Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Köszönöm szépen!! 😊Sikerült feltöltenem kicsiben az első és a második tesztet!
Ott meg kell várni,behívnak és a doki elmondja a tutit!:)Nagyon drukkolunk!!!!!:)Majd írj!!!!!!!!!
Csináltam egy másik teszttel, Gabriellel, ennél halványan mutatta, viszont kevésbé érzékeny teszt. Eddig kétszer a Protector earlyt használtam, ott a 2. erősödött. Nem tudom, teljesen elbizonytalanodtam 🙂 az biztos, hogy 16-án megyünk a BMC-be. Vajon ott megmondják az eredményt vagy később telefonálnak?🙂
Nekem pont okt.23-án(hétfő) volt aktuális...ugyebár az is ünnep...írtam e-mailt a dokinak előtte csütörtökön(a BMC elérhetetlen volt telón) és megírta,hogy menjek nyugodtan,dolgoznak.Igaz nem voltunk túl sokan,de melóztak.
Sok sikert!
Igen, mindenképpen megkérdezem, csak gondoltam, hátha járt már így valaki. :)
Kérdezd a dokit,hogy ő mit javasol!
Sziasztok!
20. ciklus napomon kell mennem long protokollra, ami húsvét vasárnapra fog esni. Szerintetek menjek nagypéntek előtt csütörtökön (mert gondolom nagypéteken sincsenek), vagy kedden húsvét hétfő után? Nem a szurik miatt aggódom, gondolom azt előre is ki tudja írni a doki, csak az ultrahang kérdéses, hogy jó-e az, ha nem a 20. napon néz rá.
Szóval a BMC-s gyógyszertárban minden van...csörögj oda és megmondják.A gyógyszertár száma: 06 1 458 4500 4556mellék,nyitva van 18ig.
Igen tüszőrepesztő...valami nagyon új. Konc tanár úr motyogta maga elé hogy csak a déli gyógyszertar hozza be vagy ilyesmi. Holnap kiderül, akkor odamegyek a gyógyszertárba.
Magamnak:igaz,tüszőrepesztő:)
Beütöttem a gugliba,de ő sem ismeri...????Ez egy tüszőrepesztő igaz?
Ezt nem ismerem...talán új?????Van rá támogatás?Így mennyibe kerül???
Én legutoljára Brevatidot kaptam(10000NE),3-as kicsomagolásban van és 20rongy...
A BMC gyógyszertájában tuti,hogy van!!!!Ott nézd meg...
Gonasi Ne5000...rosszul irtam az előbb
Irták fel valakinek a Gohasi NE5000 tüszőrepesztőt? Tényleg csak a déli gyógyszertárban kapható?
Egyetertek..uj doki! Drukkolok
Szia!
Sajna ezek a vizsgálatok fizetősek...Az Nk funkció+Cellurális immunstátus:34.500ft (Synalab Bp.),Kariotipizálás:23.000Ft/Koponya férj-feleség(Istenhegyi géndiagnosztika),Ha spermagond van:Y microdeléciós vizsgálat:26.500ft/Synalab,itt a legolcsóbb/
Lapar:ha van egy jófej nődokid,akkor megcsinálja tb-re,de ne csak átjárhatóságit kérj,hanem méhüreg vizsgálatot is!
Remélem tudtam segíteni!:)
Sajna semmit :( a 2.sikertelen lombik utàn szèttàrta karjait ès csak azt mondta h szedjem tovàbb a q10 et. Kissè lemondóan közölte hogy menjek újra ősszel addig meg próbàljak ki minden alternativ lehetősèget meg szedjek vitaminokat, de hogy mit mennyit?! Na mindegy is. Igazàból most felkeresek egy màsik dokit hogy kikèrjem a leleteink alapjàn a vèlemènyèt.
Szia Dulche, Ezeket megcsinálják az intézetben, vagy mind fizetős? köszi
A legfontosabb,hogy legyen mit fagyasztani...meg még ott van,hogy ha aktuális lesz az ET.,akkor fel is ébredjenek,ha felébredtek beültethetőek legyenek...
Most van a párod stimu alatt?Kérdezzétek meg a doktort,hogy ő mit javasol,egyébként az időt nem érdemes húzni,nem beszélve az alacsony amh eredményről...
Sok sikert!
Nagyon kár...Na,majd akkor holnap írd meg,hogy erősödött e a teszt!!!!JAJJJ,nagyon drukkolok...:)
Sziasztok!
A párommal a Szent János Kórházba járunk, első lombik programunkra készülünk. Jelenleg ott tartunk, hogy az első stimulációs folyamat előtt állunk. Szabados doktor úrnál vagyunk.
A kérdésem annyi lenne csupán, hogy milyen esetekben van lehetőség az embrió lefagyasztására? Ugyanis előre nem látott kívülálló problémába ütköztünk és belátható ideig nem tudnánk babát vállalni, csupán kb. 1/1,5 év elteltével. Ez az ok, nem egészségügyi. Milyen lehetőségek vannak ilyenkor? Ugyanis a folyamatot nem akarjuk megszakítani. Ezért érdeklődöm, hogy fagyasztásra (embrió) van-e lehetőség?
Erről eddig nem esett szó Szabados Úrnál.
A párom 35,5 éves, de nagyon alacsony az AMH-ja. Ha jól emlékszem 0.03.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Viktor
Nem mozdult az Amh-d 3 honapos q10 kura utan?? Doki mit mondott erre??
Szia! A Biotech q10 a legolcsóbb 100 mg-os. Èn azt szedtem napi 10-et 3 honapon keresztül, de nekem nem emelte meg az amh-t persze az is valami hogy nem is csökkent :). Most a Myokinont kezdtem èn is elèg dràga ès recept köteles de igy talàn biztosabb hogy az a mennyisèg van benne amit ràirnak. Amit mèg ajànlanak az az evoq10.
Nekem 3honapig kellett 1grammot szednem. De szerintem hivd fel az orvosod annyit szedj amennyit o javasol neked. ☺
Nem engedi feltölteni, azt írja hogy túl nagy a kép, de kicsinyítettem és úgy se!😔
Köszönöm.És meddig kell ekkora mennyiséget szedni,ill. utána gondolom kevesebb is elég?
Rendben, köszönöm szépen!! 😊 Kedd reggel csinálok egy másikat, remélem még erősebb lesz.🙂
Jó jel!!!Tedd fel az adatlapodra és megvizslatjuk:)
Szia, nekem 3 honapig kellett szednem napi 1 grammot, en Myoquinont szedtem napi 10et. 0.14 rol 0.61 lett 2 honap utan most telt le a 3. Honap kedden megyek amh-t nezetni. Van ennel olcsobb is, de azok 60mg-osak abbol kb 16 szem kell naponta..
További ajánlott fórumok: