A túl csinos nőktől tényleg tartanak a pasik? (beszélgetés)
Még mindig jobb, mintha valaki játssza az agyát és sunyiban műveli a dolgait...
minden ember valamilyen szinten bunkó egyébként. Van aki kevésbé, van aki nagyon. Én csak azzal vagyok az, aki megérdemli vagy úgy viszonyul hozzám, de idegenekkel se szoktam igazán jópofizni (bár ez lehet nem bunkóság).
Úristen, látom súlyos szövegértései problémáid vannak.
Én annyit írtam, hogy sok igénytelen nőnek hozzájuk képest jó megjelenésű, sokaknak kifejezetten jónak számító pasijuk van és ezt nem értem. Egy szóval sem mondtam, hogy én tökéletes vagyok.
Nem is akarlak, illetve a stílusod mindent elmond rólad.
Rajtad kívül minden nő zsíros hajú, meg ri.banc....
Ezt te írtad a fórumodban, szóval nem kitaláltam.
A vénlányságodat is te hoztad szóba.
Én nem szeretek veszekedni értelmetlen emberekkel..:D
21.
Nagyon higgadtan kezeled a támadásokat, sztem picit lehetnèl vèrmesebb is, azzal nagyon lehet őket hergelni! XDD
Hány èves vagy?
Veszem észre sajnos... :/ jól mondják sokan, igazi cicaharc tud kialakulni a semmiből.
Köszi a biztatást!:) nem szeretnék megváltozni. Az nem én lennék.
Ha megsértődtem volna, védekezni próbálnék vagy káromkodnék, de ez nem az én stílusom. Nem ismersz, négy mondatból akarsz megítélni szóval nem érdekel.
Elismerem nincsenek igaz barátaim, de az manapság elég kevés. Haverjaim viszont igen, velük össze szoktam futni, szóval nem mondhatjuk, hogy egy vénlány vagyok:)
Figyelj. A többi nö nem nèzi jó szemmel a határozott, talpraesett, szókimondó nőket, főleg ha mèg ki is nèz vhogy. Èn nem flegma vagyok, hanem szó szerint bunko, nagykèpű, lekezelő, de pont amiatt vagyok nèpszerű, mert nem játszom az agyam, pedig semmiből nem állna.
Sztem add továbbra is önmagad, akinek kellesz, annak igy is kelleni fogsz. :)
A nők pedig nagyon irigyek, ez a fórum öngyilkosság volt. :)
"Nem szoktam megsértődni netes hozzászólásokon."
Khm..... nem-e? :)
Neked nem kell konfliktus, mert csak itt tudsz kommunikálni.
Sajnos a való életben a munkakapcsolat kivételével nincsenek kapcsolataid...
Ezek csak tények, de ha te ezt veszekedésnek tartod, az a te szegénységi bizonyítványod.
És még hazudozol is! :DDDD
Jeled ékes bizonyítéka sivár és nyomorék lelkivilágodnak. :DDDD
Babám!
Nem is csodálkozom, hogy a kutyának se kellesz! :DDD
Jesszusom, te még flörtölni sem tudsz :((
Hát itt a bibi. Lazaság, humorérzék...
További ajánlott fórumok:
- Tényleg félnek a férfiak az okos nőktől?
- A nők miért nem tartanak össze?
- Szülés után hány napig tartanak benn a kórházban?
- Miért divat manapság a válás? Miért nem tartanak ki egymás mellett az emberek?
- Mit tudok tenni, ha tudok egy olyan kutyusról, akit nem megfelelő körülmények között tartanak?
- Mik a klímax tünetei és mennyi ideig tartanak?