Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok nekem hétfőn indult a lombikom Antagonista protokoll menopurt és gonal-f szurival pénteken kell mennem kontrollra.A harmadik napon voltam előző hónapban fog.gàtlót szedtem.
Köszi. Azt nem tudom még hány naponta kellesz menni ellenőrző vv és uh-ra. Gondolom ez egyénfüggő is.
Nekem azt mondta a Doki, hogy menzesz 2. napjàn megjelenek, megnéz uh-on ès akkor felírja a szurikat, amit szépen kivàltok ès elkezdem szúrni. Meg még azt is mondta, hogy aznap megbeszèljük, hogy mikor kell mennem ellenörző vérvételre ès uh-ra (10. Nap körül). Èn ennyit tudtam befogadni egyenlőre az infòkból.
És te tudod a vérvétel után mi vár ránk?
Szia hat magas az Antitpo,kijott az egyik MTHFR mutacio(heterozigota),es Leiden mutacio 5en megyunk Szucs dokihoz megbeszelni😊
Hu akkor viszont próbálom majd őket felhívni és megkérdezem, az lesz a legjobb!!
Egyébként leírnátok, hogy a vérvétel után mi történik? Köszönöm előre is.
Sziasztok lányok! Bakker nekem mintha azt mondta volna a dokim, ha pénteken jön meg szombaton menjek...én is januárba kezdem. De lehet rosszul emlékszem, oly sok az infó. Legközelebb jegyzetelek! :D
Szia. Nekem is ebben a hónapban kell majd mennem. Nekem azt mondta a doki h menszesz 2.napján, de ha ez hétvégére esik akkor a 3.
nap. Ha pénteken jön meg, akk is csak hétfön mehetsz.Hétvégén nincsenek. Én igy tudom :)
Sziasztok Lányok!
Hamarosan mennem kell menzesz 2. napján uh-ra és megkapom a recepteket az induló lombikhoz. Azt szeretném kérdezni tőletek (mivel nem napra pontos a menzeszem), hogy ha a 2. nap szombatra esik, akkor bemehetek szombaton is? Van ott valaki? Illetve ha nincs, akkor esetleg ha 3. vagy 4. napon jutok be az már nem jó?
Nagyon köszönöm előre is és BUÉK mindenkinek.
Szia, Mi derult ki vegul, tudod mar?
Sziasztok! Ma kellett menni újra a BMC-be, a stimulációm 4. napján. Az ultrahangos vizsgálat szerint az endometrium mindössze 4 mm vastagságú. ANekem ez olyan vékonynak tűnik..., dehát még van idő, illetve lesz olyan injekció, ami kifejezetten a méh nyálkahártya megvastagodást segíti majd elő. Aztán a jobb petefészekben jelenleg 5x3, a balban 5x2 és 4x4 tüsző látható. Azt sajnos nem tudom már, melyik jelenti a dbszámot és melyik a nagyságot mm-ben :D De szerencsére több van belőlük, csak még nőniük kell ... Mit gondoltok, a 4. stimulációs napon ez az eredmény normális? Mindenesetre a doki megemelte a Gonal-F és a Menopur adagomat is...
Ne keseredj el,a következő lesz az igazi, nekem is a màsodik jött be. 😉
Első inszemem sikertelen ...
Szia. Koncz, Zeke, Szűcs, Szentiványi.
Ők az orvosok a Bmcben jelenleg.
2012-be jártam a BMC-be, utána nem mentem, mert sikerült az örökbefogadás. Valaki mondja meg, hogy most kik az orvosok?
Eladnám sajnos feleslegessé vált 6 doboz Agolutin injekciót. Ára: 5.000 Ft. lejárata: 2018.01.
Sziasztok!
Inszem után 14. napom.
Reggel negatív teszt :(
Mivel ezek hormonok,nem kell éhgyomorra menni.
Tudja valaki, hogy LH és E2 vérvizsgálat esetén éhgyomorral kell menni a vérvételre?
Nagyon szépen köszönöm a segitséged!
Szia, ebben az évben az utolsó lombik előadás dec. 20-án volt. Egyébként minden első és harmadik kedden van a hónapban, mindig 14:00-tól. Tehát a következő elméletileg január 3. kedd. Nem kell bejelentkezni rá, csak odamentek. Ott kell jelenlétit aláírni.
Mivel én a debreceni Kaáliba jártam,ezért Debrecenben a klinikán voltunk és háziorvosi beutaló kellett hozzá.
Azért igyekszem megosztani minden fórumon a genetikai vizsgálat fontosságát,mert nagyon nem veszik komolyan és szeretnék másoknak segíteni.
Nem tudjátok h még dolgoznak a BMC-be? Mert már lassan másfél hete hívom őket (mind a két telefonszámon) naponta többször, de sosem veszik fel. Eddig is borzasztóan nehéz volt elérni őket. De most...Igazából arra lennék kíváncsi hogy mikor vannak lombik előadások, amin részt kell venni? Erre is kell időpont? tud valaki ebben segíteni? előre is köszi :)
További ajánlott fórumok: