5-öt látott.. :' -( Nem sok jóval kecsegtet, az tuti... Hajrá, hajrá, nőjetek!
Hali! Először 0.46, majd most decemberben 0.67. És csak 33 vagyok...
De jó neked,nekem sosem tudott ilyen jól hatni a szuri h ne kívánjak enni :-)
Szia! Köszönöm a válaszod! Amennyiben ez így folytatódik én begurulni fogok. :D Viszont ami érdekes, szeretek enni alapesetben, de most semmit nem kívánok.
Hétfőn mindenképpen jelentkezünk!
Szia! Igen normális,én mindig úgy mentem a leszívásra mint ha máris terhes lennék :-)Egyél már most sok fehérjét,és sok folyadék! Várom a hétfői infókat tőletek :-)
Csajok, az normális, hogy az 5. stimunapon felfúvódtam mint a lufi. Nem mondom, hogy jó érzés,de nem kibírhatatlan.
Én is megyek hozzá hétfőn Ricuskával együtt, bízom benne, hogy lesz.
Köszönöm,remélem csak vaklárma volt :-) A hétfőn megtudtok valamit,megírod? Köszi
Szia. Egy páran hétfőn megyunk hozzá..akkor valószínűleg lesz. Lehet h e hét második felében nem volt csak. Mert minket keddtől csak jövő hét hétfőre hivott vissza. De ezt csak en gondolom..nem tuti.
Sztem ne aggódj, hétfőn telón biztos megmondják ha felhívod a recepciót. :)
További ajánlott fórumok: