Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha megengeditek szeretnék kérdezni Tőletek, és esetleg csatlakozni a csapathoz.
Májusban kezdődik az első lombikunk a BMC-ben, Szűcs dr. az orvosunk. Hosszú protokoll lesz. A vizsgálatok megvannak, voltunk az előadáson is. Ott azt mondta Szentiványi dr., hogy a hosszú protokoll 2 héttel az új ciklus előtt kezdődik. viszont nekem azt mondta Szűcs doki, hogy az áprilisi mensi után 3 héttel menjek, akkor viszont már csak 1 hét lesz az új ciklusig. Lehet a hosszú protokollban ilyen eltérés? Vagy én érthettem valamit félre? Jár valaki hasonló cipőben? Köszönöm ha tudtok segíteni.
Még annyi, immunológust sem találtam még, aki vállalta volna a döntést. Kezdem feladni.... 😐
Köszönöm a választ, igen, Szőnyihez, mert a hölgyet nem tudtam hogy ki. De akkor Ő is el tudja dönteni, ha jól értem...? ☺
Szia!
A Genium-Med-ben beadják a lipidet,20.000ft/200ml.(itt a legjobb ár)
Általában van 0.lipid,stimu előtt,majd pozitív tesztkor és 7-8.héten,szívhangnál.
Viszont érdemes elmenni immunológushoz,mert ő látja a leleteidet és a kezelési javaslatot ő adja meg.
Dr.Antritter Zsófia,ő ott van a Genium Medben.
Szőnyihez akartál menni egyébként?
Sziasztok.
Kész lett az NK -eredményem, nekem nem túl aktív, inkább alacsony...ilyenkor nem tudom mi van. Nagyon sokára kaptam a G1-be időpontot... Emlékszem valaki itt nem túl régen mondott alternatívát. Egy másik Dr. és Dr. Nő, akik szintén értékelnek és ha kell adnak lipidet. Esetleg, ha olcsóbb, az sem baj....
Vissza olvastam, de nem lelem. Kérem, aki erre jár még, és tudja írja meg. Köszönöm szépen .
Az ár is esetleg fontos lenne.
A G1-ben pl. 60.000 ft, és 3x kell , akkor ez 3x60.000 ft?
Szép napot mindenkinek :)
Indulna igen, ha végre megjönne :), az injekciót, a gyógyszert tegnap megvettem.
Azt tudod hogy hány hétig tart a stimu kb. az első injekció beadásától a beültetésig? Mer a doki nem mondott semmit, és valahogy olyan volt a szitu hogy kérdezni se mertem ::))
Mindenképpen!
Indult a stimud?
Sziasztok!
Ha elindul a stimuláció akkor már érdemes fehérjét és sok folyadékot inni??
Tegnap 5 nem fogadott hívás után végül visszahívott. De ma hívhatom újra, mert balfék voltam. Bejelentkeztem átfújásra, de este esett le, hogy addigra lehet, hogy nem is készülnek el a BMC-ben levett eredmények (nőgyógyászati szűrés 3 hét?!), úgyhogy ma újra próbálkozom:)))
Szia!
Nekem se vette fel anno, viszont visszahívott az asszisztens pár nap múlva.
Sziasztok!
A Zeke dr úr honlapján megadott telefonszámot mikor lehet elérni? Direkt akkor hívom amikor lehet, de nem veszi fel az asszisztens Hölgy. Tapasztalata van valakinek ebben? Eddig hétfőn telefonáltam csak, akkor működött..Köszönöm!
Köszönöm a választ.túl vagyok rajta, tegnap megvolt.ma a terveknek megfelelően melóztam.és valóban a mocorgás jobban eset mint az ülés.azért a tegnap este nem volt épp fini.
Szia! Nekem 3 munkanap alatt megcsinálták.
Sziasztok!A bmcbe hány nap alatt van meg az Amh eredménye nem tudjátok véletlenül?
Igen, utána folyamatosan. Az talán még jobb is, ha kicsit mozogsz. Sok sikert!
ekg fog kelleni, de majd csak a leszívás altatása miatt
szio, köszi a választ. Fehérje a leszívás után kell?
olyan félig ülő inkább csak, lehet kell kicsit sétálnom is csüt.
Szio, holnap lesz.
Gonasi ment be tegnap este, kellene éreznem valamit? mert eddig szurkodott, azt gondoltam a tűszőrepesztés után majd lesz bent nagy hancúr de semmit se érzek.
Sziasztok! Pár napja vagyok túl az első inszemen. Szerintetek létezik olyan, hogy a repesztő ellenére nem 36 órára rá repedt meg a tüsző, hanem ahhoz képest is két nappal később? Inszem előtt/alatt nem éreztem semmit sem a pé-ből. Viszont inszem után két napra éreztem szurkálást és lett nyákom is.
Semmi extra,nekem altatás nélkül volt a leszívás,utána tettem a dolgom.Bár kissé feszített,de nem akadályozott semmiben.(persze az emelgetést mellőztem).
Mikor volt a leszívás?
Az jutott meg eszembe, hogy az elso körös nőgyogyi vizsgalatok eredmenyere nem tudjatok, hogy mennyit kell varni? Az asszisztensno 3 hete mondott, de mivel az ekg-ra is azt bofogte, hogy kell, holott meg nem is, igy evben is ketelkedem mar. Csak azert kerdezem, mert a 3 hettel pont lecsusznek az atfujas lehetosegerol kovetkezo periodusban. Szeretnek mar tul lenni rajta minel elobb...
Szia, én még aznap esküvőn voltam, és nem volt semmi baj, pedig altatásban volt. Ha ülő munkád van, sztem nem lesz gond, csak igyál nagyon sokat, és esetleg tárazz be vmi fehérjeturmixot.
Sziasztok! Olyantól szeretnék kérdezni, aki túl van már leszíváson. Milyen a másnap? Tervek szerint dolgoznék, fogok bírni? Köszi a választ.
Szió. A 3 naposon rajta van a 21 is. Mindig a recepción kell kezdeni és a tényleges beutalód aznap reggel állítják ki.
Szívesen igen erre majd ott mikor mész már a 3 napon kérdez rá ☺
Köszönöm, akkor a megnyugodtam, hogy nem kell megint hónapokat várni míg bejutok majd a dokihoz és nincs előre bejelentkezés. Viszont 21. napra nem adott kis papírkát, szóval majd a 3. napin megkérdezem a BMC-s recepción, hogy hogyan legyen.
Szóval nekem ugy volt hogy mentem korán reggel a Bmc be 3 napon recepcion oda adtam a kis papírt amit a doki adott és ott adták a beutalot azzal mentem le a főbejárathoz vérvételre.21 napon mentem megint a Bmc be recepcióra megint oda adtam a kis papirom és vittem a vizeletett megint kaptam beutalott és mentem le a főbejárati laborba ,és én ekkor kértem új időpontott a dokihoz és kb 3 hétre kaptam a nőgyogyászati vizsgálatra időpontot. Nem kell előre bejelenkezni ☺remélem egy kicsit tudtam neked segiteni 😊
További ajánlott fórumok: