Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Most nem tudok mit mondani vagyis tudnék de most nem akarok:(
Föld alá????
Szégyen, vagy mi?
a fejfájásra mindig fagyit vagy jégkrémet eszek..:)
Tudom,tudom nem szereted..akkor igyál kis citromos vizecskét,limonádét,vagy kamilla teát..:)
vagy jó sok ásványvizet!
Én júliusi lány vagyok,és a kislányom is..:)
Én éjszakás voltam mégis úgy pörgök mint a búgócsiga. Most elsősorban legszívesebben a föld alá pörögnék....
Minél előbbi jobbulást!
Én nagyon szeretem,biztos azért mert nyári születésű vagyok,a kedvenc évszakom!:)
Majd megérti a dolgokat,gondolkozz az ő fejével is.
Rendben lesz minden.
Nekem fáj a fejem és depis vagyok:(
Miért? A volt párom utálta a nyarat egy jóideig, de neki lelki oka volt, mert volt egy balesete és amiatt volt egy csúnya sebe és amiatt nagyon rossz emlékei voltak gyerekkorából strand témában.
Azóta plasztikáztatta és már imádja a nyarat.
Neked van valami akármilyen oka, vagy ?
Én minden évszakot szeretek..mindegyiknek meg van a maga szépsége..az őszi színek,levelek,tavaszi virágok,levegő,nyári meleg,zápor,téli hófehérség..:)
Én utálom. A tavaszi napsütést szeretem csak.
Nem is kell, nem azért írtam, csak egy kicsit rossz a hangulatom és ez kiszaladt belőlem, bocs. Én télpárti vagyok. Számomra nincs szebb annál, amikor nagy sűrű pelyhekben szakad a hó. Megőrülök érte. Kár, hogy nagyon ritkán esik.:(
Ne már. Tök jó idő van (magjavult a hosszú ő-m és ű-m, jupppiiii) :O)
Szóval nagyon szép idő van. Én imádom a napsütést. :)
..hát erre nem tudok mit írni..
Te jól vagy? Minden okés?
Szia! Köszönöm, már egy fokkal jobban. Igaz, hogy a férjem nem áll velem szóba, de majd kiheveri...;))
Biztos mindenki élvezi a jóidőt..mert hiszen
"Nyár van nyár, röpke lepke száll virágra
zümmög száz bogár..":)
Megyünk ki mi is mindjárt bringázni,csak főzök még..:)
ohh mire megtaláltam...
tessék,szóljon hát a nóta..:)
[link]
felismerted?
De drága vagy!
:DDDDDDDD
Ez olyan Boney M-es volt..;))
További ajánlott fórumok: