Abortuszom lesz mire számítsak? (tudásbázis)
Mire is számítunk, mikor mindenhonnan eláraszt minket a szex. Milyen nagy szó volt, mikor tizenéves koromban talán 1991 vagy 1992 nyarán a magyar televízió levetítette az Emanuelle című filmet. Pedig abban csak pár punci, pár női mell és néhány fejrázás volt orgazmus gyanánt.
Illetve voltak még a német adók, ahol hétvégenként volt egy-egy erotikusnak mondható film, de azok már akkor is ideje múltak voltak. Leginkább csak mosolyogni lehetett rajtuk.
Az internet széleskörű megjelenésével nincs határ. Nyugodtan kijátszhatja bárki a figyelmeztetést, hiszen csak arra a gombra kell kattintani, hogy elmúltam 18 éves és máris nézheti a kisiskolás is a lófarkas bácsikat és a szilikonos néniket.
Kb igen, 33 vagyok.
Sejtettem, hogy nem ti kértétek, nálunk valahogy ez kimaradt.
Szerintem mi kortársak vagyunk (én 35),és tényleg mások a maiak, de minden generáció ezt mondja az utána következőkre. :)
Mi sem kértük a Néma sikolyt, a biosz tanárunk döntött úgy, hogy látnunk kell...
Elég informatív ami azt illeti...
Gyakorlatilag kikanalazzák az embriót, ahol érik, kiszakítanak egy darabot. Nem vidám látvány.
Nem kell nekimenni Meer-nek. Különben is, hogy lehet neten keresztül ismeretlenül érzelmileg zsarolni? Nem lehet. Marika pláne nem olyan, én elég sok meggondolnivalót írtam, többek közt azt is, hogy a gyereket élve feldarabolják (ami nem zsarolás, hanem tény), és annyi volt a válasza, hogy ő már eldöntötte. Nem olyannak tűnik, aki zsarolható. Meer sem zsarolta, hanem meggondolásra kérte. Akkor mindenki másnak is neki kellene menni, aki nem a kérdésére válaszolt, hogy mire számítson az abortusznál, hanem leszúrta, hogy felelősen védekezzen, és rákérdezett, hogy ezentúl hogyan gondolta a védekezést. A kettős mérce nem fair... Meg ha nekiugrunk annak, aki nem a szánk íze szerint kommentel. Ha a fórumkiíró felháborodott, majd ő hangot ad neki, de nincs szükség önjelöltekre. Egy gyerek élete amúgy is megér egy kis próbálkozást, ha eldöntötte, ha nem.
Amúgy itt a hoxán is van nem egy társunk, aki hallani sem akart gyerekről, aztán valamiért mégis megtartotta a becseppent gyereket, és azóta is nagyon boldog, hogy így döntött. Lehet, hogy Marika pár év múlva azt fogja gondolni,bárcsak valaki említette volna neki ezt a lehetőséget is. Hát most említettük, ketten, de inkább hárman is. A döntést ezzel nem vettük el tőle, nem is vehetjük.
Hogy van ehhez képed? Az ő élete, az ő teste, az ő döntése. Ne nyomaszd azzal, hogy másnak nem lehet gyereke. Nem várható el tőle, hogy azért szüljön, hogy aztán másnak adja.
Szélgyelld magad!
Kedves Marika!
Te már régen eldöntötted ennek vége kell hogy legyen... valahogy kijön onnan... kikaparják vagy megszülöd/örökbe adod.. Szerintem a következő lépéseken kellene gondolkodni... Mi lesz ezután.. a jövőben is az abortusz lesz a megoldás? Esetleg 2-3 hónap múlva már a következőre készülsz - vagy hogyan képzeled az életet? És mi lesz akkor, ha esetleg mégis szeretnél egyszer egy gyermeket, és nem fog sikerülni... mert ilyen is van szép számmal. És ahogy írták... nem csak magadról döntesz, hanem egy életről... akármennyire is eldöntötted az életéről is döntöttél - a saját gyerekednek. Vagy esetleg adsz neki egy esélyt? Hogy éljen? Kérlek tedd meg!
További ajánlott fórumok:
- Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak?
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Mellműtétem lesz és nagyon félek. Van, akinek már volt? Mire számítsak?
- Garatmandula műtétem lesz 2-3 óra múlva, 27 éves vagyok. Mire számítsak?
- Gerinc műtétem lesz Szegeden a klinikán. Mire számítsak?
- 5 éves kisfiamnak garat mandula műtéte lesz februárban. Mire számítsak, mi fogy történni?