A testemből élek! Na és? (beszélgetés)
"A prostival a testi vágyait csillapítja, a szeretővel lelki kapcsolat is van. "
Na ezért írtam az intimitást mint választóvonalat.
Szerintem a qrvát a szeretőtől nem a fizetés/tárgyjutalom választja el, hanem inkább a kapcsolat bensőségessége.
Persze egy idő után a fizetővendéggel is kialakulhat valamiféle bizalmi kapcsolat...? Viszont az eleve egy szolgáltató és a szolgáltatást igénybe vevő elégedett ügyfél kapcsolata, ami nagy valószínűséggel nélkülözi a valódi lelki köteléket.
Onnan tudom, hogy én mit gondolok, mert én én vagyok. Vagy mit magyarázzak ezen? :D Nem azt írtam, hogy úgy kezeled a nőket, a feleséged, hanem azt, hogy úgy beszélsz róluk. De fogalmazok másként, hogy ne legyen sértődés. Nekem úgy tűnik a szavaidból.
Számomra azaz ideális, ha mindkét fél kedveskedik a másiknak. Az orgazmust tekintve is nálunk az ágyban gyakran van munka megosztás. Én szoktam kezdeményezni. Vagyis ezek a kérdések felém tárgytalanok, és nem én vagyok az egyetlen ilyen nő a földön. A nagyon mások nevében nem óhajtok nyilatkozni, ők nem az én világom.
Mondtam már korábban:
"Ahhoz, hogy egy tojásról el tudjam dönteni, hogy záp-e, még nem kell egyet se tojnom!" :))
Írtam azt is, hogy viszonylag átfogó "ismereteim" vannak a témáról, mert OKKAL érdeklődtem, kutattam benne. (Most jön majd az, hogy vajon mi volt az ok?)
Az árak, amit írtam kb. 2. de inkább 3 évvel ezelőtti tarifákról szóltak. (Akkoriban egy 1/2 órás menet, egy elsüléssel 7-10 ezer, az 1 órás 10-12-15 ezer forint volt "alapban" Az extrák 2-5 ezer forintot "értek. Persze voltak kapósabb, nívósabb nők, vagy kéjbarlangok, baszobák amik felsrófolták az árakat a közöltek másfél-kétszeresére is)
Sajnos ebben tévedsz.
Ugyanis sokan (sokszor még a feleségek/élettársak is) megbocsájtóbbak ha a férfi kupiban, vagy prostival - NEM ÚTSZÉLI "KM-KŐVEL"!!! - éli ki a vágyait, mint ha szeretőt tart.
A prostival a testi vágyait csillapítja, a szeretővel lelki kapcsolat is van.
Ha meg nincs, akkor ő is csak egy qrva, csak ő nem kap érte pénzt. (legfeljebb némi ajándékot, ezt-azt)
Senki nem állította, hogy kizárólag a kapcsolatban élők veszik igénybe ezt a szolgáltatást. (Akadnak olyanok, akik éppen magányosak, éppen szakításon, váláson vannak túl, vagy valamilyen ok miatt nem keresnek/találtak partnert)
De vajon ők milyen törvényeket sértenek?
Kit csalnak, vagy nem csalnak meg?
Kinek ártanak?
Mennyivel lenne jobb, ha azt a 10-20 ezer forintot cigire, vagy piára költenék?
Miből gondolod ezt?
Hol van az előírva, hogy csak a férfi kötelessége az udvarlás?
Vagy egyáltalán kötelesség-e az udvarlás?
Vajon törvényileg van-e szabályozva, hogy a nők orgazmusáért csakis a férfiak felelősek?
Vagy mindig csak a férfi kezdeményezhet?
Ha ennek néhanapján, úgy 5-10 évente mi is tudnánk örülni, akkor azzal már a nőt "szexuális kiszolgáló személyzetnek" vagy szexbabának tekintenénk?!?
Vagy mi ennyit se érünk meg, hogy nagy-nagy ritkán az ilyen irányú igényeinket is megkísérelnétek kielégíteni?
Sértené az önérzeteteket?
Persze vannak esetek amikor kell a papír....
De én általánosságban véve gondoltam.
Dolgoztam olyan helyen ahol a fiatal kollegina heti egy menetért elérte,hogy a cég fizette a tandíját,tanulmányi szabadságot kapott,stb...
Így azért még is könnyebb a ranglétrán ugrálni.
További ajánlott fórumok:
- Lefogyok, ha addig élek is!
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Barátom lakásában élek szerintetek fair, hogy bérleti díjat kér?
- Úgy döntöttem, a testemből fogok élni.
- A testemből élek 😊