Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia!
Nk funkció és immunstátusz vizsgálat- Bp.Synlab podmaniczy u.időpontkérés szükséges.(35.000ft)itt a "legolcsóbb".Ha van plusz pénzed:)!akkor Th1,Th2 Citokineket is megnézetheted együtt az Nkval,úgy olcsóbb,cirka 50.000ft.(ha itt a gebasz:immunológus-megmondja neked,hogy mi a menet a lombikkal kapcsolatban-gyogyók-szuri-lipid)
Ez az alap.
A reumatológus ír ki autoimmun vérvételt,ha elmondod,hogy sikertelen lombik miatt kell.(pénz nélküli,ha nem magánrendelésre mész,én így tettem).
Viszont van egy úgynevezett HABAB vizsgálat(ami inkább a többszöri vetélések indokolják),amit a G1ben csinálnak,135.000ft,ez átfogóbb,de az IVIG kezelés nagyon drága.
Szóval ezek vannak.Én márciusban csináltam végig,immunológusnál a G1 intézetben voltam Dr.Szőnyinél(normális volt)viszont egy lipid 60.000ft,a Genium Medben 20.000ft.HA eljutsz odáig,írj nyugodtan segítek:)
Az első lépés, lombik után "illik" várni 2-3ciklust,majd ovuláció után 5-8nappal elmenni a vérvételre.Az eredmény meg van másnap.Ha emelkedett a nk,akkor immunológus,ő elmondja a papírjaidból,hogy mit javasol.
Sok sikert!:)
Sziasztok!
Most voltam a BMC-ben konzultáción. Közölte a doki, hogy az NK ölősejt vizsgálatnak nincs értelme, mert nincs köze a meddőséghez. Viszont a HSC-t javasol. Ez méhtükrözés? Nem tudja esetleg valaki, hogy Szolnokon vagy a közelében csinálnak-e ilyet SZTK alapon? Köszi
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy átjárhatósági vizsgálatra kit ajánlanátok?
Még nagyon az elején vagyok és persze kell ez az vizsgálat is.
Nagyon köszönöm.
Köszi Linda!
Tegnap utána olvastam és leszívásnál van ennek nagy jelentősége. Hogy legyen sok petesejt. Nekem nem lesz leszívás, mert fagyibabákat kapok vissza, így reménykedek, nem lesz olyan nagy baj.
Természetesen szólok róla a nővérnek és az orvosnak is!
Köszi a nyugtatást! :)
Brelaag,
Én senkit se ismerek aki így volt,de biztos nem Te vagy az első a történelemben.
A nővérke egyesével megkérdez mindenkit,hogy mikor adta be a tüszőrepesztőt.
Szólj erről a nővérnek és ők intézik majd a továbbiakat.
Linda
Help! Help!
Volt már valaki, aki a tüszőrepesztő injekciót késve adta be, nem a kért időpontban?
Teljesen kiment a fejemből 😭😭 és csak 1,5 óra múlva mondta a férjem!
Szia Anettka,
A Crinone-t a leszívás után kell elkezdeni használni majd.
Addig csak az injekciók mennek.
Linda
Sziasztok!
Segítsetek már légyszi! FET előtt is van 3. napi vérvétel? Most szeretném betetetni, de csak holnap megyek konzultációra, erre nem megjött hamarabb! :(
Sziasztok!
Volt már közületek olyan aki kért embryo glue-t a BMC-ben és úgy tették be az embriót?
Sziasztok! Szeretném a véleményeteket kérni, illetve kíváncsi lennék volt-e valaki hasonló cipőben.
Tavaly novemberben voltunk először a BMC-ben, Szabadoshoz kerültünk. Szokásos kivizsgálás után kiderült hogy IR-em van és talán PCO-m is (Férjemmel minden rendben van).
Április elején jutottunk el oda hogy 10kg fogyás után azt mondta, kezdhetjük az inszeminációt. Az áprilisi ciklusban talált a jobb petefészkemben egy 23 mm-es LUF-ot (nem tudom mi a LUF, ezt diktálta az asszisztensnek), ezért nem engedte kezdeni a stimulációt. Norcolutot írt fel, hogy a köv ciklusra jó legyen. Tegnap ismét voltam UH-n és most már 27 mm-es LUF-om van, a bal petefészkem pedig nem találta. Most fogamzásgátlót írt fel, hogy a következő ciklusra rendben legyek. Persze most sem kezdtük el a stimulációt.
Január óta szedek C, D, E vitamint, kismamavitamint, magnéziumot, mio-inozitot, merckformint, és önszorgalomból méhpempőt.
Szerintetek mennyire normális az, hogy kisbabát szeretnénk és fogamzásgátlót szedetnek velem?? Nagyon csalódott vagyok, és nem tudom mit csináljak. Azt érzem, hogy csak kísérletezik velem és vesztegeti az időmet. Váltsak orvost? De nekem amúgy az jött le, hogy mindenki egy protokollt követ és a Tanár úr hagy jóvá mindent. Akkor meg mindegy ki a doki, vagy nem? Mindenkinek ennyire nehézkesen indult be ez az egész? Vagy csak én vagyok az átlagosnál is türelmetlenebb?
Előre is köszönöm a válaszokat, szép napot Mindenkinek!