A testemből élek! Na és? (beszélgetés)
Maga a prostitúció nem igazán ártalmas.
Sajnos csupán ritkán jár egyedül és az esetek döntő többségében nem önkéntes és egyszemélyes vállalkozás, mint a fórumindító esetében.
Legtöbbször kitartók (futtatók) maffiózók, lánykereskedők, kábítószeres maffia és még sorolhatnám, mi minden is társul hozzá.
Na ilyenkor már nem ártalmatlan a dolog.
Elfogadom és rendben is találom. Viszont ha én valakiről írok egy eléggé negatív hangvételű hozzászólást, -mint ahogy te tetted-, akkor mikor ez a személy megérkezik és számon kéri rajtam, nem azzal fogadom , hogy ezt két d -vel írd, hanem vállalom azt amit leírtam.
Én magamban annyi becsületességet azért érzek, ha nagy is a szám,hogy ha valakivel szemben felvállalok egy konfliktust, utána nem a helyesírási hibáit tallózom.
Így értettem a sunnyogást.
Te milyen álomvilágban élsz, hogy azt hiszed, hogy a nők nem tehetnek arról, hogyha a párjuk félrelép.
A dolgok tisztázása véget nemvolt még dolgom prostituáltakkal, és soha meg nem fordulna a fejemben, hogy a páromat megcsaljam velük. Az meg, hogy ha a párotok megteszi, nos ti választottatok rosszul, és nem vagytok hajlandóak lenyelni a békát.
Nyithatna máshogy is az emberek felé ez a személy, ha csak beszélgetni akarna. Van jó pár olyan fórum, ahol egy összeszokott társaság beszélget. Itt előbb-utóbb mindenki elmondja a maga erősségeit gyengéit.
A fórum létrehozója is csatlakozhatott volna egy ilyen csapathoz, és mikor már kellően megismeri egymást a többi taggal elő hozakodhatott volna ezzel a témával, hogy én ebből élek, mi a véleményetek róla. stb...
Amit most majd írok az mind csak egy példa köze nincs a valósághoz.
Tegyük föl, hogy én homoszexuális vagyok.
Ha nyitok egy fórumot, hogy Homoszexuális vagyok! Na és? címmel azt hiszem engem is elítélnének méghozzá joggal,mert vehetnék sokan provokációnak. Gonndolhatnák hogy mit reklámozza magát ez az ember. Tegye amit akar a négy fal között, de senkinek semmi köze hozzá.
Ha viszont megismerkedek itt emberekkel és egy bizonyos fórumon belül jövök elő ezzel a témával , úgy hogy már tudják nem vagyok egy alávaló gazember, akkor más lenne a megítélésem is, úgy gondolom.
Látszik, hogy nem kezdő vagy itt. (Vagy jól álcázod az amatőrséged)
Három dologból következtetek.
A regisztrációd ideje, az hogy azt se tudod ki van itt és ki nincsen, a nick-nevemmel való szórakozás.
Ha érdekel, a legkisebb gondom is nagyobb annál, mint azt figyelgetni, hogy te éppen jelen vagy-e, vagy kiléptél. (Ha a te stílusodat akarnám felvenni, akkor írhattam volna volna útszéli modorban is ezt, de nem teszem)
Ha neked az jelenti a sunnyogást, hogy nem kívánok veled olyan dolgokról vitatkozni, amikről szent meggyőződéssel állítod az igazad, akkor valóban sunnyogok.
Elismerem!
Azt pedig, hogy nem vagy hajlandó beszélni velem, pontosan te jelentetted ki máshol. Ezek után miért erőlködjek azzal, hogy győzködjelek?
Te is másként látod a témát és én is (mások is)
Csupán azt jeleztem számodra, hogy ha valami nem tetszik neked, még nem kell mindenáron másokat is meggyőznöd erről.
Végül pedig, arra továbbra se tudok ígéretet tenni, hogy azt figyelgetem, te mikor is vagy jelen. (A legkisebb gondom is nagyobb annál)
Általában akkor szoktam fórumozni, ha sikerül egy kis időt szánnom erre. Akkor végignézem a fórumlistát és az érdekesebbekre reagálok, azokra a hozzászólásokra kifejtem a véleményemet, amiket valamilyen szempontból érdekesnek találok.
Így van ez már azóta, hogy elkezdtem fórumozni.
Érdekes, hogy ezt - rajtad kívül - senki nem vette sunnyogásnak...
Szerintem, kár a szervkereskedelmet egy kalap alá venni a prostitúcióval, mert ezzel nem árt senkinek.
Megfogadtam pedig, hogy csendben csak olvasok, és nem szólok hozzá mert a dac csak dacot szül, de elgondolkoztatok már azon, hogy talán nem volt más választása, vagy esetleg valami komolyabb oka volt rá, hogy ezt tegye? Miért ítéltek el olyas valakit akit egyáltalán nem is ismertek, és nem is vagytok rá kíváncsiak. Talán csak jól esik neki kibeszélni, és tisztázni a dolgot.
Egyáltalán miért akarjátok meggyőzni a másikat a saját igazatokról?
Ki így ki úgy látja a dolgot.
Legközelebb talán próbáljatok vele beszélgetni mielőtt megítélnétek, és kicsit az ő szemszögéből nézni a dolgokat, mert szerintem mindannyian lesújtóak vagytok.
Nem magasztalni kel, és nem is elítélni, pusztán csak megismerni kellene az embert de még erre se vagytok hajlandóak.............
Ez fordítva is működik. Ha már valaki nyit egy ilyen fórumot, akkor azok is had mondják meg a véleményüket neki akiknek nem tetszik ez a dolog.
De hogy stílszerű legyek úgy is fogalmazhatnék, aki elmegy kurván@k ne csodálkozzon, ha megb.sszák.
Köszönöm nekem szólt, de én sem vettem magamra.
Egyébként a spenótót fokhagymával és borssal imádom, cseverészhetünk róla:))
És senki sem rohant ki, úgy emlékszem tegnap este a gumit nem felhúzó köcsögtől durrant be a fórumindító feje :DDD
Nagyon buta ember vagy, ha azt gondolod ijesztgetni akarlak. Nálam ez még óvodában sem volt a szokás. Te viszont még úgy látom meglett felnőtt fejjel is ebben a világban élsz.
Csak azt elvárom, ha akkor nagy a pofád velem szemben mikor nem vagyok jelen utána se sunnyogjál, mikor megérkeztem.
Ha nem akarsz akkor ne beszéljünk. Viszont, ha ezek után semmiképpen sem tudod magadban tartani a véleményed rólam, megkérlek akkor írd, mikor én is jelen vagyok.
A 373 nem is neked szólt. Igaz vehetted magadra is.
Nem értem ezt a hatalmas kirohanást.
Ez olyan mint ha egy fórumot megtámadnátok - ami mondjuk a spenótfőzelék készítés rejtelmeiről szól - azzal, hogy ti utáljátok a spenótot és nem is értitek, mit lehet azon szeretni...
Attól még, hogy ti valamit utáltok, még nem kellene megszabnotok másoknak, hogy miről nyithatnak fórumot, vagy kik és mihez szólhatnak hozzá!
Kár erőlködnöd! Azzal se fogsz tudni kihozni a sodromból, ha megkísérelsz ostoba jelzőkkel sértegetni.
Ahhoz még sok gombócot le kell gyűrnöd, hogy megijedjek tőled!
Az első hozzászólásomban már megírtam, hogy olyanoknak felesleges magyarázni bármit is, akik meg vannak győződve a maguk igazáról.
Most se fogok még csak kísérletet se tenni erre. Falra hányt borsó lenne.
Tele lett a gatya? Csak akkor nagy a szád mikor látod az interaktivitásomból, hogy nem vagyok jelen?
Ilyenkor már a kifogásokat keresed, te ripacs?
Nem az a megoldás. Hanem az lenne a megoldás, ha ilyen témákról nem nyílna fórum és főleg nem olyan ami ráadásul nagyon kamu szagú is.
Sajnos nagyon rossz felé haladunk.
Mert ma már az a sikk, ha az ember a másságról ír.
Régen a prostituáltak, homoszexuális és hasonló egyedek elbújtak és nem hirdették önmagukat, hogy micsoda csodás dolog azt csinálni amit ők.
A nők nem büszkélkedtek azzal, hogy napjába hat hét partnerrel bújtak ágyba.
Én nem azt mondom, hogy valaki szűzként menjen férjhez , illetve az egy éjszakás kapcsolatok ellen sem vagyunk
Csak azért a ló túlsó oldalára nem kellene átesni.
Úgy gondolom nem annak kellene szégyellni magát aki az ilyen emberek ellen felszólal, hanem azoknak akik így élnek, és ezeket védik foggal körömmel.
Megírtam az előzőben, hogy kísérletet se teszek irányodban a válaszadással.
Csupán annyit jegyeznék meg (szépen, halkan) hogy a "had halljam a ..." esetében 2 d-vel helyes írni a hadd szót! Ha csak nem hadakozni akarsz. Igaz mentségedre legyen mondva, hogy legalább nem azt írtad, hogy hagy halljam)
További ajánlott fórumok:
- Lefogyok, ha addig élek is!
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Barátom lakásában élek szerintetek fair, hogy bérleti díjat kér?
- Úgy döntöttem, a testemből fogok élni.
- A testemből élek 😊