A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Egyél csak, reméljük hamar elmúlik a hányinger.
Jurassic park 4-et
A párom szereti én meg bealdoztam magam :)
De az imádott nachosom es a kukorica sem esett jól nagy bánatomra, pedig ezért szoktunk moziba járni, mert amúgy imádom :)
Bubika is babszem alakú az Uh képen és én is nézegetem, pedig nálunk is 2. gyerkőc (vagyis nálam, párom másfél éves korától lízingeli a fiamat)
Tök durva, de én néha azt is érzem, ahogy a petesejtem halad lefelé, mert a görcs gócpontja is úgy halad...
Jó reggelt! :)
Nem, Febr 21. :) de Febr 10-re voltam kiírva, szal megvártam, h tuti halak legyek :D
Ja és érdekességképpen a kisfiam is később jött, mondjuk csak 1 héttel, mert kilakoltattuk :D
Ez nagyon szép kis görbe Marcsi!
Tegnap elfelejtettem neked írni, megnéztem én is a nyákodat, mikor írtad a krémest. Nos, nekem vízszerű, vagyis átlátszó, de érzetre félúton a krémes és a vizes közt...
és igazad volt, ma végre behúzta ciklus.hu is az ovut, igaz, keddre, nekem meg szerdán voltak a görcseim, de ennyi belefér...
[link]
Viszont a hőm az istennek sem akar feljebb menni, pedig tegnap este vettem észre, hogy a cickók kezdenek kicsit kerekedni...
Hát a később nekem sem megy...
Előtte és vele egyszerre szoktam, általában többször is....de hogy utána? Olyan még nem volt...
Én nem gyertyázok, se párnát nem teszek a fenekem alá, egyszerűen csak maradok fekve. MI éjjel szoktunk összebújni, így reggelig már nem mászkálok, hagyom a fiúkat vándorolni :-)
En nem ertem, mire gondolsz. Ovu van ilyenkor, ha a hod alatamasztja es mondjuk lh teszt is.
Megtermekenyules nem volt nyilvan,
En is kivancsi vagyok, barmi lehet tenyleg, siman meg is johet holnap. Koszi 😊
Erről beszélek, hogy ha ovu után 14 nappal van nagylányság, akkor nem volt ovu...
Az ingadozással szerintem sincs baj. Nekem tiszta cikkcakk volt a márciusi görbém második fele, és mégis pozi volt a teszt. Jó, a babó sajnos nem maradt velünk, de attól még sikerült az a hónap a nem éppen terhesgörbének számító görbével, vagy annak ellenére :)
ÉN is csak snassz mérem, de amikor látom pl hogy csökken mint ma is :D akkor elgondolkodom hogy de miééért csökken? aztán végülis rájövök hogy ingadozás lehet, ezzel nincs baj. A ciklus első felében nagyobb ingadozás a luteálisban kisebb ingadozás belefér :) mondjuk ha már cl alá esne azért igen nagyon néznék :D
Igen, akiknek szabályos a ciklusuk, azok könnyebb helyzetben vannak. Mondjuk nekem a hőmérőzés sem okoz gondot, meg nem is stresszelek tőle. Minden nap ugyanabban az időben kelek, nekem ez csak egy rutin mozdulat, és tényleg csak megerősít dolgokban. Persze a ciklus vége felé azért mindig kíváncsi vagyok, hogy hol áll a hőm, mert azért az sok mindent elárul :)
Ez nem igaz. Attól hogy volt tüszőrepedésed, még nem biztos hogy sikeres a hónap hiába vagytok jó időben együtt :/ Én is igy gondoltam akkor is kezdtem el gondolkodni hogy vajon mi bajom lehet hogy a legjobbkor időzitettünk mindent és mégsem. De ezer dolog van ami miatt mégse sikerül. Csak akkor ha minden full tökéletes odabent és minden kedves a babócának. Ezért van hogy kicsi a százalék a sikerre. Szóval szerintem volt ovud. Csak azt nem tudom a doki mit látott ha mostanra mondta... :/
Ez így van :) Nyáron a limonádét csinálom a nagy kancsóban, ahogy bejön a hűvös idő, akkor meg a teát :) A melóban is már teával indítottam minden reggelemet :)
Én 3 alkalomból kettőt tutira tudok mikor volt. a múlt hónapban csak a szabályos ciklusnak köszönhetem hogy kiszámoltam mikor van. Visszamenőleg márnem tudom. Nekem a hőgörbe csak megerősíti egyenlőre. De ha úgy adódik akkor a hőmérést hanyagoli kényszerülök igy akkor max lh tesztelek, de a szabályos ciklusnak köszönhetően ha nem borul meg semmi akkor azért képbe leszek úgyis.
Eljön mostmár a meleg teázgatás ideje. Jön a rossz idő, mostmár nem fogy a citromos ásványviz :)
Nem akarok butaságot irni igy keresgéltem:
A beágyazódás egyik jele lehet az egy-két napig tartó barnázás, kb egy héttel a pé után.
A hőmérséklet leeshet szintén egy-két napra, de ez nem mindenkinél van így. Esetleg érezhettek hasszurkát,
amit sokan ennek tulajdonítanak, valójában ez nem tipikus tünet. A hőre visszatérve, még lehet trifázisos a
hőgörbéd, ami azt jelenti, hogy pé után megemelkedik a hő, aztán kb egy hét múlva újra van egy
emelkedés(ami a beágyazódás kezdetének idejére esik) és ezen az emelkedett szinten marad. Ez 95%-ban terhességet jelent.
Nekem kb. peteérésem sincs... HA lenne, nem jött volna meg ma. A ciszta meg tuti a helyén most is...
:(( azért mostmár tessék összeszedni magad, régiek is babásodjanak !!! megpróbáljuk Jakee-val ezt teljesiteni :D de legalábbis a sort elkezdeni :) meg zsuzsimanóval :) de nem biztos hogy sikerül nekem :D
Nekem az lh tesztek nem jönnek be. Mikor márciusban pozit teszteltem, 8 napon keresztül az lh teszt full negatív volt. Hómező, de komolyan. Viszont a görbén látszott, hogy mikor volt ovu, és a teszt is pozi lett a 15. napon. Kinél mi válik be :) De én egyébként mindig érzem, látom, hogy mikor van ovum :)
Igen ezen én is gondolkodtam, azt ami elmúlik mensivel tüsző cisztának folikulus vagy mi a neve cisztának nevezik. Az ilyen ciszta a nem megrepedt tüsző valójában. De ez el is múlik mindig mensivel. Az a ciszta ami már több hónapja ott van az más fajta. Viszont az is eltud sorvadni úgymond, és a méret is csökkenhet annak is. Azért szokták megfigyelni, hogy hogy változik. És ha nem változik vagy nő akkor beavatkoznak. Bár elvileg ha most az az oldali lesz a domináns tüsző ahol a ciszta van hát... lehet hogy kicsit megnyomja majd neked és helyre áll a rend végre :)
kiváncsian várom a fejleményeket. reményteljes a görbe jól néz ki :) Persze bármit hozhat még. de drukkolok hogy fenn maradjon.
jó hidegen és csak kanalazva... pár kanállal.
Nem tudom sajnos, azért lesz jó ha lh tesztelsz vagy görbézel is. szerencsére nekem stabil a ciklusom... kopp koppp
További ajánlott fórumok: