Aki olvasta Csernus Imre A NŐ című könyvét, röviden és tömören írja le a lényegét, legyen szíves! (beszélgetős fórum)
"mindig haragudni fog a másikra"
Én pont az ellenkezője vagyok!!!!!!
SZERETEM az embereket!!!!!!!!
"A gyávaság az önmagam boldog léte elleni erőszak."(csernus)
és Te már a bátorság felé tettél egy lépést, hogy szembenézel Önmagaddal, leküzdöd a félelmedet, és elmész az előadásra az már magában nagyszerű dolog.
Ebben az esetben viszont nagyon tudom ajánlani, hogy olvasd el előtte a könyvet, hogy tudd mire is számíthatsz, mik az ő elvei, milyen a stílusa, miről hogyan vélekedik.
"Az az ember, aki nem akarja elfogadni az élettől, hogy az élet nemcsak jóból, hanem rosszból is áll - és nem mer szembenézni azzal, hogy ő miben ludas -, mindig haragudni fog a másikra, mindig a másik lesz a hibás. Valójában a rossz mögött mindig ott van az illető ember saját kiszolgáltatottsága és tehetetlensége, amit önmaga okozott önmagának."
szerintem ez az ars poeticaja.
nem megrovásnak szántam :)
és Baba legyél optimistább, erősebb kicsivel több hittel és önbizalommal :)
Nem KÖTELEZŐ!!!!!!!
Annyira nem "félek",de a betegségemből kifolyólag úgy ÉRZEM,hogy meg kell hogy hallgassam.......legalább egyszer........aztán majd a későbbiekben meglátom!!!!!!
biztos rengetegen lesznek ott, nem személy szerint Neked fogja mondani. Az már más kérdés, hogy naná, hogy Magadra veheted, amit mond.
Javaslom a leszarom tablettát:) csak ne annyit, hogy ne jusson el a tudatodig csak annyit, hogy ne a lelkedet fogja meg
Tiszta jó, és hol van erről infó??
Nem tudjátok?
Meg hogy lehet hozzá jutni a jegyekhez???
Kihívjam????????...nem,ennyire nem vagyok bátor......
lapos kúszásban leszek szerintem!!!!!!
Egyébként ez egy ilyen privát dolog, hogy csak bizonyos emberek mehetnek?
Vagy bárki?
Neked egyáltalán kötelező, vagy hogy "műkszik" ez??
igen. nagyon jó könyv.
volt bennem némi csalódás, de azt nem mondom meg miért. nem akarok senkit befolyásolni.
mintha Rólam írtad volna!!!!!!
TELI találat!!!!!!
A világ legőszintébb embere, én úgy irigyelem, meg tisztelem...
Mikor leszek én ilyen??
Amúgy meg keress rá youtube-n, ott van róla egy csomó videó, meglátod, h nincs mitől félned, inkább örülj, hogy ott lehetsz!!
Nekem szintén félelmetes az ember.Azért mert támadó ,és agresszív a stílusa.Azt hiszem én nehezen viselném ha leodítaná a fejem..Illetve vissza ordibálnék,és emiatt szégyenleném magam.Nem bírom ha agresszívek velem az emberek.
Lehet ,sőt biztos ez egyí jó módszer néhány embernél,de nem hiszem ,hogy mindenkinél működne..
További ajánlott fórumok:
- Szégyellem, hogy lassan 1 éve nem olvastam könyvet.
- Milyen könyvet olvastál legutóbb, ami nagyon tetszett?
- Aki olvasta A Viskó c. könyvet !
- Megvettem a Dan Brown - A Da Vinci-kód című könyvet. Aki olvasta, az mit mond, érdemes elolvasni? Jó könyv? :)
- Melyik könyvet olvastad legutóbb?
- 16 éves lányomnak melyik könyvet vegyem.. olvasta/ismeri valaki...