Agykontroll: valóban működik! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Agykontroll: valóban működik!
Sziasztok!
Én is úgy hallottam hoyg pld.míg a kutyák a lakásban mindig oda fekszenek le ahol nem megy káros földsugárzás(vízér) addig a macskák éppen belefekszenek ezen rossz vízerek kereszteződésébe.tehát ott soha ne legyen az ágyatok ahova egy macska fekszik.
Juppi :) Ma is volt egy agykontrollal közös sikerem.
Múlt héten voltam vizsgázni, tesztes volt, amikor kijöttem jónak éreztem, de utána rájöttem, hogy volt 7 hibám (mindre tudom a jó választ, de nem bíztam magamban eléggé :( és ettől annyira mérges voltam magamra) és kitudja mennyi egyéb hiba. (50 pontból), szóval nagyon féltem, egy 3-asnak,vagy 4-esnek, nagyon örültem volna, de már inkább attól féltem, hogy megbuktam.
Szóval programozgattam a 4-est és próbáltam elhessegetni az 1-est---> Ma felkerült az etr-be: Ko: 4 (Szóval 4-es lett).
Agykontrollal egyre jobban!!!
Ez nagyon szuper!
Képzeld, Laci mondta a tanfolyamon, hogy a kutyákat nem "bántja" a programozás. Ők szívesen veszik. Ellenben a macskák... Ők nem igazán tolerálják.
Amikor volt a tanfolyam, akkor én az otthoni macskát vizsgáltam meg, mikor az állatokkal foglalkoztunk. Láttam is a laborban, hogy nem igazán veszi jó néven a vizsgálódást. Később felhívtam Anyukámat, és érdeklődtem a macska felől. El kezdte mesélni, hogy a macska a szobában volt. Majd egyszer mintha megbolondult volna, kiugrott az ablakon. Holott előtte soha nem csinált ilyet. Kertes házban laknak, szóval nem ugrott nagyot. :)
Én is gyógyítottam a macskámat. Az is érdekes volt. Tényleg pár napig került utána. :D A kutyák tényleg ilyenek, mint amilyennek leírod. Őket nem zavarja a programozás, és még hálásak is érte. :)
Én megpróbálnám a Szigettel beleélni magam a kívánt szituációba. Elvégre ez akár a "rózsaszín felhők fölötti" utazáshoz, az álmodozáshoz ideális. Próbáltad már? Ha igen, és nem működött, írd le egy papírra, amit el akarsz érni, s olvasd el naponta akár többször is. Ez olyan, mintha szerződést kötnél magaddal, nincs visszaút. Ha túlságosan elérhetetlen szerinted a célod az első pár olvasáskor lehet, hogy "megijedsz", de idővel megszokod, s már nem lesz annyira elképzelhetetlen. De ha ez sem segít, tükör előtt kérdezd meg magad, hogy szerinted miért nem érdemled meg? Ugyanis tapasztalatom szerint sokszor nem hisszük el igazából, hogy mi ezt megérdemeljük, nekünk ez jár. A siker kulcsa : a VÁGY - HIT - ELVÁRÁS hármasa. És az az ideális, ha egyenlő arányban vannak.
Végezetül, talán segít: [link]
Véletlenek állítólag nincsenek.
Szerencse pedig szerintem az élet minden területéhez kell. :)
Látom már a többiek is írtak, nnna én is, csak úgy egyszerűen:)
Most olvastam el egy régebbi hsz-edet (208).
Szóval szerintem mindennek vannak határai. Pl. rákos betegnél az étrend a kezelés is fontos lehet, meg még biztos nagyon sok dolog. Csodák nincsenek és van olyan, hogy már nem lehet ilyen súlyos betegen segíteni. Mégis van akinek ez sikerül, sosem tudjuk meg miért?
„azt gondolom, hogy az agykontroll és az előbb felsoroltak az érzelem-vezérelt emberek "fegyvere"”
Ezzel nem értek így egyet, de hit kell ahhoz, hogy az ember bízni tudjon a sikerben. Aki nem bízik magában, semmire sem fog jutni. Az aggyal el kell hitetni, hogy most éppen ez van . Ez egy technika.
Az agy pedig olyan (majdnem), mint egy számítógép – programozható alfa állapotban ~10 Hz.
Orvosok, nővérek is használják és ellenőrzik is az eredményt.
Azt mondod, hogy arról nem beszélünk ami nem jön be. Én pl. csak olyanokat szoktam programozni, ami számomra elhihető, hogy lehetséges. Elvárom, hogy így is történjen és fizikailag is mindent megteszek azért, hogy elérjem a célom. Legtöbbször bejön. Már szerintem az optimista hozzáállás is sokat segít.
Minél többet gyakorol valaki, annál jobban bejönnek a dolgok.
Ezt ha végig tudod nézni, van hasznos is benne – én nem szeretem, mikor így akarnak a fejembe verni valamit, de a lényeg az érdekes.
A havi AK-s találkozókon mindig „gyógyítunk” és sokszor kapunk visszajelzést, amik ösztönzik az embert a további sikerekre. De ott 500 ember teszi ezt együtt.
Ezt írd be a google-ba és találsz olvasnivalót, ha még nem leltél rá eddig:)
josé silva agykontroll pdf
Nem jön össze minden,hanem sok minden sokkal jobban sikerül,mint az józan ésszel várható -vagy rendkívüli,kivételes módon szerencsés vagyok,ami úgy néz ki,hogy nagyon nehéz, vagy reménytelennek látszó helyzetekből jöttem ki jól,elég sokszor.
Egy területe van az életemnek,amit nem tudok úgy rendbehozni,ahogy szeretném(de tulajdonképpen rendben van,csak nem úgy,ahogy lén képzeltem),de ott oylan szinten koppanok folyton,ha bárminek is megkirogaszkodom ezzel kapcsolatban,mintha Isten az orromra verne,hogy: azért még én diktálok:)
Szóval kell egy adag alázat elviselni azt,ha már kívül-belül mindent megtettél,ami az eszedbe jutott,és mégsem mozdulsz abba az irányba ahova szeretnél.
Szia Virág!
Tetszett a múltkori hozzászólásod is, csak időm nem volt reagálni, bocsi! annyit utána néztem, hogy a svédeknél is van agykontroll. Véleményem azonban nincs sem magáról a nemzetről, sem az életükről, mivel nincs róluk szinte semmilyen ismeretem azonkívül, ami néha a médiában megjelenik.
Jelenlegi kérdésedre a válasz: Nem, soha nem mondanám azt, hogy minden egyes alkalommal úgy történik minden, amit én szeretnék! Szerencsére.
Én hiszek a karmában, s hiszem, hogy minden embernek vannak előre "bevállalt" feladatai, amit az élete folyamán meg kell élnie. A kérdés inkább a hogyanon van. Úgy tudnám ezt leginkább érthetővé tenni, hogy pl. el lehet odázni egy érettségit, de ahhoz, hogy felsőfokú végzettségünk legyen, előbb, vagy utóbb le kell érettségizni is. Tehát közvetlenül a vizsga előtt akarhatnám én, hogy bárcsak ne menjek érettségizni, ez csak pillanatnyi "érdek", hosszútávon nem ez a megoldás, akkor sem ha jelen pillanatban borzasztóan vágyom rá. Az agykontrollban ( is) van egy nagyon fontos mondat: az történjen ami minden érintett számára a leges-legjobb! Gyakorlatilag ez jelentheti azt is, hogy nem érjük el az adott ügyben az általunk remélt eredményt.
Idővel aki használja rendszeresen, kialakul egy belső erős megérzés, hogy mit szabad és érdemes és mit nem agykontrollozni. Én sem vállalok el sok mindent, mert tudom, hogy az illetőnek magának kell megoldania a dolgokat, vagy egyszerűen nincs jogom bármilyen szinten beleavatkozni.
A sikeres eseteket lehet a véletlen számlájára is írni. Csak egy idővel megsokszorozódnak a véletlenek. Azonban ezt bebizonyítani kézzelfoghatóan nem tudom sem neked, sem másoknak. Az ember egyszerűen csak TUDja , hogy része volt abban a "csodában" ami megtörtént.
Én hiszem és tudom, hogy elménk csodálatos dolgokra képes , s ehhez tartom nagy segítségnek, nevezhetjük mankónak is az agykontrollt és a hozzá hasonló módszereket.
Most olvastam újra Domokos Gabi 6. érzék a köbön című könyvét. Ő az esettanulmányozásban nagyon profi, esetleg aki teheti érdemes elolvasni. Ő név, életkor, cím alapján megmondja az illető kinézetét, személyiségét, de akár a volt az ovis társainak a nevét is. Nem 10-ből 1-nek. Kivétel nélkül mindenkinek. De felhozhatnám példának Helene Hadsell-t aki a Nyerhetsz könyvet írta. A szerencse , ahogy írod annyira mellészegődött, hogy kivétel nélkül megnyert mindent amit csak szeretett volna.Agykontroll, vagy szerencse? az eredményt tekintve teljesen mindegy. Az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy a többségünk nem ilyen. Nem azért, mert nem lennénk rá képesek, hanem azért mert egyszerűen nem gyakoroltuk ezt a részét annyira, mint ő. A kulcs ennél a módszernél is a gyakorlás, s az, hogy legyen rá motiváció, vágy. Soha nem tudnék magamból pl. olimpiai bajnok magasugrót "programozni" mert egyszerűen ici-pici vágyam sincs rá. ( sőt anno tesiórán kimondottan nem szerettem) De tudtam segíteni a barátnőmnek mikor csatázott a daganattal, mert akartam, vágytam rá, hogy meggyógyuljon. Vagy a lányomnak mikor diploma után munkát keresett és sorolhatnám a példákat.
Nem tartom kizárólagos és egyedüli üdvözítő módszernek az agykontrollt. De nagyon sok mindennek ez az alapja, lehet az pozitív gondolkodás,relaxálás vagy immaginációs gyakorlat.Sokan úgy használják, egyszerűen tudattalanul beépítve az életükbe, hogy fogalmuk sincs róla, most agykontrolloznak, lehet nem is hallottak még róla. Az agykontroll csupán összefoglalja a módszereket, amit ki-ki tudása alapján bővítheti, illetve alakíthatja.
Kívánok neked sok véletlen és szerencsés összjátékot az élet minden területén! S ha bejön, tök mindegy minek nevezzük szerintem is!
Sziasztok!
Nagyszerű sikerekről írtok, ilyenekről igazán öröm olvasni! Egy januári történetet szeretnék én is megosztani veletek.
Az egyik barátom elkeseredve hívott, hogy el kell altatni a 10 éves németjuhász keverék kutyáját, mert már képtelen lábra állni, az állatorvos is ezt az egyetlen megoldást javasolta , hogy elkerüljék a kutya további felesleges szenvedését. Ezeknél a kutyáknál előfordul az ízületi károsodás sajnos. Kértem 1 hetet a barátomtól, hogy addig ne hívja ki újra az állatorvost. Elkezdtem laborozni a kutyát naponta 3-szor, s mivel EFT-t is tanultam, így azt is bevetettem. Már másnap hívott az ismerősöm, hogy képzeljem a kutya lábra állt, sántítva ugyan de megy. Kb 1 hétig progiztam napi 3 alakalommal, majd később még néhányszor, hogy stabilizálódjon az állapota. A kutya vidáman futkározik azóta is mindenki nagy örömére. ( azóta ha találkozunk levakarhatatlan rólam a kutya, a múltkor egy békát fogott, s hozta nekem nagy örömmel. :)
Én is abszolút hiszek abban,hogy az ember pl meg tudja magát gyógyítani bizonyos dolgokból, pl. pánikbetegségből (hiszen az végső soron csak az elme játéka.)
Én abszolút nem szeretnék kötekedni, mert ahogy a hosszabb hozzászólásomban is írtam, nem vagyok teljesen materialista. De felmerül bennem ugyanaz a kérdés a sikereiteket olvasva, amiről abban a hozzászólásban írtam. Arra gondolok,hogy az rendben van,hogy nagyon sok minden úgymond "bejött." De mi van azzal a több száz szituációval (gondolom ilyen is volt), amiről nem beszéltek, mert nem úgy történt, ahogy terveztétek?
Ez nem úgy van, hogy kiragadtok egy esetet tízből, amikor sikerült a dolog?
Vagyis az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban,hogy ki tudjátok jelenteni,hogy MINDEN EGYES alkalommal minden úgy történik, ahogy azt előre "programozzátok"? Vagy azt olyankor megideologizáljátok,hogy miért volt jó,hogy nem úgy történt, ahogy akartátok? Nem lehet,hogy a véletlenek és a szerencse összjátéka segít eredményhez?
Sziasztok, szép jóreggelt!
Én még szoktam hallgatni Balog Bélától a tudatalatti tíz parancsolatát is.Jó kis meditációs zene + szöveg
Egyetértek veled!
Az egyik gyerekem is elvégezte, a másik meg magától is jól tudja használni.
Az Ultra tanfolyamot is kijártam és nagyon jól tudok néhány technikát használni. :)
Mindenképpen megérte!!! :)
Megyek aludni előtte alfázok kicsit.
Jó éjt mindenki!
Így van, semmi sincs véletlen!
Utólag könnyebb látni az összefüggéseket.
Ja,és nem árt vigyázni azzal, h mit programozunk :)))("haza")