Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Megpróbálok...mást úgysem tehetek.
Amikor elkezdtük a kivizsgálást,álmomban sem gondoltam hogy ekkora pofonokat kapok az élettől,mindig amikor úgy érzem minden jól halad,puff megint jön valami amire nem számítunk.
Én is csak annyit tudok hogy az orvos nem tudta kizárni annak a lehetőségét hogy nem az!
Gondolom én,ha sárgatest akkor a nagy gyógyszeradag hatására visszahúzódik,ha nem akko pedig endometrózis lesz! Nekem csak az a furcsa és azért is merek reménykedni,mivel májusban volt laporoszkópos műtétem és nem említette az orvos hogy ilyen problémám lenne!
Nagyon köszönöm!El vagyok keseredve és nagyon szeretném ha minden jóra fordulna.
Remélem Ti is mihamarabb elkezditek a lombikot,és nem gördül több akadály elétek!
Marianna!
Hétfőre nagy-nagy drukkokat küldök neked!!
Nem tudom, azt mondta a néni, ha nem veszünk részt rajta, akkor nem indulhatunk a lombikon.
A vicces az az, hogyha múlt hónapban nem lopják el férjem pénztárcáját és sikerült volna kiváltani a gyogyikat, akkor erről én sem tudok, a dokinéni ezt sem mondta és ha jól emlékszem akkor azon a kék tájékoztatón sem volt szó róla.
Sziasztok!
Én ma voltam uh-on,az előkészítő szakaszban vagyok.
Nekem sem mennek simán a dolgok,már 16. napja szúrom a deca-t,és nagyon vártam hogy ma a többi stimu gyógyit is végre beadhatom,de neem.Lehet hogy endometrózisom van...nem hiszem el:( Megemelte a gyógyszeradagot duplájára és hétfőn kiderül az igazság!!!
Dmimi! Nekem nem kellett előadásra menni,miért teszik ezt kötelezővé?!
sziasztok!
Tele van az összes t@k@m!!!
Sikerült felhívni BMC-t. Kaptam időpontot, 15-én megyünk.
Mint mindig, most is megkérdezte a néni, hogy megvolt-e az összes vér-, spermavizsgálat, HSG. Én meg mondom, hogy igen-igen-igen. És akkor jött még egy kérdéssel!!!!!!!! Előadáson voltunk-e már? Milyen előadáson??!!!
Jövőhét kedden letudjuk majd azt is. De ezt nem hiszem el, hogy hónapról-hónapra mindig kitalálnak valami újdonságot!!!
Először arról volt szó (dokinéni mondta), hogy csak 1* kell spermavizsgálat, lementek a vérvételek is. Akarok kérni időpontot, és a recepciós erősködik, hogy kell még egy spermaminta! Hurrá, csak ezzel csúsztunk 2 hetet, mert akkorra volt időpont!
Aztán ez is megvan kérek időpontot, mikor megkérdezik, hogy HSG-n voltam-e? Azt se tudtam, hogy mi az. Nem, nem voltam. Hurrá, akkor megvártam hogy megjöjjön, ez volt vagy 3-4 hetes csúszás.
Most meg ez a nyavaja!
Nem számít, ha muszáj, kell, persze hogy megyek-megnézem-meghallgatom-levágatnám akár a lábamat is a babáért. De mért nem tudják ezeket egyszerre elmondani, hogy milyen vizsgálatok kellenek?!
Kicsit kezdek pipa lenni!
És most nem is recepciósokra haragszom, nem is az orvosokra (részben, mert kötelessége lett volna legelőször elmondani, hogy mik következnek). Szóval igazán nem rájuk haragszok, hanem erre a rohadt rendszerre.
Lesz még valami? Kitalálnak még valami újdonságot, ami csak a hátráltatásban jó?
Szia Molyka!
Bocs, éjszakás műszak...
Azt mondta a Dnő, hogy nincs domináns tüsző, de csak a 9. nap.Ráadásul nem találja az egyik petefészkemet, megkérdezte meg van e mind a kettő, megvan.
Menopour injekció, Merckformin.
A régi orvosom azt mondta, hogy azért nem reagálok valószínűleg, mert magas az LH.
Majd pénteken kiderül.
Szia!
A barátnőm apukája súlyos inzulinos beteg. Amikor ő érkezett a családba még nem tudták ezt. Az öccsére sokáig vártak, aztán kiderült a cukorbetegség ténye. Azonnal terhes lett az anyukája amikor az apja kapott inzulint. Azóta szép nagy 20 éves fiatalember az öcse. Gondoltam megírom...
Na, végre megjött. a 37.napra.
Help, elhagytam a papírt, amin a BMC telószámai vannak, írjátok meg plíz! :)
meló lesz:D
de igyekszem:D
nekem irisz8303@gmail.com
Legyen szép az éjszakátok!
Tetszik, amikor így pörög a fórumélet.
Ha esetleg lesz kedve valakinek holnap msn-ezni, akkor a címem: dmimi1984@hotmail.com
Hát kívánom mindenkinek hogy sikerüljön
minél hamarabb.Mi mindent megtesz az ember
hogy legyen babája.
dmimi!
Írtam neked privit!